2450₺ Bilgisayar Aldım. Oyun Kaliteli Oyunlar Oynayabilir Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kardeşim ama benim baktığım tüm pc lerde belli oluyor .
olur ama 8.1'de kalktı o özellik 8.1'de baktın mı ? Bakıp bakmaman önemli değil doğru sonucu vermiyor zaten kafasına göre puan veriyor onu diyorum

esmeran3

esmeran3

Üye
:) bilmiyorum vallah inanmamın nedeni ise benim laptopla aynı özelliklerde olan masaüstü olan arkadaşımın puanlarıda aynı idi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:) bilmiyorum vallah inanmamın nedeni ise benim laptopla aynı özelliklerde olan masaüstü olan arkadaşımın puanlarıda aynı idi
bende sana şunu diyeyim bende msi ge 60 var aynı model tamamen aynı pc bende grafikler 7.2 iken diğerinde 6.9 gösteriyor hatta bazıları böyle bazıları öyle ama performansta hiç bir fark yok :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
bende sana şunu diyeyim bende msi ge 60 var aynı model tamamen aynı pc bende grafikler 7.2 iken diğerinde 6.9 gösteriyor hatta bazıları böyle bazıları öyle ama performansta hiç bir fark yok :)

bilmiyorum artık hocam :)

esmeran3

esmeran3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dünyayı ele geçirecekler ama hala bunu bulamadılar kardeşim
Bulamamaları normal gibi. Düşün o an gelen akım, işlemci, ram, disk hepsini harmanlayıp ortaya sonuç vermesi lazım diyelimki verdi bunlar her an değişiyor zor yani :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Bulamamaları normal gibi. Düşün o an gelen akım, işlemci, ram, disk hepsini harmanlayıp ortaya sonuç vermesi lazım diyelimki verdi bunlar her an değişiyor zor yani :)

amann kardeşim :) boşver en iyisi oynayarak belli olması :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
esmeran3

esmeran3

Üye
aynen Allah a şükür şu an her oyunu sorunsuz en yüksek grafiklerde açıyor

Üst Alt