(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Arkadaşlar bu fw ye göre kasmicak temala öneriniz varmı link verebilirseniz çok makbule geçer şimdiden tşk ederim.

dreamer1981

Üye
Bu fwyi yükleyince telefondaki bilgiler gidiyormu acaba...

hacker_127

hacker_127

Üye
bütün bilgilerin gider format atıyorsun. :-) denedin mi sen acaba türkçe dil var mı ben proct... kodunu değiştiremedim nasıl yapcam acaba.. dün akşamdan beri uğraşıyorum.

cortex47

cortex47

Üye
bi sorunum daha var, şu kaydırma olayını göremiyorum nerde çıkıyor? tuş kilidinden çıkarken 5800'daki gibi çıkıyo hiç öyle kocaman saat falan göremiyorum?

Bosnalı86

Üye
bi sorunum daha var, şu kaydırma olayını göremiyorum nerde çıkıyor? tuş kilidinden çıkarken 5800'daki gibi çıkıyo hiç öyle kocaman saat falan göremiyorum?

Tuş kilidi kapalıyken,açmak için menü tuşuna basarsan kaydırma olayını göreceksin dostum :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu fw ye göre kasmicak temala öneriniz varmı link verebilirseniz çok makbule geçer şimdiden tşk ederim.

''Atra_5th_by_NaHiD'' 10 numara tema,kasma falan da yok :oke:

çok güzel de benim bi sorunum var yav, ana ekranda aşağıda seçenekler var, tuştakımı içişn tuş var ama yandaki kutucuk boş, yani rehber yazmıyor üstünde, nedenkine?

Ana ekranda seçenekler-içeriği düzenle-tekrar seçenekler-sağ seçim tuşu,buradan istediğin herhangi bi uygulamayı kısayol olarak atayabilirsin dostum:oke:

mesutkaya28

Üye
he he he tel açılmıyor:)

aryscat

aryscat

Üye
arkadaşlar home screen e kişileri koymayı başardım. Yapamayan varsa konu açayım...

erkanuzum

Üye
aryscat home screen nasıl yaptın birde bu fw yi yüklersek eskisine dönme işlemi nasıl olacak

aryscat

aryscat

Üye
aryscat home screen nasıl yaptın birde bu fw yi yüklersek eskisine dönme işlemi nasıl olacak

home screen için detaylı bi konu açacam öğlenden sonra. Jaf programıyla orjinal firmware dosyalarıyla dönüş yapılabiliyor diye biliyorum...

omerynd

omerynd

Üye
telefon aşırı derecede kasiyor. Ram kullanımı çok fazla. Eğer benim gibi her işinizi telefondan yapıyorsanız pek işinizi görmez fakat görsellik istiyorsanız sadece çok hoş bir firmware tavsiye edilir

Bosnalı86

Üye
telefon aşırı derecede kasiyor. Ram kullanımı çok fazla. Eğer benim gibi her işinizi telefondan yapıyorsanız pek işinizi görmez fakat görsellik istiyorsanız sadece çok hoş bir firmware tavsiye edilir

Walla ben henüz kasma gibi bi durumla karşılaşmadım dostum,telefon olduğundan daha hızlı we stabil. üstelik ben flash attıktan sonra format falan da atmadım yani,olduğu gibi kullanıyorum:oke:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye

Kastiktan sonra en iyi firmware olsa neye yazar. En iyisi orjinalini kullanmak:D:oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
abi anlamadığım olay favorilere ekleyince normal rehberden de kayboluyo dediğin şeyi deneyemiyorum o yüzden ne saçma iş bu ya millette bi sorun yok ben 2 ayrı C6 fw'si yükledim 2sinde de aynı sorun :s

hard format attım hiç rehberi geri yüklemeden yeni kayıt oluşturdum favorilere ekledim gördü demek ki fw ile alakalı bi sorun yok olay modeller arasındaki sıkıntı herkese teşekkür ediyorum konuyu meşgul etmeye gerek yok bi çaresini bulmaya çalışcam artık pc üzerinden geri yükleme yapıcam en olmadı elle gircem tek tek :)

O zaman yapacağın şey belli. ilk once favorilerini kaydet yeni kayıt oluşturarak sonra rehberini geri yükle pcden.

bütün bilgilerin gider format atıyorsun. :-) denedin mi sen acaba türkçe dil var mı ben proct... kodunu değiştiremedim nasıl yapcam acaba.. dün akşamdan beri uğraşıyorum.

Türkçe Dil dosyası var. Product code felan değiştirmeyeceksiniz. Anlatım ilk mesajda var. Harfiyen yapın. Sorununuz Kalmayacak

Bu fwyi yükleyince telefondaki bilgiler gidiyormu acaba...

Nokia Pc Suite ile telefonunu yedekle flash atmadan önce

yükledim ve en ufak sorunla karşılaşmadım..siz bakmayn Türkçe varrrr...!!! Ellerine sağlık..

Güle güle kullan

bu arada çözüme ulaştım rehber kayıtlarını hafıza kartından geri yükleyince olmuyor ama eğer ovi suitten senkronize ederseniz bu kayıtları favorilere eklemede hiç bi sıkıntı olmuyo sanırım bi arkadaş daha bu konudan şikayetçiydi umarım işine yarar bu yöntem tabi işine yaraması için daha önce telefonunu ovi ile senkronize etmiş olması gerek örneğin ben temmuz ayında ovi ile senkronize etmişim kayıtlarımı ve hepsini ovi sayesinde geri yükledim ve hiç bir sorun yok :)

Evet bugün bende denedim. Ovi Suitden rehberini senkronize edin. Güncel rehberiniz olması için. FW'yi atmadan öönce ovi senk. çalıştırıp güncel rehberinizi ovi'ye gönderin.

Evet v51 orjinal fwye dönebilirsiniz. Sonuçta buda v51 orjinalde v51. Yani versiyon düşme felan olmaz

Orjinal FW'den bile daha az kasıyor. Emin misiniz kastığına? Şuana kadar tek siz kasıyor dediniz.

umutgidik

umutgidik

Üye
Dostum orjinal Fw'den bile daha az sistem belleği kullanıyor ve nerdeyse hiç kasmıyor. Bence V60da bu performansı göremicez bile

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ekrandaki favorileri herşeyi yapmalarına rağmen kullanamayan arkadaşlar. Sitede Sistem araçlarından Nokia Bots'u yüklesinler. Aynı işi görüyormuş. PNHT'nin açıklaması

aryscat

aryscat

Üye
bu firmware v60 ın çıtasını yükseltmiştir belkide. Nokia bu firmware konusunda açıklama veya yorum yaptımı acaba :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu firmware v60 ın çıtasını yükseltmiştir belkide. Nokia bu firmware konusunda açıklama veya yorum yaptımı acaba :)

Bundan sonra herkes bu cfw'yi modlamaya çalışacak. OmniaHS fln tarih olacak.

UniqueDemon

Üye
Ya şu menüyü nasıl 4*5 vb şekilde yapıyoruz. Bir türlü beceremedim.

Üst Alt