Hangi Telefon Alınmalı? IPhone 4s, Samsung Galaxy S3, HTC Sensetion XL, HTC One X.

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
Olay firmalarin verdigi degerler degil bence,performans ve verdikleri,zira ozellestirmeler olsun,gorunen grafik isleme olsun nvdia tartismasiz birinci.
öylemi ozaman bir htc one x bulun birde iphone4s asphault7 açın bakalım fps oranlarından direk anlayacaksınız , biz biliyoruz tabiki nvidia çok iyi bir grafik işlemci geforce serisi ile özellikle popüler ama haticeye değil neticeye bakıyoruz bakınız rakibi s3 an itibariyle daha yüksek performans veriyor kendiniz deneyin .

- - - Eklendi - - -

nvidia telefon gpu su olarak iyi gelmedide gozume ama pc olarak numberone onu diyeyim
katılıyorum pc de çok başarılı

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Nvidia pc de başarılı ama telefonda o kadar da gideri yok bunun incelemesini de yaptılar bi forumda Exynos telefonda daha iyi.

amcalu1

amcalu1

Üye
Oyun(tegra 3),müzik(beats audio),kamera//one x

TeAmo42

TeAmo42

Üye

1300 filan o zaman

1100 yapar dostum. 100 lırada pasaport kaydı 1200 e mal olur. Acaba almanya medıamarkt dan alınan bır one x turkıyede garantı kapsamına gırıyor mu? Bılgısı olan var mı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Uluslararası garanti diye bişi var 1 yıl oluyo sor bi oraya.

Türe

Türe

Üye

1100 yapar dostum. 100 lırada pasaport kaydı 1200 e mal olur. Acaba almanya medıamarkt dan alınan bır one x turkıyede garantı kapsamına gırıyor mu? Bılgısı olan var mı?

2,5 değil mi euro

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben de bir Android kullanicisiyim. Uygulamalar konusunda iOS e imrendigim bir gercek. Uygulamabduskunu degilsen HTC One X ve JellyBean birlikteliginin keyfini cikarabilirsin. Android ile mutluyum, yine de bazen keske dedigim seyler oluyor.

Türe

Türe

Üye
ben 2,5 diye biliyodum . Baya ucuzmuş yahu o zaman :hmmm

enes-1907

enes-1907

Üye
jailbreakin ne zararı oluyor telefona biz kullanıyoruz :) ayrıca apple ios geliştiricilerine ne kadar para vermiş araştır bakalım :) şuan bir program geliştirip bundan para kazanmak istiyorsan ios u seçmelisin . ben iphone4s derim kendimce gördüğüm en başarılı ufaklık abilerinin inçleri büyük ama 4s performansda parmak ısırtıyor en basitinden bir bulursan aphault7 dene birde one x ve s3 de dene fps durumundan anlayacaksın zaten kendin

emin ol asphalt 7 google play de çıksın bendeki iphone 4 sin donanımıyla aynı olan xperia neo rahatlıkla oynatacak.sırf senin için videosunu koycam maxicepe.neo oynatacak hemde aynı fps de..s3 le one x düşünemiyorum bile.kusra bakma kardeşim yalnış anlama ama hiçbir zaman bir bmw ile ferrariyi kapıştırcak kadar fancı olmadım ben.sen resmen diosunki bmw ferrariden daha hızlı..

• Beğen
Tepkiler: cekici23
avcitalip

avcitalip

Üye
Paran varsa en iyisi one x tir s3 te olabilir güncelleme açısından s3 en iyisidir :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
emin ol asphalt 7 google play de çıksın bendeki iphone 4 sin donanımıyla aynı olan xperia neo rahatlıkla oynatacak.sırf senin için videosunu koycam maxicepe.neo oynatacak hemde aynı fps de..s3 le one x düşünemiyorum bile.kusra bakma kardeşim yalnış anlama ama hiçbir zaman bir bmw ile ferrariyi kapıştırcak kadar fancı olmadım ben.sen resmen diosunki bmw ferrariden daha hızlı..

önce bir nova 3 ün videosunu görseydik. Neo v nin 4s le aynı fpsde oynatması imkansız ics de gpusu da o fps ye çıkamıyor.

