bu c6 da ki slide tuş kilidini n97 de yapabilirmiyiz acaba?

Jaf Programını bi türLü Kuramadım Norton kullanıorum Trojen bulduğunu söylüyor durmadan indirdiklerimide kurduğum zaman açılamamaktalar pc yi yeniden başlatıyorum ne fayda önerileriniz ?
adonix kimEvet mümkün. Ama onun cook edilecek dosyaları sadece Adonix dedir. İstemek lazım![]()
Arkadaşım meraba bu actığın konuda 5230 yararmı indirsek kursak kullanabilirmiyizz yada 5230 için bir fw hazırlayabilirmisin cewap werirsen sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
Sadece 5800XM ve 5530XM'de Çalışmaktadır.

Peki 5230 için zaman ayırıp hazırlayabilrmisin
bizim gibi gariplerinde yüzü gülsün olmazmı![]()
1 haftada 15000 görüntüleme wooow![]()

Bende Bir Sorunu Var Sadece Şarkı Yok Diyor 353 Tane Şarkı Var Hafıza Kartında Kütüphaneyi Yeniliyorum 353 Şarkı Buldu Yazıyor . Ama Müzik Çaları Açtığımda Şarkı Yok Yazıyor Yardım Lütfen .. YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLAR VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN ..
teşekkürler
Eh Kimseyi Hatalarla Başbaşa Bırakmıyoruz. Herkesin FW İle İlgili Sorunlarını Düzeltmeye Çalışıyorum. Böyle Olunca Da Kimse FW Atmaktan Korkmuyor
Kardeş Sorunun Şuan Bu Konuda İlk. Nedenini Bende Bilmiyorum. MOD Olarak Benim Verdiğim Modlar Harici Başka Birşey Mi Yükledin Acaba? Eğer Hiç Olmuyosa. Yeni FW'yi Yükle. Yeni FW'de Bir Çok Hata Giderildi.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...urkce-fw-orjinal-yeni-versiyon-fw-393096.html
Güle güle kullanın.