ismail
Üye
bende amd radeon hd 7610M var ve ghostu yüksek ayarda oynayamıyorum..Ufak tefek ayar yapıyorlar ama görüntü kalitesi de güzel yani bilmiyorum. Kafam karıştıen iyisi kendim deneyip görmek
oda ancak haftaya inşallah.
bende amd radeon hd 7610M var ve ghostu yüksek ayarda oynayamıyorum..Ufak tefek ayar yapıyorlar ama görüntü kalitesi de güzel yani bilmiyorum. Kafam karıştıen iyisi kendim deneyip görmek
oda ancak haftaya inşallah.
bende amd radeon hd 7610M var ve ghostu yüksek ayarda oynayamıyorum..
evet daha iyiNvidia gt630m daha iyi değil mi?
keşkeBen bir çok oyun yükledim, crysis 2 ve üç, Call of duty 4, 5 ve 9. Sadece Call of'da kastı oda son çıkanı ghost. 57 GB. geri kalan oyunlarda biraz ısınıyor ama en ufak bir kasma yok son ayarlarda ooynadım hepsini. Ve bilgisayarın hoparlörü ses sistemi gibi çıkıyor bir çok kişi şaşırıyor. Ekranıda 17,3 inç. Şuan için pişman değilim ama ilerde ekran kartını değiştirebilirim.
bunlara pek itibar etmemek lazım zaten windowsta anladı boş muhabbet olduğunu 8.1'de kaldırdı bu özelliğikardeşim windows deneyim dizini puanlarının bi resmini atabilir misin
bunlara pek itibar etmemek lazım zaten windowsta anladı boş muhabbet olduğunu 8.1'de kaldırdı bu özelliği