(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
önceden tanımlanmış resim vardı dostum şöyle ki v51 den hafıza kartına yedeklediğim msjlar ve rehberin .arc uzantılı dosyalarını bu yeni fw de back up klasörüne attım ve geri yükleme yaptım başırılı bi şekilde ama benimde düşüncem bu yönde favori kişileri bu yüzden görmüyor olabilir

Kardeş ondan kaynaklanıyor olabilir. Favori seçmeden önce ekleyeceğin kişilerin resimlerini komple kaldır. Sonra resmisiz olarak ekleyip düzenleden resim seçin. Birde böyle deneyin

kardeşim güzel alıntı türkçeye çevirmen hoş olmuş şimdi benim senden isteğim bu olayı 5530 içinde yapabilirmisin yani dili türkçeye çevirmen t9 sözlük eklemen gibi.. T9 suz yapamıyorumda

5530 için olan C6 Türkçe FW İlk Mesajda Var Arkadaşım. Ordan İndirebilirsin.

Progressivity

Progressivity

Üye
çok teşekkürler eline sağlık, ancak jaf ile kurulumu yapın derken, daha önceden kurduğumuz modifiyelerde seçilen kutucuklar ile bundaki kutucuklar farklımı, mesela bir arkadaşımız şöyle yazmış;

1-JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.
3-BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin.
2-Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçin.
4-MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-356_51.0.006_prd.core.C0r)
5-PPM tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 seçin.
6-Ape Variant tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx seçin.
7-şimdi FLASH'a basacaksınız.
8-çıkan uyarıya yes deyip ardından telin açma tuşuna hafifçe dokunun.
9-Arkanıza yaslanın sabırlı olun ve tel piN sorana kadar bekleyin.
10-Artık usb kablonuzu PC den ayırabilirsiniz.

jaf ekranında use ini kutucuğunu işaretlediğimiz zaman telefon modelleri geliyordu orada RM-356 karşılığında da Nokia 5800D-1 seçiyorduk ve sonraki ekranda da
change also product code bölümünden de Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 seçiyorduk. bu bölümde ne seçilecek??

arkadaşım ztn türkçe entegreli bi fw tekrardan ne gerek var use ini kullanmaya ? yanlış mıyım ?

furkan142

furkan142

Üye
telefon bulunamadı hatası alıyorum :S

--------------- Ekleme ---------------

ama şimdi yaptım heralde :D jaf programının en altında yeşil bi alanda mavi kareler doluyo.

Oldu bu sefer teşekkürler sabahdan beri çok rahatsız ettim sizi k. bakmayın hakkınızı helal edin. :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bunu yükleyemeyen arkadaşlar gördüm üyeler gördüm benden daha ayrıntılı anlatım istemişlerdi bende söz vermiştim ve sözümü tutuyorum ve 2 dk ya kalmaz konuyu açıyorum :)

Baştan sona 5800 a özel c6 fw hack işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata ! hazırlanıyor :) 2 dk :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Bunu yükleyemeyen arkadaşlar gördüm üyeler gördüm benden daha ayrıntılı anlatım istemişlerdi bende söz vermiştim ve sözümü tutuyorum ve 2 dk ya kalmaz konuyu açıyorum :)

Baştan sona 5800 a özel c6 fw hack işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata ! hazırlanıyor :) 2 dk :)

Yeni anlatımla sorun kalmadı. Herkes yapabiliyor ilk mesajdaki anlatımla. Açmak isterseniz açabilirsiniz :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Tabi hazırladığım 1o numara anlatım konusu kabul edilirse yayınlanacaktır :S

Yeni anlatımla sorun kalmadı. Herkes yapabiliyor ilk mesajdaki anlatımla. Açmak isterseniz açabilirsiniz :)

Ben yinede en ayrıntılı biçimde anlatım hazırlıyım dedim çokta güzel yapmışım yapamayanlarda oluyor halen bana öm atanda var =) Hiç değilse forumda yardımım dokunur :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ztn türkçe entegreli bi fw tekrardan ne gerek var use ini kullanmaya ? yanlış mıyım ?

Haklısın. Arkadaşlar anlatım ilk sayfada mevcut. Başka anlatımları sormayın. Çoğu olmuyor zaten. Ayrıyetten olsa bile sizin yüklediğiniz fwden bir farkı olmayacak. O yüzden bildiğimiz yoldan gidelim biz :)

telefon bulunamadı hatası alıyorum :S

ama şimdi yaptım heralde :D jaf programının en altında yeşil bi alanda mavi kareler doluyo.

Oldu bu sefer teşekkürler sabahdan beri çok rahatsız ettim sizi k. bakmayın hakkınızı helal edin. :)

Helal olsun kardeşim.

Progressivity

Progressivity

Üye
MegaloManiaX kardeşimm fw yi kurdum hiç bir sorunla karşılaşmadım kurarken sadece şunu eklemek isterim benim telde flashlama işlemi bittikten sonra telefon test modda kalıyor online mod yapsanızda tel açılmıyor ama bataryayı çıkarıp tekrardan takarsanız tel açılıyor yeni fw yüklü şekilde bilemiyorum bu bi sorun mudur bende böyle oldu bunun dışında favorilere kişi ekleme olayı yine olmadı muhtemelen v51de yedeğini aldığım rehber c6 fw sinin widgetları ile uyumsuz ama birde tekrardan C6da tekrardan yedek alıp tekrardan yükleme yaptım işe yaramadı favorilere neden kişi ekleyemediğimi bulamıyorum bi türlü :S neyse araştırcam bi ara fw için çok teşekkür ediyorum MegaloManiaX hayırlı sahurlar hayırlı sabahlar

mustafa

mustafa

Üye
MegaloManiaX kardeşimm fw yi kurdum hiç bir sorunla karşılaşmadım kurarken sadece şunu eklemek isterim benim telde flashlama işlemi bittikten sonra telefon test modda kalıyor online mod yapsanızda tel açılmıyor ama bataryayı çıkarıp tekrardan takarsanız tel açılıyor yeni fw yüklü şekilde bilemiyorum bu bi sorun mudur bende böyle oldu bunun dışında favorilere kişi ekleme olayı yine olmadı muhtemelen v51de yedeğini aldığım rehber c6 fw sinin widgetları ile uyumsuz ama birde tekrardan C6da tekrardan yedek alıp tekrardan yükleme yaptım işe yaramadı favorilere neden kişi ekleyemediğimi bulamıyorum bi türlü :S neyse araştırcam bi ara fw için çok teşekkür ediyorum MegaloManiaX hayırlı sahurlar hayırlı sabahlar

hocam yükleme bittikten sonra bir süre beklersen telefon kapanacaktır. mod değiştirmene gerek yok. 15 dakika falan sürüyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Dediğimi denedin mi? Resimsiz birini koy. Sonra düzenle de resim ekle. Bide böyle dene

Progressivity

Progressivity

Üye
hocam yükleme bittikten sonra bir süre beklersen telefon kapanacaktır. mod değiştirmene gerek yok. 15 dakika falan sürüyor.

teşekkür ederim mustafa kardeşim bak bunu bilmiyordum işte :aha:

Progressivity

Progressivity

Üye
Dediğimi denedin mi? Resimsiz birini koy. Sonra düzenle de resim ekle. Bide böyle dene

abi anlamadığım olay favorilere ekleyince normal rehberden de kayboluyo dediğin şeyi deneyemiyorum o yüzden ne saçma iş bu ya millette bi sorun yok ben 2 ayrı C6 fw'si yükledim 2sinde de aynı sorun :s

hard format attım hiç rehberi geri yüklemeden yeni kayıt oluşturdum favorilere ekledim gördü demek ki fw ile alakalı bi sorun yok olay modeller arasındaki sıkıntı herkese teşekkür ediyorum konuyu meşgul etmeye gerek yok bi çaresini bulmaya çalışcam artık pc üzerinden geri yükleme yapıcam en olmadı elle gircem tek tek :)

ByOrkO

ByOrkO

Üye
sa arkdaşm çok gzl ellerine sağlıkta bu hangi version içn geçerli?

ByOrkO

ByOrkO

Üye
eyw saolasn....

Progressivity

Progressivity

Üye
bu arada çözüme ulaştım rehber kayıtlarını hafıza kartından geri yükleyince olmuyor ama eğer ovi suitten senkronize ederseniz bu kayıtları favorilere eklemede hiç bi sıkıntı olmuyo sanırım bi arkadaş daha bu konudan şikayetçiydi umarım işine yarar bu yöntem tabi işine yaraması için daha önce telefonunu ovi ile senkronize etmiş olması gerek örneğin ben temmuz ayında ovi ile senkronize etmişim kayıtlarımı ve hepsini ovi sayesinde geri yükledim ve hiç bir sorun yok :)

ByOrkO

ByOrkO

Üye
yükledim ve en ufak sorunla karşılaşmadım..siz bakmayn Türkçe varrrr...!!! Ellerine sağlık..

cortex47

cortex47

Üye
çok güzel de benim bi sorunum var yav, ana ekranda aşağıda seçenekler var, tuştakımı içişn tuş var ama yandaki kutucuk boş, yani rehber yazmıyor üstünde, nedenkine?

Üst Alt