(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
ya bi sorunum war telefonum çekmiyo nedense bu fw ile ilgili olabilir mi ne yapmam lazım :S

Şebekeyi sadece GSM seçtinmi peki???? Seçenekelrde GSM ve UMTS var sen sadece GSMi seç ozaman şebeken gelecektir. Bendede çekmiyordu ayarlayınca canavar gibi çekiyor :oke:

Denibo

Üye
bu fw yi yüklicem de bişe sormak istiyorum widgetlerin rengi arka planı yani temaya göremi değişiyor yoksa sürekli aynımı

kerimcem1

Üye
bu fw için onerbilceğiniz güzel bi messenger programı varmı? 5800 ın fw sinde doğru düzgün pek çalştıramıyodum...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
beyler dün gece yatmadan önce c6 stilinde slide unlock yani orjinal adıyla slider çalışırken sabah kalktığımda çalışmadığını gördüm? sizinde başınıza geldi mi böle bi durum bi de bu durumdan nasıl kurtulcam bilgisi olan war mı?

--------------- Ekleme ---------------

sorun ne buldum handy taskmanı yüklemiştim. kaldırdım sorun çözüldü. belki başkasına yardımım olur.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
bu fw yi yüklicem de bişe sormak istiyorum widgetlerin rengi arka planı yani temaya göremi değişiyor yoksa sürekli aynımı

Temaya göre değişiyor o :oke: Sana pure goLd by pizerro temasını öneririm 1o numara duruyor :) TeLefonumun ekran görüntüLerini atıcam buraya :) Giden geLen görsün nası yapmışım :P: :pro:

bu fw için onerbilceğiniz güzel bi messenger programı varmı? 5800 ın fw sinde doğru düzgün pek çalştıramıyodum...

Benimde kullandığım 1o numara türkçe windows live messenger vardı kuLLanıyordum . İşte burda >>> http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0-100-calisir-durumda-guncellendi-378577.html

Ama nedense bu fw yi yükLedikten sonra açamıyorum biLe messengeri açıyorum 2 sn geçmeden ekran görünüyor kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi nedenini biLen varmı ?

khytr89

khytr89

Üye
bunu 5235 e kim uyarlar :D . harika üstü bi frimwareye benziyor. nokia yazılımcıları bile kıskanır :D. kardeşimde 5800 var indiriyoruz şimdi ama bende de bu var :D:D

furkan142

furkan142

Üye
Şebekeyi sadece GSM seçtinmi peki???? Seçenekelrde GSM ve UMTS var sen sadece GSMi seç ozaman şebeken gelecektir. Bendede çekmiyordu ayarlayınca canavar gibi çekiyor :oke:
Teşekkür ederim halloldu :)

Denibo

Üye
ben fw yi yükledim fakat rom patcher filan gibi bişe çıkmadı tekrar hacklemem mi gerek

nejdet can

nejdet can

Üye
MegaloManiaX Kardeşim bu harika paylaşımı bizlere sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim. bir sorunum var sormak isityorum

Sizin bir konunuzda RADYO RAM dosyalarını hafıza kartına Videos'a atarak REALPLAYER ile harici olarak radyo kanallarını dinleyebiliyorduk bu işlem C6 FW'de olmuyor RAM dosyalarını nereye attıysam olmadı

ayrıca Bu C6 FW'deki REALPLAYER'in menusu bana farklı geldi bir çözümü varmıdır bunu düzeltmenin kafayı yemeye az kaldı

Denibo

Üye
Bi Yerden Aktif Etmeye Gerek Yok Değilmi?

bu arada fw de bi sorun var sanırım tuş kilidine almadan sürekli yeşil kırmızı tuş yanıyor tuş kilidine almadanda kapanmıyor

killer78

Üye
çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı bir dokuman saolun

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX Kardeşim bu harika paylaşımı bizlere sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim. bir sorunum var sormak isityorum

Sizin bir konunuzda RADYO RAM dosyalarını hafıza kartına Videos'a atarak REALPLAYER ile harici olarak radyo kanallarını dinleyebiliyorduk bu işlem C6 FW'de olmuyor RAM dosyalarını nereye attıysam olmadı

ayrıca Bu C6 FW'deki REALPLAYER'in menusu bana farklı geldi bir çözümü varmıdır bunu düzeltmenin kafayı yemeye az kaldı

Büyük ihtimal RAM Dosyalarını kaydettiği yer farklıdır. Akış Bağlantılarından bir tane yeni bağlantı oluştur. Sonra oluşturduğun bağlantının adını X-plorede arat. Böylelikle kaydettği yeri bulabilirsin. X-Ploreden sonuç alamazsan pcde aratmayı dene. :)

kaptanedi

kaptanedi

Üye
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ses olayından herkez memlunmu acaba bana bu xpermusıc numara gibi geliyo hiçbirinde eski 3250 nin sesi yok yazılım yapanlar biraz bu sesi kaliteleştirme yada yükseltme ile ugraşsalar .... :(

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
Arkadaşlar ben başarıyla attım fwden çok çok memnunuum :) fakat ben hafıza kartına şifre gelir vs olur diye hafıza kartını güvenle çıkarıp öle format attım fakat taktığımda şifre soruyo :( :( ve ben hayatımda 4 çeşit şifre kullanırım herşeyimde dördünüde denedim olmadı 01234 12345 0000 00000 ne kadar şifre varsa denedim olmuyo ne yapıcağımı şaşırdım :( ve hafıza kartına şifre koymadığıma eminim çünkü telden çıkarıp taktığımda hiçbirşey sormuyodu fw yüklemeden bir gün önce bile ..... :( :(

EFE_55

EFE_55

Üye
Hemşerim saolasın ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş en kısa zamanda yükleyip görüşlerimi paylaşacağım

Bosnalı86

Üye
Arkadaşlar ben başarıyla attım fwden çok çok memnunuum :) fakat ben hafıza kartına şifre gelir vs olur diye hafıza kartını güvenle çıkarıp öle format attım fakat taktığımda şifre soruyo :( :( ve ben hayatımda 4 çeşit şifre kullanırım herşeyimde dördünüde denedim olmadı 01234 12345 0000 00000 ne kadar şifre varsa denedim olmuyo ne yapıcağımı şaşırdım :( ve hafıza kartına şifre koymadığıma eminim çünkü telden çıkarıp taktığımda hiçbirşey sormuyodu fw yüklemeden bir gün önce bile ..... :( :(

dostum aynısı benim de başıma gelmişti,format atarken haf. kartını çıkararak atmıştım,sanırım bu yüzden şifre soruyor :hmmm

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Bide 1234 deneseniz ? daha uzun deneseniz ?

dostum aynısı benim de başıma gelmişti,format atarken haf. kartını çıkararak atmıştım,sanırım bu yüzden şifre soruyor :hmmm

BeyLer bayanLar yardıma ihtiyacım var benim .s
Bu messenger cidden 1o numara fakat PNHT ' nin çıkardığı özeL c6 widget destekLi fw sini yükLedikten sonra açılmamaya başLadı yani açıLmıyor ? Önceden yani orjinaL v51 deyken 0 sorun iLe kuLLanıyordum ve işte bu fw yi >>>>>> Nokia 5800XM & Nokia 5530XM İçin Nokia C6 Türkçe FW (Widget Destekli En Stabil Çalışan FW)

yükLedikten sonra messenger ' i açıyorum programı 2 sn geçmeden görüntü geLiyor hemen kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi ? Yardım edebiLecek varmı ? :S

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

BeyLer bayanLar yardıma ihtiyacım var benim .s
Bu messenger cidden 1o numara fakat PNHT ' nin çıkardığı özeL c6 widget destekLi fw sini yükLedikten sonra açılmamaya başLadı yani açıLmıyor ? Önceden yani orjinaL v51 deyken 0 sorun iLe kuLLanıyordum ve işte bu fw yi >>>>>> Nokia 5800XM & Nokia 5530XM İçin Nokia C6 Türkçe FW (Widget Destekli En Stabil Çalışan FW)

yükLedikten sonra messenger ' i açıyorum programı 2 sn geçmeden görüntü geLiyor hemen kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi ? Yardım edebiLecek varmı ? :S

Güncel sürümü kullanmayı deneyin. Bende bir sorun yok.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...8-tct-signed-wireless-ile-calisir-279603.html

Üst Alt