(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

webersin

webersin

Üye
Hocam burada yer alan fw içinde beyaz tema ve siyah tema varsa link verebilirmisin acaba teşekkürler:)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hocam burada yer alan fw içinde beyaz tema ve siyah tema varsa link verebilirmisin acaba teşekkürler:)

Evet yaa bu fw için yani görünüm ekran için faLan güzeL bi beyaz tema yada siyah tema önerebiLecek oLan varmı ? varmı böyLe temaLar ?

aliens

aliens

Üye
Pure Gold Premium by Pizero
tavsiye ederim.

ByOrkO

ByOrkO

Üye
sa arkdaşlar.bu yazılım n97 havasını 5800 dada yaşatmk içn 1umara fakat şöyle bir sıkıntı gördüm.internetten mesela facebook a girdniz.size facebook programı önerilirdi eski yazılımlarda fakat bunda C6 için kısayol indirin diyor.tamam c6 karması fakat bu tarz sorunlar sıkıntı yaşamk istemeynler yani uygulama uyumluluğunda sıkıntı olablr diye düşünüyorum ama bn genede kullanıcam arkdaş çok güzel yapmş...uzun lafın kısası zevk meselesi ben kullanıorum ama bn sıkıntıya gelemem diyen varsa şimdiden uyarayım uyumlulk sorunu olablr...tşkkrler..

bende birşey soracağım bu flash 4 lü denmiş.bu flash 4 demi sitelerde video izletmiyor ya??

aliens

aliens

Üye
Ayrıca White Pro Premium da iyi gidiyor. Pure Gold sadece siyah fakat White Pro da
Aqua, Green, Pink, Silver seçenekleri de mevcut.

Geçenlerde bir arkadaş için 4sharede atmıştım.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
sa arkdaşlar.bu yazılım n97 havasını 5800 dada yaşatmk içn 1umara fakat şöyle bir sıkıntı gördüm.internetten mesela facebook a girdniz.size facebook programı önerilirdi eski yazılımlarda fakat bunda C6 için kısayol indirin diyor.tamam c6 karması fakat bu tarz sorunlar sıkıntı yaşamk istemeynler yani uygulama uyumluluğunda sıkıntı olablr diye düşünüyorum ama bn genede kullanıcam arkdaş çok güzel yapmş...uzun lafın kısası zevk meselesi ben kullanıorum ama bn sıkıntıya gelemem diyen varsa şimdiden uyarayım uyumlulk sorunu olablr...tşkkrler..

bende birşey soracağım bu flash 4 lü denmiş.bu flash 4 demi sitelerde video izletmiyor ya??

Facebooka girdiğinde C6 olarak görmesi tamamen orjinal C6 FW olduğunun kanıtıdır. Program Uyumluluğuna Gelince Şöyle Düşün N97 ve 5800. N97 hem kendi programlarını hemde 5800'ın programlarını çalıştırabilir. Ama 5800 N97 programlarını çalıştıramaz. C6 'da N97 ile aynı yazılıma sahip olduğuna göre program uyumluluğunda + 'nız olur ama - 'niz olmaz. Yani C6 hem 5800 programlarını çalıştırır. Hemde 5800'ın çalıştıramadığı N97 ve C6 programlarını çalıştırır. :oke:

aliens

aliens

Üye

Pure Gold Premium görüntüleri..

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
telefon sonunda adama döndü valla gelmiş geçmiş en iyi sürümlerinden biri olmuş allah razı olsun teşekkürler

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Pure Gold Premium görüntüleri..

İ

Zaten çoktan indirip kurdum ve kullanmaya başladım bile .d.d fotolar içinde yine saol :) öneri tema için çok saol :) çok güzel oldu :) Bide bişey sorabilirmiyim sana ?

--------------- Ekleme ---------------

telefon sonunda adama döndü valla gelmiş geçmiş en iyi sürümlerinden biri olmuş allah razı olsun teşekkürler

Ama deniLiyorki geLecek oLan v60 gerçekten geLmiş geçmiş en iyi fw oLacak :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
v51 den daha stabil çalışıyor.alışmaktan korkuyorum.böyle giderse v60 ı herkez unutur. buraya yazıyorum..

aliens

aliens

Üye
aslında korkmana gerek yok. Nokia nın yapacağı iş basit. bu fw mutlaka görmüşlerdir. Daha stabil ve eksiksiz olarak hazırlayıp widgetleri ekledikleri zaman v60 hazır demektir. :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
inşallah dediğin gibi olur:ehe

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Peki sen facebook widget kuLLanıyormusun ? peki o kontör yiyormu ? yani biLiyosun 0.facebook.com ' dan ücretsiz girebiliyorsun peki bu facebook widgetide ücretsizmi yada değilse 0.facebook.com üzerinden girebilirmiyiz şu facebook widget ' e ?

v51 den daha stabil çalışıyor.alışmaktan korkuyorum.böyle giderse v60 ı herkez unutur. buraya yazıyorum..
SöyLeniLenLere göre v60 şimdiye kadar hiç görülmemiş en güzel ve en hızlı fw oLacakmış :)

aslında korkmana gerek yok. Nokia nın yapacağı iş basit. bu fw mutlaka görmüşlerdir. Daha stabil ve eksiksiz olarak hazırlayıp widgetleri ekledikleri zaman v60 hazır demektir. :)
Aynen :) eminimki bu widget özeLLiğini v60 ' a atarLar :)
Umarım atarLar :)

inşallah dediğin gibi olur:ehe
İnşaLLah inşaLLah :)

--------------- Ekleme ---------------

beyLer bayanLar size önemLi bişey söyLicem :S
FotoLara bakarken farkına vardımda orjinaL nokia fw sinde fotoyu soldaki yakınLaştırma yerinden yakınLaştırdığın kadar neredeyse içine kadar giriyordu . Ben bu fw yi yükLedim yakınLaştırdığımda o kadar az yakınLaştırıyorki yani son yakınLaştırmada neredeyse haLa aynı görünümde kaLacak durumda yakınLaştırma yapıyor .s
Bu sorun sizdede varmı yoksa bende tekmi öyle ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Nokia bunu asla yapmaz.

5800 s60v5 widget desteksiz 470 lira
N97 s60v5 widget destekli + klavye 990 lira

şimdi sence Nokia 5800 orjinal olarak widget destekli yapar mı? O zmn millete N97yi nasıl satacak dimi :)

Nokia istese N97'ye çevirebilir 5800'ı.

Yani kısacası yapabilir ama yapmaz :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Nokia bunu asla yapmaz.

5800 s60v5 widget desteksiz 470 lira
N97 s60v5 widget destekli + klavye 990 lira

şimdi sence Nokia 5800 orjinal olarak widget destekli yapar mı? O zmn millete N97yi nasıl satacak dimi :)

Nokia istese N97'ye çevirebilir 5800'ı.

Yani kısacası yapabilir ama yapmaz :oke:

YapabiLir yapmasına da aynen dediğin gibi yapmaz :) Bide kLavye yapamaz .p Ayrıca widget ' e geLince hakLısın :) V60 Widget destekLi yaparsa oLmaz yani oLmaz .d + ama n97 nin özeLLikLeri daha yüksek oda var bi yandan :)
Bide ben bişeyi merak ettim sordum önceki yorumumda görmedinizmi çok önemLi cidden :S

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Dostlar 5800 e c6 fw sini attım. Bide havadurumu widget'i bulursam tam süper olacak. Yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt