Öneri 1520 alarm sesi az çıkıyor. Sabah namazlarına kalkamıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Soft reset attınız mı hiç ? Ses kısma + Güç tuşlarına yaklaşık 10 sn. basılı tutun ...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
İyide arkadaşım ben 920 kullanıyorum bende değişiyor!!! Denendi de yazılıyor yani, denemeden karar verdin sanırım
Kardeşim evet denemedim ama, önceden bunu yapmama gerek yoktu. Müzik çalarda son ses ne kadar çalıyorsa alarm de de aynı seste çalıyordu. Şimdi ise yarı yarıya ses çıkartıyor. Bunun sebebi ne, sorun orda
Soft reset attınız mı hiç ? Ses kısma + Güç tuşlarına yaklaşık 10 sn. basılı tutun ...
Deneyeyim
Yok olmadı, gene aynı yaa

Emre

Üye
Sen En iyisi Bir Çalar Saat Al.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve dücane
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Selam beyler. Şu son 2 haftadır sabah namazlarına kalkamıyorum. Niye acaba alarm mi çalmıyor diye düşünüyordum ama üşendiğimden hiç alarm kurup ses çıkıyor mu diye test etmemiştim. O gün bu günmüş test ettim ama ses aşırı az çıkıyormuş. yani ses 30 a kadar ya bu telefonda, alarm sesi bi 10 15 falan. Ayarı da yok. Telefonun sesini (zil+bildirimler, medya+uygulamalar) sonuna kadar açıp denedim gene aynı. Çalan alarm seslerini de değiştirdim, eskiden çok ses çıkan alarm müziği, şimdi çok az çıkıyor. Bi zahmet fikir verin format atmadan ne yapabilirim? fillandia romunu yükleyip güncelledikten sonra oldu herhalde bu sorun
Normalde 2 hafta öncesine kadar kalkabiliyormussun namaza. Allah kabul etsin. Ama iki haftadır zor kalkıyorsan bedeni veya beyin olarak çok yoruluyorsun demektir. O telefonun alarm sesi ne kadar kısık olsada gece herkez uyurken etraf çok sessizken bando çalıyor gibi gelir. Ben çok yorulma kardeşim:) Tekrar Allah kabul etsin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Telefonları değişelim üste alarm parası alırım canavar 920 min :sirit:

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bulunduğun şehirde olan Nokia Care yada Teleservice ile bi konuş derim , yazılımsal bir problemdir büyük ihtimalle çünkü hoparlörün falan bozuk olacağını zannetmem sen bi Nokia Care a baş vur derim

serinaga

serinaga

Üye
O halde geriye tek bir seçenek kalıyor, alarm olarak kurduğunuz uygulamayı silip, yeniden yükleyin, yada alarm sesini başka bir ses yapın vs. Daha da olmadı telefonu sıfırlamanız gerekebilir, çünkü alarm ses seviyesi ile ilgili bir ayar yok sanırım ...

dücane

dücane

Üye
Benim eşimin telefonunda çocuk odası açık ve orada tüm sesler yarı yarıya düşük. Bununla alakalı bir sorun olabilir diyorum. Sistemden çocuk odasını açın kapatın vs. denemeler yapın.

@BelaMonte

@suyunsesi hocamin dedigini bir de dene, yazdiklari mantikli, üstelik denemek de fayda var. Kaybedecek birseyin yok

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İs
İslam Pro uygulaması var ucretsiz namaz vakitlerini istediğin bildirim sesiyle bildiriyor hatta söyle bi seçenek var namazdan once kaç dk once uyarmasını istiyorsan uyarıyor
İslam pro sessizde titreme özelliği var mı ?

ErenMSC

Üye
Yok artık :)

barannn79

barannn79

Üye
Çalan zil sesini değiştirin, yüksek ses veren bir melodi bulun

Rainesto

Rainesto

Üye
Allahalla :hmmm ben 920 de alarm kuruyorum yan odadan annem bile uyanıyor :D

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve kimbilir_01
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Sen En iyisi Bir Çalar Saat Al.
1500 para saymışım bir daha ne çalar saat alacağım
Normalde 2 hafta öncesine kadar kalkabiliyormussun namaza. Allah kabul etsin. Ama iki haftadır zor kalkıyorsan bedeni veya beyin olarak çok yoruluyorsun demektir. O telefonun alarm sesi ne kadar kısık olsada gece herkez uyurken etraf çok sessizken bando çalıyor gibi gelir. Ben çok yorulma kardeşim:) Tekrar Allah kabul etsin.
Yok kardeşim ya çok uykum olsa bile telefonun alarm sesiyle kalkabiliyordum ama şimdi çok kısık sesle çalıyor kalkamıyorum. Bugün de kalkamadım.
Bulunduğun şehirde olan Nokia Care yada Teleservice ile bi konuş derim , yazılımsal bir problemdir büyük ihtimalle çünkü hoparlörün falan bozuk olacağını zannetmem sen bi Nokia Care a baş vur derim
Yazılımsaldır zaten de onlara telefonu versem de alacaklar kaç gün vermeyecekler
O halde geriye tek bir seçenek kalıyor, alarm olarak kurduğunuz uygulamayı silip, yeniden yükleyin, yada alarm sesini başka bir ses yapın vs. Daha da olmadı telefonu sıfırlamanız gerekebilir, çünkü alarm ses seviyesi ile ilgili bir ayar yok sanırım ...
Telefonun alarm uygulaması silinmiyor. Telefona da format atmak istemiyorum her şey gidecek

StartTheGame

StartTheGame

Üye
1500 para saymışım bir daha ne çalar saat alacağım
Yok kardeşim ya çok uykum olsa bile telefonun alarm sesiyle kalkabiliyordum ama şimdi çok kısık sesle çalıyor kalkamıyorum. Bugün de kalkamadım.
Yazılımsaldır zaten de onlara telefonu versem de alacaklar kaç gün vermeyecekler
Telefonun alarm uygulaması silinmiyor. Telefona da format atmak istemiyorum her şey gidecek

En iyisi servise vermek..

Invoke

Invoke

Üye
Günahı MS'nin boynuna. :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Madem Finlandiya romundan sonra oldu tekrar Türkiye romunu deneyin :)

• Beğen
Tepkiler: dücane
Invoke

Invoke

Üye
Finlandiya da sabaha kalkan yok tabi. :D

Düzenleme: "Az tabi."

dücane

dücane

Üye
Allah Kabul etsin, sen niyetini halis tut o zaman Allah (c.c.) ' nun izniyle kacirmadan kalkabilirsin. Sadece bir tavsiye, yok kalkamadim, yok kilamadim gibi sözleri bastira bastira söyleme, ne mutlu kiliyorsun sevabin sana fakat günahina da bizleri sahit tutma. Simdi yok ne günahi felan deme, cünkü arkadas sana calar saat al diye tavsiye etmis, bilmem su kadar para ödedim yazmissin. Yanlis anlama, kücük düsürmek ve ya rencide etmek hatta kalbini kirmak icin söylemiyorum, sadece bir tavsiye

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur

Üst Alt