(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Potter_PP türkçe messenger bende sorunsuz çalışıyo haberin olsun orayada yazdım..belki okumamaşındır..mod demedim modda sevmem pek güncellenmiş sürüm dedim...

Haaa pardon beyLer bayanLar size sorunumu çözdüğümü söyLemeyi unutmuşum :) YardımLarınız için teşekkürLer bi kaLdırayım teLefonu yeniden başLatayım kurayım açmadan yine yeniden başLatayım dedim yaptım oLdu şimdi çokta güzeL kuLLanıyorum :) Diğer sürümü indirdim bide :)

batujan12

batujan12

Üye
aLLa aLLa ? güvenLik kodumu ekLemişLer bu fw ye ? :ehe Benim niye haberim yok :ehe TuşLarın kiLidini yandan açtıktan sonra kiLit kodu isteyen şifreyi söyLüyon dimi ? :ehe O varmıki ? nerden yapıcam ? :kop: Haaa bide varsa bende yapıcam + seninde dediğin gibi sürükLeden sonra geLmiyor heraLde ? :hmmm O zaman şimdi bende sürükLeden sonra geLmesini istiyorum

arkadasım fw ıle alakası yok nokia 5800 ın zaten kendısınde olan bır sey guwnlk kodu .. ben fwdeki surukleden son ra geleblme özellqı war mı dıye bkyrm .

kerimcem1

Üye
cok tsk arkadasim ben sandim bunu türkler yapmis tek o yùzde düsündüm almancasi yoktur diye tsk yorumlar icin :)

olurmu sende :) zaten ana kaynak phnt (ing)çoğu dünya ülkeri kendi dillerine çoktan çevirmişitir.hangi dili istiyosan o ülkenin cep forumlarına bakıcan..:)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
arkadasım fw ıle alakası yok nokia 5800 ın zaten kendısınde olan bır sey guwnlk kodu .. ben fwdeki surukleden son ra geleblme özellqı war mı dıye bkyrm .

NormaL 5800 orjinaL fw sindede tuşLarı açtıktan sonradamı güvenLik kodu istiyordu ? Uani o ayarı yapabiLiyormuydun ? Peki bu fw de yapabiLiyormuyuz ? NasıL yaparım söyLermisiniz ?

furkan142

furkan142

Üye
Benim şarj baya az gitmeye başladı.en fazla 2 gün gidiyo. :(

batujan12

batujan12

Üye
NormaL 5800 orjinaL fw sindede tuşLarı açtıktan sonradamı güvenLik kodu istiyordu ? Uani o ayarı yapabiLiyormuydun ? Peki bu fw de yapabiLiyormuyuz ? NasıL yaparım söyLermisiniz ?

ayarlar -> telefon -> telefon yönetimi -> güvenlik ayarı -> telefon ve sim kartı -> tel. oto kilitlenme süresi var burdan süreyi ayarlıyorsn o süre sonunda tel. kilit kodu istiyor telefon.

aynı şeklde kilit kodundan da kilit kodunu değiştirebiliyrsn . fakat bunu yaparsan sürükle glmyr fw de we yan tus ıle acınca glyr kılıt sure sonunda :) orjınal fw de de aynı :) :ehe :heyo::bigstar:

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
aynı olay benimde başıma geldi şifre 12345 nümarik kalvayeyle gircen + içinde menülerdeki (şifre güvenlik zımbırtısı yerinden)şifre bolumunden oluşturcan yeni şifre olarak okey......

Hafıza kartına giremşiom ki şifre oluştur die biliyim artı ztn numerik klavyeyle yazıom lütfen yardım edin ne kadar kötü bişi bu ya :vur:vur:vur:vur

şifre güvenlik zımbırtısı bölümünde hafıza kartı şifreleri yok ... çünkü hafıza kartını açamıyorum şu anda kilitli olduğu için o menüde hafıza kartı şifre oluştur die miom :vur

