2450₺ Bilgisayar Aldım. Oyun Kaliteli Oyunlar Oynayabilir Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
Ufak tefek ayar yapıyorlar ama görüntü kalitesi de güzel yani bilmiyorum. Kafam karıştı :) en iyisi kendim deneyip görmek :) oda ancak haftaya inşallah.
bende amd radeon hd 7610M var ve ghostu yüksek ayarda oynayamıyorum..

mami944

mami944

Üye
Ekran karti ayarlarini yap nvidia bilmedigim icin ayarlarini bilmiyorum ...

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
o ekran kartıyla cod4 ün kasması çok saçma bence oyun eski oldugu için kasmaması lazım

mami944

mami944

Üye
Bak simdi ben amd islemci ile amd ekran karti var ve hic kasma olmadi leptopta ama nvidia icin bir sey diyemem bi bak belki onboardi kullaniyordur oyunda atama yapiyor bazen gelismis ayarlardan bak.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
karayel90

karayel90

Üye

Bu adresten bi oyun performansı karşılaştırmalarını bi incelemenizi öneririm

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve sebahattinART

MaxipmaN

Üye
teknosa kazığı yemişsin :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve -Börteçine-
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha 3000₺ den düşmüştü :))))

• Beğen

MaxipmaN

Üye
:)

• Beğen
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu oyunlardaki fps ne kadar yüksek olursa o kadar akıcı mı oluyor?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
FPS Yüksek Olması Görüntü Kalitesi Açısından İyidir

fuko08

fuko08

Üye
Benimkinde intel e6300 2.80 ghz CPU, ati radeon 4450 512mb ekran kartı ve 4gb 667 mhz ddr2 ram var. Sıfır olsa 600 tl sen o fiyata onu mu alabildin?

istisna97

istisna97

Üye
Gt630 kötü bir kart. Keşke toplama yapsaydınız. 2400 TL'ye bütün oyunları High Ultrada oynatıcak pc toplardık. Çalışanlarda bayağı sallamış. Birdaha almadan önce konu açarsan yardımcı oluruz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum bende 2500 tl verdim bende gtx 660m var. Yani aralarında 635,640,645,650 var sen düşün aradaki farkı alırken araştırma yapsaydın keşke. Artık olan olmuş konuyu görmedim yoksa 1 hafta içinde iade hakkını kullan derdim.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir çok oyun yükledim, crysis 2 ve üç, Call of duty 4, 5 ve 9. Sadece Call of'da kastı oda son çıkanı ghost. 57 GB. geri kalan oyunlarda biraz ısınıyor ama en ufak bir kasma yok son ayarlarda ooynadım hepsini. Ve bilgisayarın hoparlörü ses sistemi gibi çıkıyor bir çok kişi şaşırıyor. Ekranıda 17,3 inç. Şuan için pişman değilim ama ilerde ekran kartını değiştirebilirim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben bir çok oyun yükledim, crysis 2 ve üç, Call of duty 4, 5 ve 9. Sadece Call of'da kastı oda son çıkanı ghost. 57 GB. geri kalan oyunlarda biraz ısınıyor ama en ufak bir kasma yok son ayarlarda ooynadım hepsini. Ve bilgisayarın hoparlörü ses sistemi gibi çıkıyor bir çok kişi şaşırıyor. Ekranıda 17,3 inç. Şuan için pişman değilim ama ilerde ekran kartını değiştirebilirim.
keşke

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim windows deneyim dizini puanlarının bi resmini atabilir misin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kardeşim windows deneyim dizini puanlarının bi resmini atabilir misin
bunlara pek itibar etmemek lazım zaten windowsta anladı boş muhabbet olduğunu 8.1'de kaldırdı bu özelliği

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

Üst Alt