(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Versiyon İçin Önce Ayrı Konu Açmıştım Fakat Bu Şekilde Konunun Bütünlüğünün Bozulacağını Düşünüp Sabit Konumuzun İlk Sayfasına Yerleştirdim.

İsteyen Eski Versiyonu (Yani
C6 v10.0.024) İsteyende Yeni Versiyonu (Yani C6 v11.0.029) İlk Sayfadan İndirebilir.

Güle Güle Kullanın...

21sacraments

21sacraments

Üye
yeni versiyon v11de ne gibi yenilikler var? bazı buglar düzeltildi derken neleri kastediyorsunuz

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
v11 türkçe dil desteği yokmu ya :S

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyon v11de ne gibi yenilikler var? bazı buglar düzeltildi derken neleri kastediyorsunuz

Bilinen bugların çoğu düzeltildi. Ama örnek ver derseniz. Benim gördüğüm düzelmiş bir bug yandaki tuş kilidinden teli kapattıgınızda bazen ekran kapanmayıp hafif soluk moda geçiyordu. Bu moda geçtiginde telefon bekleme ışıkları felan çalışmıyordu. Çözümü tekrar tuş kilidini açıp kapamaktı. Bu bug düzeltilmiş

v11 türkçe dil desteği yokmu ya :S

Türkçe dil desteği var merak etmeyin. JAF ta yokmuş gibi yazabilir Aldanmayın. Kendim entegre ettim.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
tmm sağolasın

M8R-oieh2v

M8R-oieh2v

Üye
Sorunsuz kurdum. Teşekkürler.

Türkçe menü dil desteği olmasına rağmen yazma dili Türkçe desteği yok maalesef.:( Bu konuda ne yapılabilir?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz kurdum. Teşekkürler.

Türkçe menü dil desteği olmasına rağmen yazma dili Türkçe desteği yok maalesef.:( Bu konuda ne yapılabilir?

Olması lazım ama. Dili otomatiğe alıp telefonu kapat aç. tekrar bak bakalım. Önceki versiyonda vardı. Bu versiyonu da aynı dil odsyası ile entegre ettim. PNHT ekstra bir ayar yapmış olabilirler

M8R-oieh2v

M8R-oieh2v

Üye

Olması lazım ama. Dili otomatiğe alıp telefonu kapat aç. tekrar bak bakalım. Önceki versiyonda vardı. Bu versiyonu da aynı dil odsyası ile entegre ettim. PNHT ekstra bir ayar yapmış olabilirler

Maalesef üstadım.:(

Dili otomatiğe de alıp denedim Türkçe'ye de alıp denedim olmadı. Yazma dilleri arasında sadece "English, Nederlands, Français, Deutsch ve Romana" var. Türkçe yok.:( Doğal olarak qwerty de İngilizce.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef üstadım.:(

Dili otomatiğe de alıp denedim Türkçe'ye de alıp denedim olmadı. Yazma dilleri arasında sadece "English, Nederlands, Français, Deutsch ve Romana" var. Türkçe yok.:( Doğal olarak qwerty de İngilizce.

Şuan ben kuramıyorum mod denediğim için. v11i yükleyen arkadşlardan birkaç kişi daha aynı sorunu alırsa fwyi ona göre düzenleriz

21sacraments

21sacraments

Üye
evet malesef türkçe yazma yok :( önceki versiyonda vardı ama

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaya Bakıyorum Hemen Arkadaşlar

halojan54

Üye
jaf programında flash a tıkladıktan sonra.

press power on now
search for phone.. found.
error reading phone init data diyor.
bi yardım edebilir misn?

UniqueDemon

Üye
v10 sürümünde bende RDS çalışmıyordu ve Wifi sorunu vardı.
Bu sürümde rds sorunu devam ediyormu ?

quardrux

Üye
Herşeyi Dediğiniz gibi yapıyorum fakat FLASH tuşuna bastığımda Searching for phone...Not found diyor.telefonum kapalı oluyor searching for phone der demez açma tuşuna basıp çekiyorum fakat yinede Not found delirmek üzereyim yahu
Resimde koyayım bi

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
jaf programında flash a tıkladıktan sonra.

press power on now
search for phone.. found.
error reading phone init data diyor.
bi yardım edebilir misn?

Driverlarınızı kontrol edin arkadaşlar. Bu sorun sizin driverlarınız ile ilgili. Varsa pc suite kaldırın sonra tekrar kurun.

v10 sürümünde bende RDS çalışmıyordu ve Wifi sorunu vardı.
Bu sürümde rds sorunu devam ediyormu ?

RDS v10dada vardı. RDS Sisteminin Çalışması Bölgeyle Alakalı. Samsunda Çalışırken Istanbulda Çalışmayabiliyor. Ben v10da Kullanıyordum Sorunsuz. Wifi sorunu olsa bunca millet burdan yazardı. Wifi sorunu demek telefonu at çöpe demek gibi birşey. Öyle bir sorun yoktu v10da. Sizden kaynaklanan bir hatadır.

Herşeyi Dediğiniz gibi yapıyorum fakat FLASH tuşuna bastığımda Searching for phone...Not found diyor.telefonum kapalı oluyor searching for phone der demez açma tuşuna basıp çekiyorum fakat yinede Not found delirmek üzereyim yahu
Resimde koyayım bi

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Driverlarınız ile ilgili bir sorun. Ben JAF konusunda uzman deilim. JAF'ı sadece fw atmak için bir araç olarak kullanırım. Driverlar için gereknleri forumdaki JAF konularından araştırın..

halojan54

Üye
sağolasın. driverla alakalıymış. çözdüm. telefon çok güzel oldu. ellerine sağlık. :ehe

kesbi

kesbi

Üye
Yanlış anlamayın ama bu C00'ı C0r yapıp upload etmek çok mu zorda bütün millete onu sil böyle yap deniliyor?

DENSITY

Üye
Evet türkçe yazma dili yok eklersen bak çok güzel olcak :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlamayın ama bu C00'ı C0r yapıp upload etmek çok mu zorda bütün millete onu sil böyle yap deniliyor?

Hayır şuan yeni versiyonları öyle upload edecektim ama bu seferde eski versiyonlarda sorun olur diye yine C00 olarak değiştirdim. Gece tüm fwler eski ve yeni 5800 ve 5530 olmak üzere 4 fwde indirilip C0r olarak upload edilecektir.

--------------- Ekleme ---------------

Evet türkçe yazma dili yok eklersen bak çok güzel olcak :D

sorun bulundu şuan upload ediliyor.

Üst Alt