Freddy Krueger
Üye
teşekkürler fw yi baştan kurdum sorun çözüldüyeni bir fw yükleyeceğiniz zaman en iyisi telefona ve hafıza kartına hard formattır. Fwlerin modları farklı ise yedeklemelerinizi yüklememeniz önerilir. Ama yedeklemeni kendin yapabilirsin. Xplore ile Cdeki tüm dosyaları E'de yeni bir klasöre kopyalarısn olur biter. Open4all.rmpnin aktif olduğundan emin ol
Megalomaniax kardeş rütbene ve bilgine sığınarak sana birşey sormak istiyorum.5800im var bugüne kadar hep wirelessla güncelleme yaptım hiç bu tarz versiyon olaylarına girmedim.Ama her zaman bu tarz modifiye olaylarını takip ettim forumda.Şimdi sorum şu forumda yükleyebileceğim en iyi güncelleme bu mudur? O kadar çok var ki hangisini yükleyeyim kara veremiyorum.Bunu mu yükleyeyim yoksa Xpeed olanı mı yükleyeyim?
Kardesım AcıL yardım Lutfen .... Dedıklerını harfıyen uyguladım ama flasha basıorm powerada anında basıp cekıorm olmuo olmuo olmuo 30 kere denedım acaba sorun ne olabılır ???
Megalomaniax kardeşim, nihayet Fw ler arasında yaptığım gözlemlemelere dayanarak bu en iyi olan FW yi yüklemeye karar verdim fakat sana bir kaç uzun sorum olacak, cevaplarsan gerçekten çok sevinirim.Yanlış anlaşılmaya mahal vermesin diye gayet açıklayıcı biçimde soracağım sorularımı sana.
Öncelikle Telefonumun modeli 5800 Red - RM-356.Telefonu ilk aldığımda nokiadan bana hiç bir şekilde Fw güncellemesi mesajı gelmediği için NSS programı ile yanlışlıkla 5800 Navigation kodu girdim ve daha sonra ki orjinal güncellemelerin hepsini wireless yoluyla yaptım ve şu anda da 5800 Navigation FW V.51.0.006 dır. olayına ise hiç girmedim, sertifikalayarak kullandım programlarımı.Sorularım şunlar;
1- Bu Fw yi yüklersem hafıza kartındaki herşeyi (müzik, resim,video vs..) yedeklemem gerekiyormu?
2- Bu Fw yi yükledikten sonra; örneğin nokia versiyon 52.0 çıkardığında bana güncelleme mesajı gelirmi ve bu güncelemeyi yine wireless yoluyla falan değiştirebilirmiyim?
3- Bu Fw yi yükledikten sonra hard format attığımda eski orjinal Fw me dönme şansım var mı?
4- Bu Fw yi yükledikten sonra telefonumun 5800 Red teması modunda olmasını sağlayabilirmiyim, olacaksa NSS programı ile Turkey Red kodu girmem mi gerekir?
Sorularım bu kadar cevaplarsan sevinirim.Dezavantajım olacak veya önereceğin başka şeyler de varsa yazarsan gerçekten sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
normal telin yanında gelen usb kablosuyla ben bu fw yi kurabilirmiyim ??
bu arada benim telefonun sürümü v50 bunu yüklemeden önce v51 e çıkarmak gerekir mi
Megalomaniax kardeş son sorum bu fw yi yüklediğimde li mi olacak? Programları sertifikalandırma işlemlerine gerek kalmayacak değil mi?
Dört Gözle bekliorum bu yeni FW yi artık......
beyler bugun sayfalrda gezerken karsılastom nokia 5800 için v51.2.007 isimli sürüm hazırlıyor v60 sie bişe yok
Bende hack olayı çalışmıyor 4x5 menü vs. çalışmıyor widget desteği var.
Neden bazıları çalışmıyor olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?