- - - Eklendi - - -

Paran varsa en iyisi one x tir s3 te olabilir güncelleme açısından s3 en iyisidir :oke:

naptın Talip güncelleme ve samsung?

franzliszt

franzliszt

Üye

ne alaka bmw ile ferrari ? sen düşünemiyorsun ama millet test edip koyuyor videolarını fps oranları kabak gibi çıkıyor evde oturup kağıt üstünde düşünüp yazmakla olmuyor ben ne diyorum inanmayan eline alsın denesin bak diyorum al eline sen dene sonra bu yazımı hatırla niye önyargı ile yaklaşıyorsun çünkü bilgisizlikten sanıyorsunki donanım fps arttıracak aksine sistemin optime çalışıyorsa fps oranın yüksek olur ayrıca sen heralde one x s3 ü gözünde fazla büyütmüşsün mesela sana açıklayayım bilgi edin htc nin üzerindeki gpu nvidianın geforce serisi bence şuan gpu lar arasnda en iyilerden (en iyisi demiyorum) 12 çekirdekli çalışma hızı yaklaşık520 mhz , iphone4s de powersgx 5serisinde 543m2 kullanıyor bu gpu da çok başarılı nedenine mimarisi çok başarılı saniyede 1000mpixel veri işlerken nvidia 300mpixel işleyebiliyor anlatabildimmi . bu söylediklerimi teyit edebilirsin yani neymiş kimin bmw kimin ferrari olacağını sistem belirliyor zaten dikkat edersen glbencmarkda iphone4s in skoru ile s3 ve htc one x i karşılaştır kendin kendi gözünle görüp idrak edeceksin , ben kimseye dediğimi inandırcam diye uğraşmıyorum ben bildiklerimi söylim sizinde gözünüzü açim yoksa istediğiniz markayı alın işin fanlıkla alakası yok. başka bir örnektede s3 ile iphone4s i gta üzerinden test ediyorlar iphone4s in verdiği fps s3 den küçük oranda daha başarılı en azından frame atlamıyor , sonra htc asphault7 videosu ile iphone4s asphault karşılaştırmaları var izleyin , inanmazsanızda deneyin bu kadar net :) ve neo videonu bekliyoruz hadi bakalım birde bir 3gs kullanıcısından rica edelim oda koysun hanginizinki daha stabil görelim :)

- - - Eklendi - - -

*** aaa siz nova3 videosu çekip koycaktınız hiç kasmadan oynuyordunuz onuda ekleyin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
iPhone 4s ile aynı fps mi :hmmm Enes abim bence biraz abarttın.

franzliszt

franzliszt

Üye
bence cihaz alacak arkadaş beklesin new iphone alsın dahada güç için beklesin

enes-1907

enes-1907

Üye
ne alaka bmw ile ferrari ? sen düşünemiyorsun ama millet test edip koyuyor videolarını fps oranları kabak gibi çıkıyor evde oturup kağıt üstünde düşünüp yazmakla olmuyor ben ne diyorum inanmayan eline alsın denesin bak diyorum al eline sen dene sonra bu yazımı hatırla niye önyargı ile yaklaşıyorsun çünkü bilgisizlikten sanıyorsunki donanım fps arttıracak aksine sistemin optime çalışıyorsa fps oranın yüksek olur ayrıca sen heralde one x s3 ü gözünde fazla büyütmüşsün mesela sana açıklayayım bilgi edin htc nin üzerindeki gpu nvidianın geforce serisi bence şuan gpu lar arasnda en iyilerden (en iyisi demiyorum) 12 çekirdekli çalışma hızı yaklaşık520 mhz , iphone4s de powersgx 5serisinde 543m2 kullanıyor bu gpu da çok başarılı nedenine mimarisi çok başarılı saniyede 1000mpixel veri işlerken nvidia 300mpixel işleyebiliyor anlatabildimmi . bu söylediklerimi teyit edebilirsin yani neymiş kimin bmw kimin ferrari olacağını sistem belirliyor zaten dikkat edersen glbencmarkda iphone4s in skoru ile s3 ve htc one x i karşılaştır kendin kendi gözünle görüp idrak edeceksin , ben kimseye dediğimi inandırcam diye uğraşmıyorum ben bildiklerimi söylim sizinde gözünüzü açim yoksa istediğiniz markayı alın işin fanlıkla alakası yok. başka bir örnektede s3 ile iphone4s i gta üzerinden test ediyorlar iphone4s in verdiği fps s3 den küçük oranda daha başarılı en azından frame atlamıyor , sonra htc asphault7 videosu ile iphone4s asphault karşılaştırmaları var izleyin , inanmazsanızda deneyin bu kadar net :) ve neo videonu bekliyoruz hadi bakalım birde bir 3gs kullanıcısından rica edelim oda koysun hanginizinki daha stabil görelim :)

- - - Eklendi - - -

*** aaa siz nova3 videosu çekip koycaktınız hiç kasmadan oynuyordunuz onuda ekleyin
n8 i bekliyorum garantidem alayım çekecem hepsini merak etme

• Beğen
Tepkiler: cekici23

Üst Alt