2.el notebook tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
2.el notebook tavsiyesi
intel core i3 işlemcili 3 veya 4 gb remli 1 gb 128 bit ekran kartlı bir 2.el notebook almayı düşünüyorum sizce outocat i stacat ıdecat gibi programları gta4 gibi oyunları kaldırırmı?
Fiyat 800 tl civarı uygunmu?
Sizce hangi marka alayım?
Forumda bu özelliklerde notebooku olupta satmak isteyen varmı?
Çok soru sordum galiba sorularımı cevaplıyacak bi kardeşimiz veya abimiz vardır inşallah :)

OğuzcanAbi

Üye
ben anlamam pc özelliklrrinde n ama fiyat 800 2. El için güzel para

tandogucem

tandogucem

Üye
ben anlamam pc özelliklrrinde n ama fiyat 800 2. El için güzel para

Anlamıyorsan neden yazıyorsun be kardeşim amacın post kasmakmı ?
Soruya gelince 2.el laptop almak 0 laptop almaktan daha pahalıya gelir bunu unutma.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
sorularıma cevap verinde 2.el alıp almıyacagım belli olmaz belki aynı özelliklerde 0 masa üstü pc kasasıda alabilirim monitörüm var zaten. :)

tandogucem

tandogucem

Üye
intel core i3 işlemcili 3 veya 4 gb remli 1 gb 128 bit ekran kartlı bir 2.el notebook almayı düşünüyorum sizce outocat i stacat ıdecat gibi programları gta4 gibi oyunları kaldırırmı?
Çok soru sordum galiba sorularımı cevaplıyacak bi kardeşimiz veya abimiz vardır inşallah :)

Marka olarak Hp al derim ama Hp'ler Fazla ısınıyor ayrıca Fıyatlarıda pahalı Ucuz ama güzel olsun dersen Acer , Asus Öneririm. Fakat 800 tlye bı laptopta autocad solidworks tarzı programları kaldırmayacağını düşünüyorum Yinede Tercih senin Ha Bu arada Taşınabilir veya elimin altında olsun diye düşünüyorsan laptop al yoksa Almak için almak istiyorsan asla laptop alma.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

Bu tür yüksek sistem gerektirecek programları kullanmak için, özellikle AUTOCAD, SolidWorks gibi yüksek sistem gerektirecek programlar için 128 Bitlik ekran kartı düşük kalır. Ayrıca GTA IV'ünde istediği Minimum seviye ekran kartı olarak paylaşımsız ve 256 Bit arabirime sahip ekran kartı tercih edilir. Ayrıca 2.el bir bilgisayar tavsiye etmem. 800 TL'ye daha uygun, sıfır bir bilgisayar toplayabiliriz. Notebook yerine masaüstü olarak 800 TL'ye şöyle bir sistem önerebilirim.

AMD Phenom II X2 555 3.2GHz 7MB önbellek AM3 938p Black edition İşlemci

ASUS M4A78LT-M LE AMD 760G DDR3 1800MHz DVI Vga 16x AM3 Anakart

CORSAIR Value Select CMV4GX3M2A1333C9 4GB ( 2x2 ) DDR3 1333MHz 9-9-9-24 Ram

Western Digital Caviar Blue 500GB 32MB HDD

Axle Nvidia 9800GT 1GB DDR3 256 Bit 16x Ekran kartı

THERMALTAKE WingsRS 201 Black MidTower 500 Watt PSU kasa

Bu sistem toplam olarak 750 TL'ye geliyor ve AUTOCAD, SOLIDWORKS, GTA IV'ü kaldıracak güçtedir.

• Beğen
Tepkiler: ookkaayy
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
işlemci olarak laptopta i5 ten aşağı olmamalı bence

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
işlemci olarak laptopta i5 ten aşağı olmamalı bence

Arkadaş 800 TL'ye Notebook diyor, siz i5'ten aşağı olmamalıdır diyorsunuz. Zaten normal bir Laptoptaki i5 İşlemcilerin çoğu 250 TL'den aşağı değildir. Notebook ile Laptop'u karıştırmayın. İkisi farklı donanımlar kullanır.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür yüksek sistem gerektirecek programları kullanmak için, özellikle AUTOCAD, SolidWorks gibi yüksek sistem gerektirecek programlar için 128 Bitlik ekran kartı düşük kalır. Ayrıca GTA IV'ünde istediği Minimum seviye ekran kartı olarak paylaşımsız ve 256 Bit arabirime sahip ekran kartı tercih edilir. Ayrıca 2.el bir bilgisayar tavsiye etmem. 800 TL'ye daha uygun, sıfır bir bilgisayar toplayabiliriz. Notebook yerine masaüstü olarak 800 TL'ye şöyle bir sistem önerebilirim.

AMD Phenom II X2 555 3.2GHz 7MB önbellek AM3 938p Black edition İşlemci

ASUS M4A78LT-M LE AMD 760G DDR3 1800MHz DVI Vga 16x AM3 Anakart

CORSAIR Value Select CMV4GX3M2A1333C9 4GB ( 2x2 ) DDR3 1333MHz 9-9-9-24 Ram

Western Digital Caviar Blue 500GB 32MB HDD

Axle Nvidia 9800GT 1GB DDR3 256 Bit 16x Ekran kartı

THERMALTAKE WingsRS 201 Black MidTower 500 Watt PSU kasa

Bu sistem toplam olarak 750 TL'ye geliyor ve AUTOCAD, SOLIDWORKS, GTA IV'ü kaldıracak güçtedir.
Cevabınız ve ilgilendiginiz için çok teşekkür ederim 750tl + 60 dwd raider +30 klavye maus 840 düz hesap 850 bilgisayarcıya gidicam şimdi bana 900 - 950 tl çıkarıcak :) siz bu fiyatı nerden hangi siteden çıkardıgınızı yazsanız ben bunları internetten alsam kendim toplayamazmıyım format atmasını çok iyi biliyorum parçaları takmasınıda biliyorum artı bir teknik bilgi gerekirmi

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
DVD Writer, Mouse, Klavye gibi ufak donanımlar 950 TL'ye gelmez. O kadar kaliteli almanıza gerek yoktur. 820 TL'ye bunların hepsini toplayabilirsiniz.

Ayrıca bu parçaları internetten değil ben tavsiye ediyorum. Tüm donanımlardan haberim vardır. Bu donanımları her yerde bulabilirsiniz ve her sitede fiyatlar aynıdır. Stoklar tükenmemiştir.

Tavsiye ettiğim donanımların hepsinin stoğu vardır, fiyatı düşük ve performanslıdır.

Parçaları internetten değil, gezerek görerek almanızı tavsiye ederim. Ayrıca donanımları monte etmek basit iştir. Anakartı, Anakartın üstüne İşlemciyi, Anakartın üstüne Ram'i, Ekran kartı Anakartın PCI-E 16x çıkışına bağlanır, buna bağlı olarak HDD ve DVD Writer'ı ( gerekli kabloları ile beraber, DVD Writer IDE kablosu, güç kablosu, Sata HDD Anakart güç kablosu ) vb.

• Beğen
Tepkiler: ookkaayy

muratemirik

Üye
bu adreste sıfırı 870 tl iken ikinci ele 800 tl vermek bence iyi birşey değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt