(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye

İyide benim messenger tr idi yani senin verdiğinin tr si idi aynısının da ben yanLış yorumu kopLayamışım bide .s
Bunun Tr si yokmu ? :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Benim kuLLandığım bu >>> http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0-100-calisir-durumda-guncellendi-378577.html

Türkçe bide konusu senin verdiğinden daha sonra açıLmış aradaki farka bak hangisi günceL oLan ? hangisi sorunsuz çaLışıyor sen sorun yok bende demişsinde :)

Denibo

Üye
bu arada fw de bi sorun var sanırım tuş kilidine almadan sürekli yeşil kırmızı tuş yanıyor tuş kilidine almadanda kapanmıyor

batujan12

batujan12

Üye
ya ben birşey soracağim bu kilidi açmak için sürükleyi yaptıktan sonra şifre sorması için yani tel.in kilit kodunu sorması için ne yapmalıyız normal olarak açtığımda kilit kodunu sürükle yeri gelmiyor .s

Denibo

Üye
bende sürükleme bile çıkmıyor ya :S

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
aklına gelebilicek tüm şifreleri denedim ztn bnm şifrelerim bellidir dört tane senelerdir onları kullanırım dısına hiç çıkmadım artı diğer olabilicek 012 leri 000 ları vsleride denedim ... ilgine çok teşekkürler fakat bana daha somut çözümler lazım en azından biçimlendirebilsem verilerimin kaybolmasına razı olucak kadar kafayı yedim :(

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ya ben birşey soracağim bu kilidi açmak için sürükleyi yaptıktan sonra şifre sorması için yani tel.in kilit kodunu sorması için ne yapmalıyız normal olarak açtığımda kilit kodunu sürükle yeri gelmiyor .s

Benim biLdiğim senin dediğin şey yapıLamıyor yani sen tuşLarı kiLitLeyip yani sürükLeyip yada normaL şekiLde açtıktan sonra şifre sormasını istiyosun ? yanLışmıyım ? :hmmm GüvenLik kodu gibi :hmmm Ama benim biLdiğim o yapıLamaz :) Yani 5800 da hiç görmedim :)

bende sürükleme bile çıkmıyor ya :S

TuşLar kiLitLiyken menü tuşuna 1 kere basın sürükLe o zaman açıLacaktır :)

Denibo

Üye
potter hocam birde telefon tuş kilidine sokmazsam yeşil ve kırmızı tuşlar sürekli yanıyor bu neden ??

Rich4arD

Rich4arD

Üye
aklına gelebilicek tüm kodlari denedim ztn bnm kodlarim bellidir dört tane senelerdir onları kullanırım dısına hiç çıkmadım artı diğer olabilicek 012 leri 000 ları vsleride denedim ... ilgine çok teşekkürler fakat bana daha somut çözümler lazım en azından biçimlendirebilsem verilerimin kaybolmasına razı olucak kadar kafayı yedim :(

İyide benim biLdiğim biçimLendirsen biLe biçimLendirmeden sonra şifre kaLkmıor ? :hmmm Eğer kaLkıorsa kesin oLarak o zaman biçimLendir derim yani en azından hafıza kartına girememektense veriLer gitsin hafıza kartını kuLLanmak için :) Yok eğer içinde çok önemLi şeyLer varsa biLemem .s müzik program faLan varsa biçimLendir yani onLarı tekrar yapabiLirsin :oke:

potter hocam birde telefon tuş kilidine sokmazsam yeşil ve kırmızı tuşlar sürekli yanıyor bu neden ??

O herkestede var yani senin teLden kaynakLanmıyor nedeni fw yani fw öyLe ama tuşLarı bi kaç kere durmadan aç kapat yandan aç kapat en az 10 kere yap sonra aç bi bak ışıkLar yanıcakmı ? bide kiLitLe sönecekmi ? ben öyLe yapıyorum tuşLar kiLitLiyken ışık faLan yanmıyor açtığımda tek yanıyor ki oda normaL :oke:

kusursuz_0606

Üye
bu yazılımı yükledikten sonra tekrar v50 yi yükleyebilirmiyiz

kerimcem1

Üye
Arkadaşlar ben başarıyla attım fwden çok çok memnunuum :) fakat ben hafıza kartına şifre gelir vs olur diye hafıza kartını güvenle çıkarıp öle format attım fakat taktığımda şifre soruyo :( :( ve ben hayatımda 4 çeşit şifre kullanırım herşeyimde dördünüde denedim olmadı 01234 12345 0000 00000 ne kadar şifre varsa denedim olmuyo ne yapıcağımı şaşırdım :( ve hafıza kartına şifre koymadığıma eminim çünkü telden çıkarıp taktığımda hiçbirşey sormuyodu fw yüklemeden bir gün önce bile ..... :( :(

aynı olay benimde başıma geldi şifre 12345 nümarik kalvayeyle gircen + içinde menülerdeki (şifre güvenlik zımbırtısı yerinden)şifre bolumunden oluşturcan yeni şifre olarak okey......

nuh096

nuh096

Üye
selam arkadaslar cok guzel bir is yapmislar benim bir sorum olcak bu türkce diyor ben almanyada yasiyorum ve dili almanca olarak kullanmak istiyom icinde almanca dil varmi yokmi tsk

batujan12

batujan12

Üye
Benim biLdiğim senin dediğin şey yapıLamıyor yani sen tuşLarı kiLitLeyip yani sürükLeyip yada normaL şekiLde açtıktan sonra şifre sormasını istiyosun ? yanLışmıyım ? :hmmm GüvenLik kodu gibi :hmmm Ama benim biLdiğim o yapıLamaz :) Yani 5800 da hiç görmedim :)

TuşLar kiLitLiyken menü tuşuna 1 kere basın sürükLe o zaman açıLacaktır :)

güvenlik kodu var yan tusu acınca geliyor ama ben bunu sürükle yerini yapınca gelmesini istiyorum .. :oke::bigstar:

nuh096

nuh096

Üye
selam arkadaslar cok guzel bir is yapmislar benim bir sorum olcak bu türkce diyor ben almanyada yasiyorum ve dili almanca olarak kullanmak istiyom icinde almanca dil varmi yokmi tsk

Yardim eden yokmu arkadaslar :(

kerimcem1

Üye
bi sorum var peki phnt fwyi buglarından arındırıp(varsa) sürümü güncellermi zaman içersinde? ona gore takib ederiz davamlı? çıkarsada tahhmini zaman aralığı ne olur.?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yardim eden yokmu arkadaslar :(

Kardeşim bunda sadece ingilizce ve türkçe var. Almanca dili elimde ama fwye entegre edilmesi lazım. Fw editlemeden anlıosan almanca dilini vereyim sen ekle

bi sorum var peki phnt fwyi buglarından arındırıp(varsa) sürümü güncellermi zaman içersinde? ona gore takib ederiz davamlı? çıkarsada tahhmini zaman aralığı ne olur.?

2 hafta içinde bir patch yayınlayacakmış. Bakalım :)

kerimcem1

Üye
google 5800 c6 dutch veya germany filan yazsın almancası yani türkler yapabildiğine gore almanlar her haliyle yapmıştır bu fw yi kendilerine çoktan uyarlamışlardır..alman cep forumlarına baksın..bence..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
güvenlik kodu var yan tusu acınca geliyor ama ben bunu sürükle yerini yapınca gelmesini istiyorum .. :oke::bigstar:

aLLa aLLa ? güvenLik kodumu ekLemişLer bu fw ye ? :ehe Benim niye haberim yok :ehe TuşLarın kiLidini yandan açtıktan sonra kiLit kodu isteyen şifreyi söyLüyon dimi ? :ehe O varmıki ? nerden yapıcam ? :kop: Haaa bide varsa bende yapıcam + seninde dediğin gibi sürükLeden sonra geLmiyor heraLde ? :hmmm O zaman şimdi bende sürükLeden sonra geLmesini istiyorum :ehe

VaLLa beLLi oLmaz PNHT dışında forumda mod fw yapan üyeLerde var :oke: OnLarada sorabiLirsin :oke: Ama ne zaman yapacakLarını biLemem istenirse 1 güne kaLmaz yapıLır ama güzeL oLmaz :) Geç oLsun güç oLmasında süper ötesi yapsınLar ama dimi ? :oke:

google 5800 c6 dutch veya germany filan yazsın almancası yani türkler yapabildiğine gore almanlar her haliyle yapmıştır bu fw yi kendilerine çoktan uyarlamışlardır..alman cep forumlarına baksın..bence..

Evet bak bu oLabiLir :) aLman cep forumLarına faLan bakmayı denesin bide :)

kerimcem1

Üye
Potter_PP türkçe messenger bende sorunsuz çalışıyo haberin olsun orayada yazdım..belki okumamaşındır..mod demedim modda sevmem pek güncellenmiş çekirdek sürüm dedim...

nuh096

nuh096

Üye
cok tsk arkadasim ben sandim bunu türkler yapmis tek o yùzde düsündüm almancasi yoktur diye tsk yorumlar icin :)

Üst Alt