(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Arkadaşlar Windows 7 64 Bit işletim sisteminde çalışmıyor. Ancak Windows7 Ultimate'de XP Modu diye bir mod var onu kurarak XP Mod'dan girebilirsiniz...

aliens

aliens

Üye
widget leri toplu bulacğımı topic varmı? hafıza kart ı kodude 12345 miş deafult cahillik işte k.bakmayın.! msj yazma nihayat istediğim kıvamda :) süper..

buradan bulabilirsin.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.html

--------------- Ekleme ---------------

benden önce yazmışsın pardon.. :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşlar Windows 7 64 Bit işletim sisteminde çalışmıyor. Ancak Windows7 Ultimate'de XP Modu diye bir mod var onu kurarak XP Mod'dan girebilirsiniz...

Bu konuya baktınmı ? http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html

buradan bulabilirsin.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.html

benden önce yazmışsın pardon.. :)

ÖnemLi deiL :)

kerimcem1

Üye
ben hafıza kartını çıkarmadan flashladım ilk flashlama işte heycan:) ama düzgün yaptım fevkaledenin fevkinde oldu şu an hafıza kartını kullanımımda ve tel de bi anomoli yapmadı(şifre sorma dışında başta) bi sakatlık yaparmı acaba...yaparsa ne yapmam lazım? hafıza katında mp3 den başka bi nane koymamıştım

win7 dede programda uyumlulık modunu xpsp3 yapınca sorunsuz çalışıyor...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ben hafıza kartını çıkarmadan flashladım ilk flashlama işte heycan:) ama düzgün yaptım fevkaledenin fevkinde oldu şu an hafıza kartını kullanımımda ve tel de bi anomoli yapmadı(şifre sorma dışında başta) bi sakatlık yaparmı acaba...yaparsa ne yapmam lazım? hafıza katında mp3 den başka bi nane koymamıştım

win7 dede programda uyumlulık modunu xpsp3 yapınca sorunsuz çalışıyor...

Eğer daha önce program kurduysan hafıza kartını biçimlendir.

umutgidik

umutgidik

Üye
Hafıza kartını pc'de biçimlendir ve kartı TAKMADAN birde hard format at. Al sana kusursuz Fw :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Kameranın netliğinde düşme var orjinal yazılımını nasıl yükleyebilirim.Yardım edebilecek varmı?

Bunu yükle. Teli kapatıp aç. 5800 'ın Kendi Kalitesinin Biraz Üstünde Bir Kalite Alacaksın :)

21sacraments

21sacraments

Üye
sonunda bu fw'yi modladim arkadaslar fakat ttnet hizi 512ye dusurdugu icin aybasinda acarim konuyu benden once yapan olmassa :D ozelliklerinden bahsetcek olursak: 1-acilista calisan uygulamalari iptal ettim 2-rom patcher,btswitch,xplore,phonetorch,appuidwiewer,phonetinfo,ramblow,youtube uygulamalari ekledim 3-tum temalari sildim n97 orjinal temalari attim 2tane.. 4-zil seslerinden dandik olanlari sildim 5-google ve face yer imi ekledim 6- *#0000# yapildgndaki telefon adini duzelttim pnht yazmio artik 7-bluetooth ismini duzelttm 8-menuye 15 farkli klasor ekledim...... Internet hizi yukseldgnde paylasirim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
sonunda bu fw'yi modladim arkadaslar fakat ttnet hizi 512ye dusurdugu icin aybasinda acarim konuyu benden once yapan olmassa :D ozelliklerinden bahsetcek olursak: 1-acilista calisan uygulamalari iptal ettim 2-rom patcher,btswitch,xplore,phonetorch,appuidwiewer,phonetinfo,ramblow,youtube uygulamalari ekledim 3-tum temalari sildim n97 orjinal temalari attim 2tane.. 4-zil seslerinden dandik olanlari sildim 5-google ve face yer imi ekledim 6- *#0000# yapildgndaki telefon adini duzelttim pnht yazmio artik 7-bluetooth ismini duzelttm 8-menuye 15 farkli klasor ekledim...... Internet hizi yukseldgnde paylasirim

