bi sorunum daha var, şu kaydırma olayını göremiyorum nerde çıkıyor? tuş kilidinden çıkarken 5800'daki gibi çıkıyo hiç öyle kocaman saat falan göremiyorum?

Arkadaşlar bu fw ye göre kasmicak temala öneriniz varmı link verebilirseniz çok makbule geçer şimdiden tşk ederim.

çok güzel de benim bi sorunum var yav, ana ekranda aşağıda seçenekler var, tuştakımı içişn tuş var ama yandaki kutucuk boş, yani rehber yazmıyor üstünde, nedenkine?

he he he tel açılmıyor![]()

aryscat home screen nasıl yaptın birde bu fw yi yüklersek eskisine dönme işlemi nasıl olacak
telefon aşırı derecede kasiyor. Ram kullanımı çok fazla. Eğer benim gibi her işinizi telefondan yapıyorsanız pek işinizi görmez fakat görsellik istiyorsanız sadece çok hoş bir firmware tavsiye edilir

telefon aşırı derecede kasiyor. Ram kullanımı çok fazla. Eğer benim gibi her işinizi telefondan yapıyorsanız pek işinizi görmez fakat görsellik istiyorsanız sadece çok hoş bir firmware tavsiye edilir

abi anlamadığım olay favorilere ekleyince normal rehberden de kayboluyo dediğin şeyi deneyemiyorum o yüzden ne saçma iş bu ya millette bi sorun yok ben 2 ayrı C6 fw'si yükledim 2sinde de aynı sorun
--------------- Ekleme ---------------
hard format attım hiç rehberi geri yüklemeden yeni kayıt oluşturdum favorilere ekledim gördü demek ki fw ile alakalı bi sorun yok olay modeller arasındaki sıkıntı herkese teşekkür ediyorum konuyu meşgul etmeye gerek yok bi çaresini bulmaya çalışcam artık pc üzerinden geri yükleme yapıcam en olmadı elle gircem tek tek![]()
bütün bilgilerin gider format atıyorsun. :-) denedin mi sen acaba türkçe dil var mı ben proct... kodunu değiştiremedim nasıl yapcam acaba.. dün akşamdan beri uğraşıyorum.
Bu fwyi yükleyince telefondaki bilgiler gidiyormu acaba...
yükledim ve en ufak sorunla karşılaşmadım..siz bakmayn Türkçe varrrr...!!! Ellerine sağlık..
bu arada çözüme ulaştım rehber kayıtlarını hafıza kartından geri yükleyince olmuyor ama eğer ovi suitten senkronize ederseniz bu kayıtları favorilere eklemede hiç bi sıkıntı olmuyo sanırım bi arkadaş daha bu konudan şikayetçiydi umarım işine yarar bu yöntem tabi işine yaraması için daha önce telefonunu ovi ile senkronize etmiş olması gerek örneğin ben temmuz ayında ovi ile senkronize etmişim kayıtlarımı ve hepsini ovi sayesinde geri yükledim ve hiç bir sorun yok![]()
aryscat home screen nasıl yaptın birde bu fw yi yüklersek eskisine dönme işlemi nasıl olacak
Dostum orjinal Fw'den bile daha az sistem belleği kullanıyor ve nerdeyse hiç kasmıyor. Bence V60da bu performansı göremicez biletelefon aşırı derecede kasiyor. Ram kullanımı çok fazla. Eğer benim gibi her işinizi telefondan yapıyorsanız pek işinizi görmez fakat görsellik istiyorsanız sadece çok hoş bir firmware tavsiye edilir
bu firmware v60 ın çıtasını yükseltmiştir belkide. Nokia bu firmware konusunda açıklama veya yorum yaptımı acaba![]()
Ya şu menüyü nasıl 4*5 vb şekilde yapıyoruz. Bir türlü beceremedim.