herşeyi yaptım yok olmuyor sistem hatası veriyor telefon açılınca daha öncedende fw yüklemiş biriyim az buçuk biliyorum fakat olmuyor telefonmda mı sorun var pc demi çözemedim yada bişeyimi yanlış yapıyorum.bide offline durumdan online duruma getirin diyorsunuz phone modda online diye bir seçenek yok normal var ben normal yapıyorum done! gelince bu bi sorunmu?
herşeyi yaptım yok olmuyor sistem hatası veriyor telefon açılınca daha öncedende fw yüklemiş biriyim az buçuk biliyorum fakat olmuyor telefonmda mı sorun var pc demi çözemedim yada bişeyimi yanlış yapıyorum.bide offline durumdan online duruma getirin diyorsunuz phone modda online diye bir seçenek yok normal var ben normal yapıyorum done! gelince bu bi sorunmu?
ya bende pnht ta okudum rofs3 dosyası yokya bunda rofs3 ü yazanlar menü tuşuna tıklayınca hata alıyor biraz sonra bende yazacam zaten başarılı olunca yazarım buraya
Arkadaşlar Windows 7 Kullanıcıları Hatalar Alıyordu. Yüklemeyi Tam Olarak Anlattım. İlk Sayfayı Başından İtibaren Okuyarak Aynen Uygulayın. Artık Çalışacak. Sorun Olmayacak. JAF'ı Çalıştırmadan Önce İndirdiğimiz FW deki RM-356_51.0.006_prd.core.C00 İsimli Dosyanın UzantısınıRM-356_51.0.006_prd.core.C0r Olarak Değiştirin.
Bu Arada FW Dosyalarını C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
Bu İki Klasöre De Atın. W7 'lerin Bazıları Direk Önce Phoneix'e Bakıyor Çünkü. JAF'ı Çalıştırmadan Önce Bu İki Klasördede Şu Dosyalar Olcak.