(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

aliens

aliens

Üye
belki biz sorunluyuzdur:ehe
telefon rehberi olarak yıllardır sim'i kullanmadım kullanmam. tüm detaylarına kadar kişi bilgileri mevcuttur. enteresan olan resmin gelmesi değil eklenen kişiler favorilerde göründüğü için normal rehberde görünmüyor. seçeneklerden favorilerden kaldır ı seçin diyor klavuzda ama öyle bir seçenekte gelmiyor :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar bende yükledim,bi yorumda okudum msj larda numerik yok die fakat var,bi de menü tuşunun ışığı yanıp sönüyor,hep böyle mi kalıcak??? :D

ışık için; bildirim bekleme ışığı default ayarlarda açık geliyor kapatırsan sorun kalmaz.

umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar bir kaç tane resimde ben ekliyorum bence gayet güzel duruyor :)

milestone

milestone

Üye
menü ışığı sanırım tuş kilidi yüzünden yanıp sönüyor...

Bende programı yükledim, güzel birşeye benziyor lakin sanki aceleye gelmiş gibi geldi bana,çünkü menüler çok karmaşık örnek verecek olursam dosya yöneticisini bile çok zor buldum, ofis,araçlar ,filebrowser diye klasör var ama daha önce yüklediğimiz fw'lerdeki gibi tertip düzen ve göze hitap henüz yok,,, sürekli eleştirdim ama bunlar ufak tefek şeyler sanırım çok kısa zamanda yeni güncellemelerle bunlarda düzelecektir...

Tekrardan paylaşım için teşekkür ederim, ellerinize emeklerinize sağlık....

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
menü ışığı sanırım tuş kilidi yüzünden yanıp sönüyor...

Bende programı yükledim, güzel birşeye benziyor lakin sanki aceleye gelmiş gibi geldi bana,çünkü menüler çok karmaşık örnek verecek olursam dosya yöneticisini bile çok zor buldum, ofis,araçlar ,filebrowser diye klasör var ama daha önce yüklediğimiz fw'lerdeki gibi tertip düzen ve göze hitap henüz yok,,, sürekli eleştirdim ama bunlar ufak tefek şeyler sanırım çok kısa zamanda yeni güncellemelerle bunlarda düzelecektir...

Tekrardan paylaşım için teşekkür ederim, ellerinize emeklerinize sağlık....

Kardeşim bu oluşturulmuş bir fw değil. Entegre edilmiş bir fw. Sen 5800'a alıştığın için öyle geliyor. Yani gidip şimdi c6 alsan yine diceksin bu ne kadar karışık tel diye. Nedeni 5800'a alışık olmamızdan :oke:

alparslan han

Üye
vallahada oldu saolası kardeş

aliens

aliens

Üye
rehberi tekrar restore edince favorilerden çıktı. deneme yaptım tekrar çalışmıyor..

mustafa

mustafa

Üye
mesaj yazarken sözlük sıkıntısı yüzünden normal 5800 yazılımına döndüm. sözlük kullanarak mesaj yazmak çok sıkıntılı bu fw de

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
mesaj yazarken sözlük sıkıntısı yüzünden normal 5800 yazılımına döndüm. sözlük kullanarak mesaj yazmak çok sıkıntılı bu fw de

Evet sözlüğü 5800 gibi iyi deil C6'nın

african

Üye
Çok iyi olmuş bravo

djmatrix

Üye
belki biz sorunluyuzdur:ehe
telefon rehberi olarak yıllardır sim'i kullanmadım kullanmam. tüm detaylarına kadar kişi bilgileri mevcuttur. enteresan olan resmin gelmesi değil eklenen kişiler favorilerde göründüğü için normal rehberde görünmüyor. seçeneklerden favorilerden kaldır ı seçin diyor klavuzda ama öyle bir seçenekte gelmiyor :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ışık için; bildirim bekleme ışığı default ayarlarda açık geliyor kapatırsan sorun kalmaz.
bu seferde msj vs geldiğinde yanıp sönmeyecektir???

Progressivity

Progressivity

Üye
şimdi kafaları karıştırmak istemiyorum ama cfw yi indirdiğimizde jafla flash atacakların ilgili dosyaları aşağıda verilen dizine C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356

atmaları şart mı sonuçta orda orjinal dosyalar var ben indirdiğim RM-356 klasörünü masaüstüne attım

MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Olarak Değiştirdiğiniz Dosyayı Seçin. RM-356_51.0.006_prd.core.C0r

PPM Tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.

Ape Variant Tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

bunların yerlerinide masaüstü RM-356 klasörü olarak gösterdim ve ordaki ilgili dosyaları seçtim gayette güzel flashladım yani C: deki orjinal firmware dosyalarını bu şekilde değiştirmeye gerek var mı ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
şimdi kafaları karıştırmak istemiyorum ama cfw yi indirdiğimizde jafla flash atacakların ilgili dosyaları aşağıda verilen dizine C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356

atmaları şart mı sonuçta orda orjinal dosyalar var ben indirdiğim RM-356 klasörünü masaüstüne attım

MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Olarak Değiştirdiğiniz Dosyayı Seçin. RM-356_51.0.006_prd.core.C0r

PPM Tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.

Ape Variant Tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

bunların yerlerinide masaüstü RM-356 klasörü olarak gösterdim ve ordaki ilgili dosyaları seçtim gayette güzel flashladım yani C: deki orjinal firmware dosyalarını bu şekilde değiştirmeye gerek var mı ?

Şart deil. Ama şunu da belirtmek isterim C'de iligili yerlerde başka bir fw varken farklı bir fw yüklememenizi tavsiye ederim. Flash dosyalarını elle seçiyoruz ama JAF ın işi belli olmaz. Biz burdan rofs2 yi fln seçeriz. Gider orjinal fwden rofs3üde katar işin içine sonra fw stabil çalışmaz

Progressivity

Progressivity

Üye
bilgilendirme için teşekkür ederim dostum bende ana ekrandaki favori kişiler problemi o yüzden olabilir belkide şimdi senin yüklemiş oldugun fw yi indiriyorum ve tekrardan flash atıcam inş favori kişiler olayı düzelir

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için teşekkür ederim dostum bende ana ekrandaki favori kişiler problemi o yüzden olabilir belkide şimdi senin yüklemiş oldugun fw yi indiriyorum ve tekrardan flash atıcam inş favori kişiler olayı düzelir

Daha önce favori kişileri ayarlarken seçtiğiniz kişide önceden tanımlanmış resim var mıydı? Yoksa favori kişiyi kaydetip sonra mı kişi resmini seçtiniz?

Progressivity

Progressivity

Üye
önceden tanımlanmış resim vardı dostum şöyle ki v51 den hafıza kartına yedeklediğim msjlar ve rehberin .arc uzantılı dosyalarını bu yeni fw de back up klasörüne attım ve geri yükleme yaptım başırılı bi şekilde ama benimde düşüncem bu yönde favori kişileri bu yüzden görmüyor olabilir

llpofudukll

Üye
kardeşim güzel alıntı türkçeye çevirmen hoş olmuş şimdi benim senden isteğim bu olayı 5530 içinde yapabilirmisin yani dili türkçeye çevirmen t9 sözlük eklemen gibi.. T9 suz yapamıyorumda

Üst Alt