Evet bende teknik servisinden dolayı Trident ve çakma telefonlara sıcak bakmıyorum. T20 güzel gibi burada 2. el araştırayım. Galaxy Mini de listemde, teşekkürler
androidler genelde sarjı çok yer. + dokunmatik olması zaten başlı başına bi sarj problemidir. bnce o fiyata bi nokia 6303i al geç kardeşim. dokunmatik pek tavsiye etmem. 6303i en sağlamı. !
Arkadaş o fiyat aralığında android arıyor ya. android için en az 1000 lira civarında bir bütçe tercihtir genelde.
Ikinci elden ise en az 600 lira bütçe ile iyi bir telefon bulabilir arkadaş.
Bana kalsa ben şu anda android cihaza bulaşmam. 300 lira bütçe ile düşük nokia bir cihaz alırım. 1 sene kullanıp birazda para biriktirip ihtiyaçlarima uygun güzel bir telefona yönelirim Android iphone yada wp li bir telefon.
Arkadaş o fiyat aralığında android arıyor ya. android için en az 1000 lira civarında bir bütçe tercihtir genelde.
Ikinci elden ise en az 600 lira bütçe ile iyi bir telefon bulabilir arkadaş.
Bana kalsa ben şu anda android cihaza bulaşmam. 300 lira bütçe ile düşük nokia bir cihaz alırım. 1 sene kullanıp birazda para biriktirip ihtiyaçlarima uygun güzel bir telefona yönelirim Android iphone yada wp li bir telefon.