Bşi daha söyleyeceğim :megafon: ya arkadaşlar oviye giremiyorum :( eskiden komut hatası zart zurt diodu şim di bastığımda hiçbirşey çıkmıo fw yükleeen arkadaştaki oviyide indirdim onuda yükle tuşuna basınca internet tarayıcısı açılıp yine aynı dosyayı upload ettiği yerden indirme sitesi çıkıo ve bir türlü inmio bu arada oviyi tekrar silmeyi ve yüklemeyi denedim olmadı güncelleştirmeyi denedim olmadı bu ne ya :(

batujan12

batujan12

Üye
Hafıza kartına giremşiom ki şifre oluştur die biliyim artı ztn numerik klavyeyle yazıom lütfen yardım edin ne kadar kötü bişi bu ya :vur:vur:vur:vur

şifre güvenlik zımbırtısı bölümünde hafıza kartı kodlari yok ... çünkü hafıza kartını açamıyorum şu anda kilitli olduğu için o menüde hafıza kartı şifre oluştur die miom :vur

Bşi daha söyleyeceğim :megafon: ya arkadaşlar oviye giremiyorum :( eskiden komut hatası zart zurt diodu şim di bastığımda hiçbirşey çıkmıo fw yükleeen arkadaştaki oviyide indirdim onuda yükle tuşuna basınca internet tarayıcısı açılıp yine aynı dosyayı upload ettiği yerden indirme sitesi çıkıo ve bir türlü inmio bu arada oviyi tekrar silmeyi ve yüklemeyi denedim olmadı güncelleştirmeyi denedim olmadı bu ne ya :(

arkadaşım hafıza kartı olayına bi çözümüm yok ama bu fw için upload edilen oviyi indir ( ilk sayfada var ) telefona at ve kur sonra web browser dan bişey inderecek indir ve aç sonra oviye rahatlıkla girersin.. bunların hepsini yükle :evet:

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
arkadaşım hafıza kartı olayına bi çözümüm yok ama bu fw için upload edilen oviyi indir ( ilk sayfada var ) telefona at ve kur sonra web browser dan bişey inderecek indir ve aç sonra oviye rahatlıkla girersin.. bunların hepsini yükle :evet:

web browserden bişi indiremiom o linke tıklıom ovi movi yazan bişi olmuo kalıo öle :( :(

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Beyler Flash işlemi başladıktan sonra hata geliyor... Devam edeyim mı ?

WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!!
CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!!
Continue?

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
ewt et ben öle yaptım ben baya hata alarak yaptım :D :D :D :D ama yinede sorumluluk senin yanlış yönlendirmek istemem ...

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Düzgünçalışıyor mu şimdi ?

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
ewt çalışıyor fakat ovi çalışmıyor bide hafıza kartının şifresini unuttum yani sorun bende :D ama mrk etme süper çalışıyor...

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Saol kardeşm :D

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
ö.d. bide benim soruna çözüm bulabilseler ah ah...

--------------- Ekleme ---------------

o linke tıkladığımda hiçbirşey olmuo browserda ..

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
hafıza kartı şifresi? ben hiç rastlamadım :D

kerimcem1

Üye

şifre güvenlik zımbırtısı bölümünde hafıza kartı kodlari yok ... çünkü hafıza kartını açamıyorum şu anda kilitli olduğu için o menüde hafıza kartı şifre oluştur die miom :vur

aynı şey diyorum sanırsam 12345 den açtıktan sonra eski pim den içine girdi kardeşimle beraber halletik..hani kart kilitli ulaşmıyorum derken dosyalara pimini gir eski fwden kalan saçma ama oldu..

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
aynı şey diyorum sanırsam 12345 den açtıktan sonra eski pim den içine girdi kardeşimle beraber halletik..hani kart kilitli ulaşmıyorum derken pimini gir eski fwden kalan saçma ama oldu..

arkadaş anlamadım biraz daha açık anlatırsan özür dilerim valla bu arada pim ne ? pin mi demek istiyorsun ...

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Cant make imei zımbırtısına devam et dedim, şimdi de hata veriyor...

Error reading phone init data...

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
tmm aynı hata ilk denemem de bendede oldu jaf programını başka yerlerden bulup denedim düzzel di... mrk etme bişi olmaz korkma çek usbden telefonu fakat eror verdiyse sonra pilini tak çıkar çalışır...

Üst Alt