MegaloManiaX
Üye
bunu yapınca telefon türkçe olucak mı.. ?
İlk konudaki yükleme anlatımını uygulayın. Denenmiştir. alper_42'nin yükleme şeklini denemediğimden sorun çıkmaması onaylanmış yükleme şekliyle yükleyin
sayfayı açan arkadaş nasıl ayarladı bilmiyorum ancak benim üst yazımdaki linkte türkçe entegreli ve ilk açılış Türkçe olarak ayarladım. yani yükleyince ingilizce gelecek, ordan ayarlardan Türkçeyi sececeksin falan uğraşmıyorsun,
buyrun linki yeniden vereyim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaş sadece Türkçemi diye sormuş. türkçe değil felan dememiş.pkey de ERROR: Not supported Windows version bu yazıyo windows 7 yüklü oldugundan mı ?

OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 de uyumluluk modunu Windows XP SP3 e alırsan sorun kalmaz..

Benimkide TürkçeArkadaş sadece Türkçemi diye sormuş. türkçe değil felan dememiş.
Evt hem pkey hemde jaf programının uyumluluklarını winxp sp3 yap uygula. Çalışacaktır.![]()

çok özür dilerim, amacım kesinlikle atışmak değil, emeğinize ve kişiliğinize saygı duyuyorum. demek istediğim benim linkini verdiğim dosyada yüklemeden sonra ilk açılışta dil Türkçe olarak geliyor, siz nasıl ayarladınız onu bilemiyorum demiştim. Yanlış anlamaya sebebiyet verdiysem özür dilerim.![]()
Ben Default Lang ı englishte bıraktım. TR'ye ayarlamadım 
peki arkadaşlar bu yazlımı yükleyince telefon birebir c6 mı olcak yoksa gene 5800 mu oluyor
anladım, ben onu da dil eklerken varsayılan (Default) Türkçe olarak seçmiştim. iyiki varsınız. sizin anlatımlarınızla bunları yapabiliyoruz, sizler bilginizi esirgeseydiniz bizden bu çıkmazdı
Yok sorun değilBen Default Lang ı englishte bıraktım. TR'ye ayarlamadım
![]()
Kardeşim yaLvarırım konu açarken herşeyini düzgün yapın yaaaa bende hata nerde diyorum hata sende MegaloManiaX
indirdiğimiz dosyaları C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Product\RM-356 deil orası Product deiL Products oLacak !! s de oLacak sonunda kLasörün !! Ayrıca bide buraya da atacan tek oraya deiL
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 Bide buraya atacan aynı dosyaLarı ondan sonra devam edicen yanLışmyım yoksa ?
Aynı anda 3 konu takip ediyorum. Herkesin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorum. Çıkmam lazım ama herşey karmakarışık olur kimse kuramaz diye çıkmıyorum. Bu arada da o gözümden kaçmış. Özür dilerim arkadaşlardan. Hemen düzeltiyorum
uyumlulugu sp 3 yaptım yine aynı :S
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
ERROR: Not supported Windows version

Xp
bendede öyLeydi çünkü 
Sadece xp sp3 yapmayı dene. JAF'ın uyumluluğunu kaldır. Bakalım olcak mı? Bende W7'de kullanıyorum ama şuan o pcde olmadğımdan hatırlamıyorum ayarı. Bide dediğim gibi dene. Olmazsa diğer pcye bakarım söylerim sana nasıl yapacağını

Xp
bendede öyLeydi çünkü