2.el s3 mü One xmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumyjikk2

Üye
    Konu Sahibi
2.el s3 mü One xmi?
Arkadaslar bugün yarın kullanmıs dugum s2 mi satıp baska telefon almak niyetindeyim.Bütcemde 2.el olarak s3 ve one x'e yetiyor,Ben one x'i tercih etmek istiyorum(malzeme kalitesi+kamera+ses özelligi nedeni ) ama forumda bir kac kişinin gerekse one x le gerekse kvk ile baya sorunları oldugu icin suan tereddüte düstüm.s3 tede bana göre kamera ve kasa kalitesi one x e göre düsük kalıyor ondan secimimi one x ten yana yaptım.Bu telefonlardan 2 sinide kullanan varsa yardımcı olabilirmi?Yardımınıza ihtiyacım var,ben telefonla fotograf cekmeyi ve müzik dinlemeyi severim.Bundan önce xperia neo dı gerek ekran,gerek müzik,gerekse kamerası asırısıyla tatmin ediyordu,sonra n9 aldım 1-2 ay ıcınde s2 aldım bu n9a göre iyi ama iste simdi bunuda degistirmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar,İyi aksamlar

Samet.25

Htc alcaksan one x+ al.bence butce yok dersen s3 tercihimdir bu iki tel arasinda hatta.bugun forumda bi arkadas 1200e cok temiz garantili s3 satiyodu fiyatta cok uygun ona bi bak derim

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
İlk başlarda alırken bende aynı şeyleri yaşamıştım. Ama HTC tamam sağlam ama s3 ise performanslı biraz da insanlar önyargılı ben s3 kullanıyorum gayet memnunum. Sıfır 1.250tl'ye aldım. Gayet memnunum :D Şiddetle tavsiye ederim..

arda588

Üye
Ben HTC One X+ tavsiye ederim. Eğer bütçe yetmiyorsa kesinlikle One X.

yumyjikk2

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız icin teşekkür ederim telefonla fotograf,video cekmeyi ve müzik dinlemeyi severim,verdigim parayı bunlardan hangisi karsılayabilir

skywalker06

skywalker06

Üye
one x+ alabiliyorsan al yoksa s3 bence daha iyi bir kere htcden şarjı daha uzun gidiyor ama one x'in en güzel özelliği bence tegra çipsetli olduğundan tegrazone uygulaması sayesinde tegra için geliştirilmiş oyunlar oynuyorsun normal oyundan farkı grafikler daha iyi

taylan08

Üye
bencede one x al hem malzeme çok iyi zaten görmüşsünüzdür one x in ekranıyla çivi çakıyor telefonda tık yok :) ama paran varsa one x + al :)

enterneoll

enterneoll

Üye
onex'in şarj süresi s3'den düşük ve ben biraz s3'den yanayım ama ikiside pişman etmez

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
muzik dinlemeyi seviyorum diyo arkadaslar.. Htc de Beats audio var.. kamerasi da muhtesem

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence OneX iki eksiği var bana göre arttırabilir hafıza ve batarya

By Fixed

Üye
Dostum ikinci el olarak onu veya bunu al diyemem almadım çünkü ikinci el hiç :) Şöyle bir artı-eksi yaparsak;
Htc One X: +Kamera, +Beats Audio, - Şarj, - Arttırılamaz Hafıza
Samsung S3: - Kamera (özellikle gece), - Ses Kalitesi (kulaklık ve hoparlör), + Şarj, + Arttırılabilir Hafıza
Htc one X+'yı da tavsiye ederim çok çok iyiydi ses konusunda.

Siz özellikle müzik, fotoğraf üzerine telefon istiyorsunuz o yüzden one x diyorum. Bu arada ben s3 kullanıyorum özellikle müzik'ten dolayı şikayetçiyim. Ses az çıkıyor.

karayel90

karayel90

Üye

Samsung Galaxy S3 _____VS______ HTC One X

Özellik Karşılaştırması
[video=youtube;orSywdx8TPg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=orSywdx8TPg[/video]

BenchMark Karşılaştırması
[video=youtube;vPCSh1Cfexk]http://www.youtube.com/watch?v=vPCSh1Cfexk&feature=player_detailpage[/video]

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam büyük olmassa note 2 öneririm 2sindende kral telefon

yumyjikk2

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız icin teşekkür ederim onex almaya karar verdim,s3 te düstügünde kolay sorunlar cıkarabiliyor one x malzeme kalitesi,kamera,ses ve ekran bakımından one xi secicem bechmark testleri falan umrumda olmaz 4 cekirdekli 8 gb ramli pcm var telefonda istedigimi görsün bana yeter geri kalanı pcmde hallederim tek sıkıntım bataryası düsük olması onuda jb güncellemesi ile cözmüsler zaten telefonda pek konusma ve mesajlasmam onun icin bana yetecek bi telefon,yinede ve tekrar teşekkür ederim iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt