Öneri 1520 alarm sesi az çıkıyor. Sabah namazlarına kalkamıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Madem Finlandiya romundan sonra oldu tekrar Türkiye romunu deneyin :)
O kadar yükledim ama ve de denim güncellemesi yüklü. Yoksa o gider. Wp10 da bakacağım umarım düzelir.
Bakın alarmı açıyorum, ayarlıyorum saatini. Sonra "ses" e tıklıyorum yani hangi müziği çalacağı yeri seçiyorum. Orada ki müziklerin başında dinleme yeri varya? Ona tıklayınca ses eskisi gibi çok geliyor. Ama müziği seçip alarmin çalmasını bekleyince düşük sesle çalıyor
Allah Kabul etsin, sen niyetini halis tut o zaman Allah (c.c.) ' nun izniyle kacirmadan kalkabilirsin. Sadece bir tavsiye, yok kalkamadim, yok kilamadim gibi sözleri bastira bastira söyleme, ne mutlu kiliyorsun sevabin sana fakat günahina da bizleri sahit tutma. Simdi yok ne günahi felan deme, cünkü arkadas sana calar saat al diye tavsiye etmis, bilmem su kadar para ödedim yazmissin. Yanlis anlama, kücük düsürmek ve ya rencide etmek hatta kalbini kirmak icin söylemiyorum, sadece bir tavsiye
Biliyorum kardeşim lafın gelişi söyledim o günah işini zaten. Kaza birikiyor bunun yüzünden ama halledeceğim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben zaten kıl oluyorum seslere zil sesi ve anımsatıcılar diyor ama çeşit yok mail hesapları ayrı çalmalı mesaj alarm ayrı
bence bu akıllı telefonlar Pc gibi kafayı yiyor

ykd96

ykd96

Üye
Htc 8s kullanıyorum yatmadan önce zil+bildirimler ve medya+uygulamalar ı 0 yapıyorum titreşimi kapatıyorum alarm sabahları yüksek sesle çalıyor
Zil bildirimler veya meda uygulamalara bağlı değil alarm sesi

skynet

Üye
Aynen şimdi bende denedim bildirim ve medya sesleri 0 olsa bile yüksek sesde çalıyor alarm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
işte, Bende niye düşük sesle çalıyor Allah'ım çıldıracağım :ah

Üst Alt