Galaxy S3-Htc One x Video Karşılaştırma Detaylı.Yorumları alalım artık :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3-Htc One x Video Karşılaştırma Detaylı.Yorumları alalım artık :)
Bende bu temmuz ortasında bu iki cihazdan birini alıcam.Tasarım kamera müzik açısından gönlüm one x den yana,İşlemci,hız,sensörler,şarj açısından gönlüm s3 den yana.Bu videoyu izledim burda paylaşmak istedim forumda bazı kişiler atıp tutmuş bazıları s3 hızlı bazıları one x hızlı filan burda video var herşey ortada.s3 farkını koymuş one x'e ama one x in tasarım yetiyor internet sitesini 1 sn geç açmış bana problem değil ama ortada şarj sıkıntısı varsa sıkıntı demektir :) Şimdilik galaxy s3 diyorum.Htc nin adam gibi güncellemesi gelene kadar.Başka arkadaşlarda buldukları videoları eklesinler herkes bilgilensin.Drop test eklemeye gerek yok çünkü çoğu sahte oluyor onların.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
mobilim izleyemiyorum s3 ne yönden daha iyi?

- - - Eklendi - - -

şarjdan başka.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
mobilim izleyemiyorum s3 ne yönden daha iyi?

- - - Eklendi - - -

şarjdan başka.
Browser de daha hızlı,gta 3 oyununda denemişler s3 daha iyi oynuyor gibi geldi gözüme ama ingilizcesi iyi olan bir arkadaş tercüme eder,one x in sorunları olduğu söyleniyor ekrana toz alma vs ama bunlar kesin şeyler değil,s3 de yedek batarya kullanılabilir,testlerde s3 daha hızlı çıkıyor,kamera açısından one x daha önde,tasarım olarakda one x bana göre daha önde.s3 ün en büyük avantajı bana göre 4 çekirdeği sürekli kullanıyor ama one x tek çekirdek kullanıyor zor durumlarda 4 çekirdeği kullanıyor buna ragmen s3 daha uzun şarj gidiyor,müzik kalitesi olarak sanırım one x daha iyidir.malzeme kalitesi olarakda htc daha iyi duruyor.Benim gözlemlediklerim bunlar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
one x'te en çok ekran şarj yiyor. ama öyle böyle değil aşırı. toz alma felan hikaye. browsera bişi diyemem sanırım yazılımsal bişey ki zaten opera kullanıyorum.
testlerde one x in tasarruflu kullamına göre optimize edilmeye başlandı ve yaklaştı sonuçlar s3'e. zaten one x aceleyle çıktı bu açık ama güncellemeyse sorunlar çözülecektir daha.
zaten bataryanın çıkmama sevebi telefona tek parça sıfatı kazandırmak. ki çok sağlam cihaz Allah var.
ama s3'te iyi tabi bişey diyemem kullanmadan. inceleme için teşekkürler.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
one x'te en çok ekran şarj yiyor. ama öyle böyle değil aşırı. toz alma felan hikaye. browsera bişi diyemem sanırım yazılımsal bişey ki zaten opera kullanıyorum.
testlerde one x in tasarruflu kullamına göre optimize edilmeye başlandı ve yaklaştı sonuçlar s3'e. zaten one x aceleyle çıktı bu açık ama güncellemeyse sorunlar çözülecektir daha.
zaten bataryanın çıkmama sevebi telefona tek parça sıfatı kazandırmak. ki çok sağlam cihaz Allah var.
ama s3'te iyi tabi bişey diyemem kullanmadan. inceleme için teşekkürler.
ekranın neyi var ki şarj yiyor? birde sen one x kullanıyorsun zaten ne kadar gidiyor şarjın?

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaş iki cihazında kameralar vasatın üstü, bu nasıl iş ya bir iphone4s in video kalitesine fotoğraf çekme kalitesine bakın bir bunların . bir iphone4s in gta oynatmasına bakın tereyeğı gibi yüksek fps de bir bu cihazlar heleki one x in o hali nedir .sonra apple taraflısı diye damga yiyiyoruz valla appledan sonra para vermem bu cihazlara(içtenlikle söylüyorum) alsam neden alırım tek nedenden, ekranları büyük ve s3 de amoled çok güzel sadece bu yüzden gerisi foss benim için heleki 4s den sonra.şu android adam gibi oyunlar kaliteli programlar sunsun arkadaş birde 4 çekirdek koymuşlar halen çok az miktarda kasıyor oyun videoda.şu nvidiayıda anlamadım gitti o kadar kaliteli donanım neden gösteremiyor kendini.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

ekranın neyi var ki şarj yiyor? birde sen one x kullanıyorsun zaten ne kadar gidiyor şarjın?

çünkü lcd ekranlar çok enerji tüketiyo. ama amoled ekranlar az tüketir.

- - - Eklendi - - -

arkadaş iki cihazında kameralar vasatın üstü, bu nasıl iş ya bir iphone4s in video kalitesine fotoğraf çekme kalitesine bakın bir bunların . bir iphone4s in gta oynatmasına bakın tereyeğı gibi yüksek fps de bir bu cihazlar heleki one x in o hali nedir .sonra apple taraflısı diye damga yiyiyoruz valla appledan sonra para vermem bu cihazlara(içtenlikle söylüyorum) alsam neden alırım tek nedenden, ekranları büyük ve s3 de amoled çok güzel sadece bu yüzden gerisi foss benim için heleki 4s den sonra.şu android adam gibi oyunlar kaliteli programlar sunsun arkadaş birde 4 çekirdek koymuşlar halen çok az miktarda kasıyor oyun videoda.şu nvidiayıda anlamadım gitti o kadar kaliteli donanım neden gösteremiyor kendini.

kameraları gayet iyi bence. hiç bir vasatlığnı görmedim. yanyana koymadım ama iphone 4s görmüşlüğümde var yani. daha ağır bi oyunda yüklemedim ama forumda one x in kastığı oyun yok diyenlerde var.
yani cihazı bi eline almanı tavsiye ederim.

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Vasat diyen arkadaşım çok savunduğun İphone 4S ve One X kamera karşılaştırma iyi izle kalite farkını gör biraz daha objektif lütfen ;)

[video=youtube;_15S-VnRqTg]http://www.youtube.com/watch?v=_15S-VnRqTg[/video]

franzliszt

franzliszt

Üye

Vasat diyen arkadaşım çok savunduğun İphone 4S ve One X kamera karşılaştırma iyi izle kalite farkını gör biraz daha objektif lütfen ;)

acaba senin paylaştığın video objektifmi ? çek videonu bende çekim koyalım buyur.

- - - Eklendi - - -

çünkü lcd ekranlar çok enerji tüketiyo. ama amoled ekranlar az tüketir.

- - - Eklendi - - -

kameraları gayet iyi bence. hiç bir vasatlığnı görmedim. yanyana koymadım ama iphone 4s görmüşlüğümde var yani. daha ağır bi oyunda yüklemedim ama forumda one x in kastığı oyun yok diyenlerde var.
yani cihazı bi eline almanı tavsiye ederim.
htc one x i yaklaşık 30 dakika inceledim moskovada ben bu cihazı beğeniyorum ama cihazda donanımı stabil kullanma durumu yok örneğin incelerken geçişlerde çok çok küçük takılmalar alıyordu. bu cihazdan cihaza değişen bir durumda olabilir ama olmaması lazım kamera açısından halen aynı düşünüyorum 4s in kamerasından bir tık aşşağıda one x ama bir artsı var geniş açılı alıyor bu güzel

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=BKU2N4HAR4Q

- - - Eklendi - - -

yukardaki arkadaş tamamen taraflı paylaşmış

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=Iutd8PzRtCc

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hız + görsellik + kullanışlılık = HTC One X

• Beğen
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

One x in kamerası zaten daha güzel bu biliniyor. video için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

acaba senin paylaştığın video objektifmi ? çek videonu bende çekim koyalım buyur.

- - - Eklendi - - -

htc one x i yaklaşık 30 dakika inceledim moskovada ben bu cihazı beğeniyorum ama cihazda donanımı stabil kullanma durumu yok örneğin incelerken geçişlerde çok çok küçük takılmalar alıyordu. bu cihazdan cihaza değişen bir durumda olabilir ama olmaması lazım kamera açısından halen aynı düşünüyorum 4s in kamerasından bir tık aşşağıda one x ama bir artsı var geniş açılı alıyor bu güzel

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yukardaki arkadaş tamamen taraflı paylaşmış

- - - Eklendi - - -

kardeşim yorumların ve bilgilendirmelerin için teşekkürler fakat htc nin kamerasının daha iyi olduğu biliniyor.Tegra 3 konusuna gelince evet donanımı kullanamıyor telefon o gta3 de kasması bile şaşırtıcı ama güncellemelerle giderilecek diyorlar.Ne kadar doğru bilemem.

- - - Eklendi - - -

Hız + görsellik + kullanışlılık = HTC One X
Birde güncelleme gelse süper olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...