Ttnet senindemi hızını düşürdü ? .s
+ şunu söyLiyim yaptığın mod fw de pek bi güzeLLik buLamadım .s

21sacraments

21sacraments

Üye
Ttnet senindemi hızını düşürdü ? .s
+ şunu söyLiyim yaptığın mod fw de pek bi güzeLLik buLamadım .s

ne bulmayi bekliyodunki daha fazla? Yapilabilecek herseyi yaptim daha farkli yapacak olanlar ne duruo :D yapsinlar benimkinden farkini gorelim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ne bulmayi bekliyodunki daha fazla? Yapilabilecek herseyi yaptim daha farkli yapacak olanlar ne duruo :D yapsinlar benimkinden farkini gorelim

Sadece şu yatay yazma alfanumerik yazma sorununu düzeLtebiLseydin o tek biLe oLsaydı kuLLanırdım yani .d yapamazmısın ? yani otomatik yazma varya hani dönmüyor otomatik .d

Progressivity

Progressivity

Üye
modlayacak arkadaşlardan bi ricam var gerçekten ekranı yatay konuma getirince cihaz qwerty klavyeye geçse ve şu ekrandaki tuş kilidi süresini en azından bi 3dk ya falan ayarlasalar çok iyi olcak zırt pırt tuş kilidi devreye giriyo canımı sıkıyo neyse konuyu fazla dağıtmamak lazım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
modlayacak arkadaşlardan bi ricam var gerçekten ekranı yatay konuma getirince cihaz qwerty klavyeye geçse ve şu ekrandaki tuş kilidi süresini en azından bi 3dk ya falan ayarlasalar çok iyi olcak zırt pırt tuş kilidi devreye giriyo canımı sıkıyo neyse konuyu fazla dağıtmamak lazım

Evet şu yatay kLavye yani otomatik kLavyeyi yapsaLar çok süper oLacak :)
Bide şunu hep istemişimdir mod fw de :)
Kamera ayarLarından kamera sesLeri değiştirme yerine bide kamera sesi yok diye ayar entegre etseLer ? direk seçsek kamera sesi kapansa istediğimizde aynı yerden tekrar sesi açsak değiştirsek ? =)

_ARDA_

_ARDA_

Üye
yüklemekte tereddüt eden arkadaşlara sesleniyorum. Kesinlikle denemelisiniz.Homescreen bile başlı başına yazılımı yükleme sebebi diyebilirim. Ayrıyetten telefonda muhteşem bi hızlanma ve dokunmatik algılamada süper bir ilerleme war. Kinetic ise bana göre daha da inceltilmiş. Yada tlf hızı arttığı için öyle geliyor. gereksiz yazılımları yükleyene kadar Bu fw yi yükleyim derim size... Emegi geçen ve paylaşan tüm arkadaşların ELLERİNE SAGLIK...

21sacraments

21sacraments

Üye
Sadece şu yatay yazma alfanumerik yazma sorununu düzeLtebiLseydin o tek biLe oLsaydı kuLLanırdım yani .d yapamazmısın ? yani otomatik yazma varya hani dönmüyor otomatik .d

nasil donmuo su anda telden yaziorum wede donuo ama qwerty klawye yok sadece onuda eklemeyi denerim yarin

Progressivity

Progressivity

Üye
evet böyle küçük istekler her zaman oluyo bunları toplu bi şekilde yazmak lazım yada en iyisi kendimiz cfw yapmayı öğrenmemiz lazım ama oda biraz zor tabi modlama işi

nasil donmuo su anda telden yaziorum wede donuo ama pwerty klawye yok sadece onuda eklemeyi denerim yarin

arkadaşım dönüyo ztn dönüyo ama v31deki gibi klavye seçimini bize bırakıyo biz v40 ve üzerindeki gibi telefonu yatay konuma alınca direk büyük qwerty klavyeye geçmesini istiyoruzz bunu modlaya bilir misin birde tuş kilidinin devreye girme süresini biraz daha uzatabilir misin bence 3dk falan olmalı böyle sinir bozucu biraz

Üst Alt