(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

UniqueDemon

Üye
RDS v10dada vardı. RDS Sisteminin Çalışması Bölgeyle Alakalı. Samsunda Çalışırken Istanbulda Çalışmayabiliyor. Ben v10da Kullanıyordum Sorunsuz. Wifi sorunu olsa bunca millet burdan yazardı. Wifi sorunu demek telefonu at çöpe demek gibi birşey. Öyle bir sorun yoktu v10da. Sizden kaynaklanan bir hatadır.

Belki hatadır, belki değildir. Şöyleki bilgisayarın yanındayken veya 5 metre yakınındayken Wifi buluyor ve altında BİLİNİYOR yazıyor. Fakat mesela denemek için mutfağa gittiğimde wifi yine buluyor fakat altında BİLİNMİYOR yazıyor.Şifremi girip bağlan diyorum bağlandıktan sonra hem öncekini hem sonrakini gösteriyor yanına 01 ekliyor. Bu ikisine biliniyor diyor ve hemen altına aynı WİFİ ekleyip bilinmiyor yazıyor. ve bunu sürekli yapıyor. Benim demek istediğim bu bilgim olmadığı için hata dedim normal v51de yapmıyordu çünkü.

RDS ye gelince 3-4 radyoyada denedim fakat çalışmadı bunu kurup daha fazla radyoda deniycem sonuçları yazarım.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Belki hatadır, belki değildir. Şöyleki bilgisayarın yanındayken veya 5 metre yakınındayken Wifi buluyor ve altında BİLİNİYOR yazıyor. Fakat mesela denemek için mutfağa gittiğimde wifi yine buluyor fakat altında BİLİNMİYOR yazıyor.Şifremi girip bağlan diyorum bağlandıktan sonra hem öncekini hem sonrakini gösteriyor yanına 01 ekliyor. Bu ikisine biliniyor diyor ve hemen altına aynı WİFİ ekleyip bilinmiyor yazıyor. ve bunu sürekli yapıyor. Benim demek istediğim bu bilgim olmadığı için hata dedim normal v51de yapmıyordu çünkü.

RDS ye gelince 3-4 radyoyada denedim fakat çalışmadı bunu kurup daha fazla radyoda deniycem sonuçları yazarım.

Kardeş onu artık v60da çözerseler çözecekler. O sorun orjinal fwdede vardı..

Kullanacağı programa normal gir internete erişim isteyince çıkan pencereden wifiyi seç. Yani wlan sihirbazını kullanma. Ancak bunu tavsiye edebilirim sana.

UniqueDemon

Üye
Kardeş onu artık v60da çözerseler çözecekler. O sorun orjinal fwdede vardı..

Kullanacağı programa normal gir internete erişim isteyince çıkan pencereden wifiyi seç. Yani wlan sihirbazını kullanma. Ancak bunu tavsiye edebilirim sana.

Teşekkür ederim.
Peki bu v60 Sürümünün çıkacağı garantimi ? Bildiğim kadarıyla v51 de düzeltme yaptılar v60 çıkarmamak için.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
5800XM C6 v11.0.029 Türkçe Klavyeli Düzeltilmiş Sürüm İlk Sayfaya Upload Edilmiştir

--------------- Ekleme ---------------

Deneyen Arkadaşlar Lütfen Sonucu Bildirsin..

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
ekren dönmüyor... ???? neden?

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ayarlardan telefon sensör ayarlarından otomatik döndürmeyi etkinleştir

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
öncekinde çalışmıyordu daha doğrusu bunu daha deneyemedim... :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
eline koluna sağlık...

--------------- Ekleme ---------------

abi menü 4x5 mi?...

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
teşekkürler :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Güle Güle Kullanın. Her Zaman Orjinal FW Yüklemenizi Tavsiye Ederim Arkadaşlar. Çünkü Orjinal FW'de Beğenmediğiniz Bir Modu Silme Gibi Bir Şansınız Olur. Ancak Modifiyede Modifiye Eden Kişi Ne Koymuşsa Onu Kullanmak Zorundasınızdır.

Alttaki Linkten İsteğinize Göre Modları Telefon Üzerinden Yükleyebilir ve Beğenmediğinizde Geri Kaldırabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Çok soru soruyorum ama ram kullanımı nasıl 45-55 arasında mı?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
o zaman 35-45 arası çünkü çok program yüklüyorum hemen kuruyorum eline sağlık bir öncekide mükemmeldi buda öğle gözüküyor... :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 35-45 arası çünkü çok program yüklüyorum hemen kuruyorum eline sağlık bir öncekide mükemmeldi buda öğle gözüküyor... :D

Öncekine göre 5mblık bir RAM artması mevcut. Batarya harcamasıda fazla olmasada eskisinden %10 daha az harcıyor.

gercekgun

gercekgun

Üye
peki facebook a global sitesinden giriş yapılabiliyor mu bu fw de? v40 ta normalde yapabiliyorduk zaten.. v51 de sadece mobil facebook giriyor.. bu fw de durum nedir? deneyip soyleye bilirmisiniz? tesekkurler..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
peki facebook a global sitesinden giriş yapılabiliyor mu bu fw de? v40 ta normalde yapabiliyorduk zaten.. v51 de sadece mobil facebook giriyor.. bu fw de durum nedir? deneyip soyleye bilirmisiniz? tesekkurler..

Her fwde facebookun global sitesine giriş yapabilirsiniz. Siz girememişsiniz :)

önce adresine girip facebooka giriş yapın. En alta inin Tüm Site Yazar. Ona Tıklayın İşte Gerçek Facebooktasınız :oke:

Her Zaman Facebook Touchdan Girmek İstemiyorum Derseniz. Alttaki Linki Yer İmlerinize Ekleyin

facebook.com/home.php?m2w sonundaki bu kırmızı komut sizi gerçek facebooka götürecektir. Ama tabi giriş yapmadıysanız giriş yaptıktan sonra geri mobil facebooka dönersiniz. O yüzden giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayın ve direk gerçek facebookta olun :oke:

gercekgun

gercekgun

Üye

Her fwde facebookun global sitesine giriş yapabilirsiniz. Siz girememişsiniz :)

önce adresine girip facebooka giriş yapın. En alta inin Tüm Site Yazar. Ona Tıklayın İşte Gerçek Facebooktasınız :oke:

Her Zaman Facebook Touchdan Girmek İstemiyorum Derseniz. Alttaki Linki Yer İmlerinize Ekleyin

facebook.com/home.php?m2w sonundaki bu kırmızı komut sizi gerçek facebooka götürecektir. Ama tabi giriş yapmadıysanız giriş yaptıktan sonra geri mobil facebooka dönersiniz. O yüzden giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayın ve direk gerçek facebookta olun :oke:

teşekkür ederim.. giriyor girmesine de donma yapıyor kaç defa denediysem.. neyse sabah olsun senin modifiyeyi kuracagım zaten :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.. giriyor girmesine de donma yapıyor kaç defa denediysem.. neyse sabah olsun senin modifiyeyi kuracagım zaten :)

Opera Mobile Beta yı dene. Normal Opera Mobile 'da ve 5800'ın Kendi Browserında Donuyor. Ama ne gariptir ki Opera Mobile Betası donmuyor.

Üst Alt