2000tl lik laptop almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
2000tl lik laptop almayı düşünüyorum
Arkadaşlar 8gb 6850 bulunan bir pcim var.fakat masaüstü.canım bazen rahatça uzanarak oyun oynamak istiyor fakat yapamıyorum.ayrıca seyahatte lazım oyuyor.bana şöyle bf3,cod gibi oyunları orta ve high ayarlarda oynayabilecegim bir laptop lazım.fazla ısınmaması gerek.yardım edebilecek biri var mi?

Superfan

Superfan

Üye
Bak ben stoklara gelmesini bekliyorum.Çok iyi yorumlar var.MSI 802 xtr var.BF3 medium HD oynanırmış.Ama ben düsünüyorum.Freedos ama win7 kurulur.GT650 çok iyi bir kartmış.Bu bilgisayarda Cod oynanır.BF3 ultra oynatır diyorlar.Herhalde oynanır.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
Bır kac yuz tl daha koyup MSI GT683DXR-805TR alabılırsın.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye

http://www.ereyon.com.tr/urun/msi-gt683dxr-805tr.aspx?gclid=CMrO66-K3bACFUrP3wod9CRszQ 3.500 t diyor!!! :kop:

Dogrudur olabılır dolar son zamanlarda uctu onu hesaba katmadık :) Ekran kartı gt635m, gt555m, hd 6770m yada hd 7690XT olan herhangı bır urunu alabılırsın sıkıntı cıkartmaz. Artık detaylı ınceleme ve arastırmasını yaparsın nacızane tavsıyem benım bu kadar.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
peki sag olun.birde hasani bekleyecegim

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
Ekran kartı gt635m, gt555m, hd 6770m yada hd 7690XT den asagı bır laptop alırsan oynayacagın oyunlardan asla zevk almazsın. Bunu sakın unutma arkadasım. Sımdıden hayırlı olsun.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
bu msi güzelmiş.stoklara girdiğinde ilk işim onu almak olacaktır

- - - Eklendi - - -

hepinize teşekkür ederim

Superfan

Superfan

Üye
bu msi güzelmiş.stoklara girdiğinde ilk işim onu almak olacaktır

- - - Eklendi - - -

hepinize teşekkür ederim
http://www.sanalmarketim.com/urun/4b02a7463af2add1e05a5ab7163f0922/MSI-0NC-065XTR-GE60-Core-i5-3210M-6GB-750GB-GT650M-2GB-15.6 bunu mu diyotsun? Bende alacam :D ibdirime girebilir.Biraz bekleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt