2450₺ Bilgisayar Aldım. Oyun Kaliteli Oyunlar Oynayabilir Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
2450₺ Bilgisayar Aldım. Oyun Kaliteli Oyunlar Oynayabilir Miyim?
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarı alalı 2 hafta oluyor ama henüz sadece call of duty 4 yükledim arada bir hafif takılmalar oldu. Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde;

Samsung NP550P7C

-i7
-17.3"
-8gb ram
-2gb ekran kartı, nvidia gt630m
-Windows 8

Arkadaşlar sizce kaliteli oyun kaldırmaz mı bu bilgisayar. Ben alırken teknosadaki çalışan her şeyi kaldırır demişti.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
ekran kartın kötü

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha açar mısınız. Yada servisinden ekran kartını
değiştirmesini istesem ücretini karşılasam olur mu?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
tam olarak bilmemekle beraber arkadaşımda aynı ekran kartı var call of duty ghostu düşük seviyede bile kasmakta :)sanırım gtx serisi oyun için daha iyi :)asıl işin ehlini çağıralım @L-LumieRe

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu kadar para verdim ve oyun performansının düşük olması bana saçma geliyor.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
dediğim gibi bildirimi görünce yazar sanırım :) o bana göre aşırı çok en birinci çok anlıyo pcden :oke:

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
i7 işlemcinin yanına GT630 koymuşlar komedi olmuş.
giriş seviyesi bir ekran kartı artık yeterli değil.
2013 oyunlarının bir çoğunda yetersiz kalır. 2014 e girdik gireceğiz şurda.
malesef gt630 dan çok bir performans beklenemez...
2500 liraya GTX660 lı gaming notebooklar satılmakta..... boş yere i7 ye para vermişsiniz.
2 hafta olmuş iade etme şansınızda yok malesef.

2000 liraya şunu alsanız gt740 ile bir çok oyunu rahatlıkla oynardınız.
(bu sezonun ürünü + toshiba kalitesi) 4. nesil intel işlemci 7 saat pil ömrü :oke:

son bir not.. teknosadaki veya vatan pc deki çalışanlar yada herhangi bir teknoloji market çalışanları vs.
her oyunu oynatır. süper pc gibi dediklerine inanmayın bişeyden anladıklarından değil.
satabilmek için her türlü kılıfı uydururlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: devilmy, Emrgncy ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
i7 işlemcinin yanına GT630 koymuşlar komedi olmuş.
giriş seviyesi bir ekran kartı artık yeterli değil.
2013 oyunlarının bir çoğunda yetersiz kalır. 2014 e girdik gireceğiz şurda.
malesef gt630 dan çok bir performans beklenemez...
2500 liraya GTX660 lı gaming notebooklar satılmakta..... boş yere i7 ye para vermişsiniz.
2 hafta olmuş iade etme şansınızda yok malesef.

2000 liraya şunu alsanız gt740 ile bir çok oyunu rahatlıkla oynardınız.
(bu sezonun ürünü + toshiba kalitesi) 4. nesil intel işlemci 7 saat pil ömrü :oke:

son bir not.. teknosadaki veya vatan pc deki çalışanlar yada herhangi bir teknoloji market çalışanları vs.
her oyunu oynatır. süper pc gibi dediklerine inanmayın bişeyden anladıklarından değil.
satabilmek için her türlü kılıfı uydururlar :oke:
bende teşekkürlerimi sunayım burdan :)bir sorum olacak önerdiğiniz bilgisayarın işlemcicpusu 1.60 bu sorun yaratmakta mıdır?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bende teşekkürlerimi sunayım burdan :)bir sorum olacak önerdiğiniz bilgisayarın işlemcicpusu 1.60 bu sorun yaratmakta mıdır?
hayır bir sorun yaratmaz.
1.6 ghz de çalıştırmak intelin güç tasarrufu olarak yaptığı birşey.
turbo frekansı 2.6 ghz ihtiyaç olduğunda otomatik olarak frekansı yükseliyor.
zaten sabit 1.6 kalmaz hiçbir zaman.

ben kendi i5 2410m işlemcimi 1.2 ghz olarak kullanıyorum 3 yıllık bilgisayar ve bataryada 4 saati görüyorum. :oke:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
hayır bir sorun yaratmaz.
1.6 ghz de çalıştırmak intelin güç tasarrufu olarak yaptığı birşey.
turbo frekansı 2.6 ghz ihtiyaç olduğunda otomatik olarak frekansı yükseliyor.
zaten sabit 1.6 kalmaz hiçbir zaman.

ben kendi i5 2410m işlemcimi 1.2 ghz olarak kullanıyorum 3 yıllık bilgisayar ve bataryada 4 saati görüyorum. :oke:
çok teşekkür ederim ben hiç böyle düşünmemiştim :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
devilmy

devilmy

Üye
ben i5 4 gb ram ve 1gb atı 5650 ile ghosttu son sevıyede donmasız oynadım senın ekran kartınla ilgili sorunun var

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Ben sizin ekran kartınızın ne seviyede olduğunu bilmiyorum ama kendi bilgisayarımdaki ekran kartı kötü bile olsa i7 ve 8gb ram ile açığı kapatıp her oyunu rahatlıkla oynatabileceğini düşünüyorum. Henüz deneme yapamadım.

Uhops

Uhops

Üye
Ben sizin ekran kartınızın ne seviyede olduğunu bilmiyorum ama kendi bilgisayarımdaki ekran kartı kötü bile olsa i7 ve 8gb ram ile açığı kapatıp her oyunu rahatlıkla oynatabileceğini düşünüyorum. Henüz deneme yapamadım.
Ekran kartı kötü olduktan sonra işlemci ne olursa olsun RAM ne kadar yüksek olursa olsun oyunu rahat oynuyamazsın.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartınız kötü olduktan sonra çift i7 işlemcin olsa 64gb ramin olsa oyun oynayamazsın malesef :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu kadar para verdikten sonra ıstedigim oyunu oynayamayacaksam o cihazi çöpe atarim. :D

Invoke

Invoke

Üye
Bu kadar para verdikten sonra ıstedigim oyunu oynayamayacaksam o cihazi çöpe atarim. :D

O kadar para verdiysen o cihazı hiçbir yere atmazsın.Keşke bilgisayarı almadan önce konu açıp sorsaydınız, şimdi ancak hayırlı olsun diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve Sarangni
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadığım youtube'ye gt630m yazıyorum ve son çıkan oyunların hepsini takılmadan çok rahat oynatıyor.

• Beğen
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Ufak tefek ayar yapıyorlar ama görüntü kalitesi de güzel yani bilmiyorum. Kafam karıştı :) en iyisi kendim deneyip görmek :) oda ancak haftaya inşallah.

• Beğen

Üst Alt