(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

batujan12

batujan12

Üye
ö.d. bide benim soruna çözüm bulabilseler ah ah...

--------------- Ekleme ---------------

o linke tıkladığımda hiçbirşey olmuo browserda ..

valla kardeş ben oviyi indirdim ve yükledim sonra browser acıldı ben birşeye basmadan kendi bir dosya indirdi bana yükle demek kaldı linkten kastını anlamadım ama :hmmm:allalla:

Beyler Flash işlemi başladıktan sonra hata geliyor... Devam edeyim mı ?

WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!!
CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!!
Continue?

evet et bende de aynı hata gelmişti :) .d

kerimcem1

Üye
arkadaş anlamadım biraz daha açık anlatırsan özür dilerim valla bu arada pim ne ? pin mi demek istiyorsun ...

elbette pin oruçtan pim yazmışım haha :) eski fwnde kullandığın pini gir.....yada yenisini aynı pini kullandığımız için eski yeni ayırım yapamıyorum..

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
pin kodumu girererek te denemiştim neyse bakıyım bu gün bidaha flashlıyım hem ovi yi düzeltirim adam gibi :D hafıza kartına da daha sonra çözüm bulurum artık telefoncuya götürürüm artık .. saol un yinede

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Cant make imei zımbırtısına devam et dedim, şimdi de hata veriyor...

Error reading phone init data...

Press POWER On now yazısını gördüğünde teLefonun power yani açma kapama tuşuna 1 kere düzgün basıp çekmen Lazım onu yapmayı unutmuşsun herhaLde teLefonu okuyamamış ??? :hmmm

valla kardeş ben oviyi indirdim ve yükledim sonra browser acıldı ben birşeye basmadan kendi bir dosya indirdi bana yükle demek kaldı linkten kastını anlamadım ama :hmmm:allalla:

evet et bende de aynı hata gelmişti :) .d

Peki çözdünmü hatayı ? Eğerki çözdüysen nasıL çözdüğünü burda anLatki aynı hatayLa karşıLaşanLar uğraşmasın o hatayLa :oke:

nejdet can

nejdet can

Üye
Büyük ihtimal RAM Dosyalarını kaydettiği yer farklıdır. Akış Bağlantılarından bir tane yeni bağlantı oluştur. Sonra oluşturduğun bağlantının adını X-plorede arat. Böylelikle kaydettği yeri bulabilirsin. X-Ploreden sonuç alamazsan pcde aratmayı dene. :)

Soruma verdiğiniz cevaptan ve ilğinizden dolayı teşekkür ederim...

Bu FW'de akış bağlantılarında yeni bağlantı oluturmam için bir seçenek göremedim bu konuda lütfen yardımcı olurmusun kardeşim...

batujan12

batujan12

Üye
Press POWER On now yazısını gördüğünde teLefonun power yani açma kapama tuşuna 1 kere düzgün basıp çekmen Lazım onu yapmayı unutmuşsun herhaLde teLefonu okuyamamış ??? :hmmm

Peki çözdünmü hatayı ? Eğerki çözdüysen nasıL çözdüğünü burda anLatki aynı hatayLa karşıLaşanLar uğraşmasın o hatayLa :oke:

tabiki devam ederek :oke:

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
:S:S:S
Cant making imei backup zımbırtısına devam et dedim, şimdi de telefonu bulmuyor... :S

batujan12

batujan12

Üye
Cant making imei backup zımbırtısına devam et dedim, şimdi de telefonu bulmuyor... :S

power tusuna bır kere basarken basılı da tutmayı dene bilgisayar tel.i okuyunca usb den olay tamamdır :) :oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
İlk Sayfaki işlemleri aynen uygulayın. Farklı işlem yapmanız telefonu birdaha kullanamamanıza neden olabilir..

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye

linkten kastım bende browser açılınca o dosyanın download edilecek bi web sitesi çıkıyor..

Rich4arD

Rich4arD

Üye

power tusuna bır kere basarken basılı da tutmayı dene bilgisayar tel.i okuyunca usb den olay tamamdır :) :oke:

Arkadaşında dediği gibi bazen bazı pc Ler teL ' i geç okuyabiLiyor Press power on now mu yazdıyordu hatırLamıyorum :hmmm ama o yazı çıkınca hafif basılı tut ve çek devam edecektir eminim :oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Soruma verdiğiniz cevaptan ve ilğinizden dolayı teşekkür ederim...

Bu FW'de akış bağlantılarında yeni bağlantı oluturmam için bir seçenek göremedim bu konuda lütfen yardımcı olurmusun kardeşim...

Şuan tekrar fwyi kuruyorum. Ben kurup deneyene kadar siz video/TV den yeni bağlantı oluşturup sora onu ararmısın hafıza kartında. Bide böyle deneyin

Arkadaşında dediği gibi bazen bazı pc Ler teL ' i geç okuyabiLiyor Press power on now mu yazdıyordu hatırLamıyorum :hmmm ama o yazı çıkınca hafif basılı tut ve çek devam edecektir eminim :oke:

crt 308 deki ticki kaldırın sorununuz düzelecektir. Anlatım sorunlara göre en kusursuz şekilde güncellenmiştir ilk sayfada.

kerimcem1

Üye
pin kodumu girererek te denemiştim neyse bakıyım bu gün bidaha flashlıyım hem ovi yi düzeltirim adam gibi :D hafıza kartına da daha sonra çözüm bulurum artık telefoncuya götürürüm artık .. saol un yinede

ya bak şoyle bişey ilk açılış ekranında 12345 i kabul etmiyo telbende değil şuan tariif edicemde bak kart hafısası şifre değiştirme yeri var tel menülerinde ilk şifreyi istiyo ya orda 12345 i kabul ediyo sonra kendin yine şifre olark 12345 i gir...dosyalara ulaşmak içinde ya 12345 i girdi yada pin kodunu orda karaszım..

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
tmm telefonu tekrar flashladım şimdi verdiği ovi prede server olan oviyiyi yükledim bu seferde browser hiç açılmadı yüklendi fakat komut dosyası hatası dior :D bu seferde :D

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Sorunları çözdüm...

Eğer JAF telefonu bulmuyorsa bu pc'den kaynaklanıyodur. Çözüm : PC'ye restart çekmek.
Can't making IMEI backup! Hatası alanlar. Çözüm : İlk sayfadaki işlemleri sırasıyla atlamadan yapmanız gerekir. Özellikle 3. maddenin sonuna dikkat ediniz.

Hafıza Kartı sorunu alanlara ise bi'şey diyemeyeceğim, çünkü bende sorunsuz çalışıyor...

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
lütfen şu ovime çözüm bulun yardım edin sorun yaşamayan biri bana install dosyasını yollayabilir mi?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
tmm telefonu tekrar flashladım şimdi verdiği ovi prede server olan oviyiyi yükledim bu seferde browser hiç açılmadı yüklendi fakat komut dosyası hatası dior :D bu seferde :D

kardeşim biraz önce tekrar fw atmıştım yükledim ilk mesajda verdigim oviyi. sonra oviye gircek ovi güncelleme oldugun söyleyecek. yükleyin webe gircek indirecek ve yükleyecek sonra Ovi Store sorunsuz açılacak

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Sorunları çözdüm...

Eğer JAF telefonu bulmuyorsa bu pc'den kaynaklanıyodur. Çözüm : PC'ye restart çekmek.
Can't making IMEI backup! Hatası alanlar. Çözüm : İlk sayfadaki işlemleri sırasıyla atlamadan yapmanız gerekir. Özellikle 3. maddenin sonuna dikkat ediniz.

Hafıza Kartı sorunu alanlara ise bi'şey diyemeyeceğim, çünkü bende sorunsuz çalışıyor...

TeşekkürLer kardeş biLgiLer için arkadaşLarın işine yarayacaktır :oke: Ayrıca evet hafıza kartı sorununa bende bişey diyemiyecem çünkü bendede sorunsuz çaLışıyor :)

lütfen şu ovime çözüm bulun yardım edin sorun yaşamayan biri bana install dosyasını yollayabilir mi?

Ben henüz Oviye girmeyi denemedim biLe bi bakayım ne sorunuymuş bu :ehe

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye

kardeşim biraz önce tekrar fw atmıştım yükledim ilk mesajda verdigim oviyi. sonra oviye gircek ovi güncelleme oldugun söyleyecek. yükleyin webe gircek indirecek ve yükleyecek sonra Ovi Store sorunsuz açılacak

ilk mesajda verdiğin oviyi nidirdim tekrar attım ve yükleye bastım yüklendi sonra yüklemeye hazırlanılıyor dedi ve tekrar yükleniyor dedi sonra hiç browser mrowser açılmdan yükleme tamamlandı dedi .sonra ovi açıldı komut hatası bilmemne dedi .. defalarca denedim .. ilk fw atışımdada browser açılıyordu ve ölece kalıyordu bişi de indirmiodu upload ettiğin site çıkıyordu ... (browserde)

Üst Alt