htc desire c golf nasıl bir telefon kulanan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
htc desire c golf nasıl bir telefon kulanan varmı
arkadaşlar öncelikler herkese merhaba iyi forumlar 600 liralık bir bütçem var telefonun tasarımı hoşuma gitti aranızda kulanan varmı artı ve eksi özelikleri nelerdir sağlamdır önerir misiniz benim oyun fazla oynamam İnternet ve müzik ağırlık kullanırım htc desire c golf htc kalitesine güvenilir midir ilk androit cihaz kulanı cam daha önceki cihazlarım nokia idi sıkıldım nokia işletim sistemin den

nokia_belle

nokia_belle

Üye
g.m.

benvekendim1

Üye
Kardeşim bu telefondan var bende kullanıyorum. Bir önceki telefonumda htc idi. Htc kalitesine asla bişey demem ama donanıma göre fazla fiyatı var, vede yazılım güncelleme eksiği var. Eksileri bunlar. Eğer htc alacaksan desire x vardı galiba donanım olarak bundan üstün olucaktı, onu tavsiye ederim bu telefon biraz ağır kalabilir.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
kız arkadaşımda vardı ekranı küçük diye dert yanardı,yani normal köfte kadar parmak olunca sığmaz

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu beğendim telefondan genel memnumusunuz arkadaşlar zaten kibar oluşunu beğendim ses konusunda iyi olduğunu duydum internete giriş hızı nasıl

- - - Eklendi - - -

oyun konusun da donmalar yaparmış benim için sorun değil fazla oyun oynayan biri değilim ses ve internet önemli olan

nokia_belle

nokia_belle

Üye
işlemcisi düşük seviyede öyle oluncada bir süre sonra kullanımdan dolayı donmalar takılmalar yaşanır beats konusuna gelince hatırladığıma göre onun kutusunda beats çıkmıyordu

benvekendim1

Üye
Ben memnunum ama 500 liradan fazla verme derim

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
işlemcisi
düşük seviyede öyle oluncada bir süre sonra kullanımdan dolayı donmalar
takılmalar yaşanır beats konusuna gelince hatırladığıma göre onun
kutusunda beats çıkmıyordu

valla oyun hariçi donma olmadığını söylediler başka fikri olan varmı

- - - Eklendi - - -

Ben memnunum ama 500 liradan fazla verme derim

ses ve internet te nasıl nasıl birde sağlammı dayanıklımı

wweraw2012

Üye
aynen tam 600 lirayı karşılamaz 500tl ye alırım ancak htc'de desire x en iyisi

theeternal

theeternal

Üye
600tl bütceyle o telefonu alma bence git ace2 wonder gibi telefonları al birazdaha biriktirebilrsen s3 mini iyi olur

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum aklım htc de sanırım onu alıçam samsung hiç ilğimi çekmiyor