widget leri toplu bulacğımı topic varmı? hafıza kart ı kodude 12345 miş deafult cahillik işte k.bakmayın.! msj yazma nihayat istediğim kıvamdasüper..

widget leri toplu bulacğımı topic varmı? hafıza kart ı kodude 12345 miş deafult cahillik işte k.bakmayın.! msj yazma nihayat istediğim kıvamdasüper..

Arkadaşlar Windows 7 64 Bit işletim sisteminde çalışmıyor. Ancak Windows7 Ultimate'de XP Modu diye bir mod var onu kurarak XP Mod'dan girebilirsiniz...
buradan bulabilirsin.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.html
--------------- Ekleme ---------------
benden önce yazmışsın pardon..![]()

ama düzgün yaptım fevkaledenin fevkinde oldu şu an hafıza kartını kullanımımda ve tel de bi anomoli yapmadı(şifre sorma dışında başta) bi sakatlık yaparmı acaba...yaparsa ne yapmam lazım? hafıza katında mp3 den başka bi nane koymamıştımben hafıza kartını çıkarmadan flashladım ilk flashlama işte heycanama düzgün yaptım fevkaledenin fevkinde oldu şu an hafıza kartını kullanımımda ve tel de bi anomoli yapmadı(şifre sorma dışında başta) bi sakatlık yaparmı acaba...yaparsa ne yapmam lazım? hafıza katında mp3 den başka bi nane koymamıştım
--------------- Ekleme ---------------
win7 dede programda uyumlulık modunu xpsp3 yapınca sorunsuz çalışıyor...
Kameranın netliğinde düşme var orjinal yazılımını nasıl yükleyebilirim.Yardım edebilecek varmı?

Bunu yükle. Teli kapatıp aç. 5800 'ın Kendi Kalitesinin Biraz Üstünde Bir Kalite Alacaksın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neyki bu ?

DailyMobile sitesinin yapmış olduğu bir kamera ayar modu![]()

ozelliklerinden bahsetcek olursak: 1-acilista calisan uygulamalari iptal ettim 2-rom patcher,btswitch,xplore,phonetorch,appuidwiewer,phonetinfo,ramblow,youtube uygulamalari ekledim 3-tum temalari sildim n97 orjinal temalari attim 2tane.. 4-zil seslerinden dandik olanlari sildim 5-google ve face yer imi ekledim 6- *#0000# yapildgndaki telefon adini duzelttim pnht yazmio artik 7-bluetooth ismini duzelttm 8-menuye 15 farkli klasor ekledim...... Internet hizi yukseldgnde paylasirimsonunda bu fw'yi modladim arkadaslar fakat ttnet hizi 512ye dusurdugu icin aybasinda acarim konuyu benden once yapan olmassaozelliklerinden bahsetcek olursak: 1-acilista calisan uygulamalari iptal ettim 2-rom patcher,btswitch,xplore,phonetorch,appuidwiewer,phonetinfo,ramblow,youtube uygulamalari ekledim 3-tum temalari sildim n97 orjinal temalari attim 2tane.. 4-zil seslerinden dandik olanlari sildim 5-google ve face yer imi ekledim 6- *#0000# yapildgndaki telefon adini duzelttim pnht yazmio artik 7-bluetooth ismini duzelttm 8-menuye 15 farkli klasor ekledim...... Internet hizi yukseldgnde paylasirim
Ttnet senindemi hızını düşürdü ? .s
+ şunu söyLiyim yaptığın mod fw de pek bi güzeLLik buLamadım .s
yapsinlar benimkinden farkini gorelimne bulmayi bekliyodunki daha fazla? Yapilabilecek herseyi yaptim daha farkli yapacak olanlar ne duruoyapsinlar benimkinden farkini gorelim
modlayacak arkadaşlardan bi ricam var gerçekten ekranı yatay konuma getirince cihaz qwerty klavyeye geçse ve şu ekrandaki tuş kilidi süresini en azından bi 3dk ya falan ayarlasalar çok iyi olcak zırt pırt tuş kilidi devreye giriyo canımı sıkıyo neyse konuyu fazla dağıtmamak lazım

Sadece şu yatay yazma alfanumerik yazma sorununu düzeLtebiLseydin o tek biLe oLsaydı kuLLanırdım yani .d yapamazmısın ? yani otomatik yazma varya hani dönmüyor otomatik .d
nasil donmuo su anda telden yaziorum wede donuo ama pwerty klawye yok sadece onuda eklemeyi denerim yarin