Kardeşim evet denemedim ama, önceden bunu yapmama gerek yoktu. Müzik çalarda son ses ne kadar çalıyorsa alarm de de aynı seste çalıyordu. Şimdi ise yarı yarıya ses çıkartıyor. Bunun sebebi ne, sorun ordaİyide arkadaşım ben 920 kullanıyorum bende değişiyor!!! Denendi de yazılıyor yani, denemeden karar verdin sanırım
DeneyeyimSoft reset attınız mı hiç ? Ses kısma + Güç tuşlarına yaklaşık 10 sn. basılı tutun ...
Normalde 2 hafta öncesine kadar kalkabiliyormussun namaza. Allah kabul etsin. Ama iki haftadır zor kalkıyorsan bedeni veya beyin olarak çok yoruluyorsun demektir. O telefonun alarm sesi ne kadar kısık olsada gece herkez uyurken etraf çok sessizken bando çalıyor gibi gelir. Ben çok yorulma kardeşimSelam beyler. Şu son 2 haftadır sabah namazlarına kalkamıyorum. Niye acaba alarm mi çalmıyor diye düşünüyordum ama üşendiğimden hiç alarm kurup ses çıkıyor mu diye test etmemiştim. O gün bu günmüş test ettim ama ses aşırı az çıkıyormuş. yani ses 30 a kadar ya bu telefonda, alarm sesi bi 10 15 falan. Ayarı da yok. Telefonun sesini (zil+bildirimler, medya+uygulamalar) sonuna kadar açıp denedim gene aynı. Çalan alarm seslerini de değiştirdim, eskiden çok ses çıkan alarm müziği, şimdi çok az çıkıyor. Bi zahmet fikir verin format atmadan ne yapabilirim? fillandia romunu yükleyip güncelledikten sonra oldu herhalde bu sorun
Tekrar Allah kabul etsin.Benim eşimin telefonunda çocuk odası açık ve orada tüm sesler yarı yarıya düşük. Bununla alakalı bir sorun olabilir diyorum. Sistemden çocuk odasını açın kapatın vs. denemeler yapın.
İslam pro sessizde titreme özelliği var mı ?İslam Pro uygulaması var ucretsiz namaz vakitlerini istediğin bildirim sesiyle bildiriyor hatta söyle bi seçenek var namazdan once kaç dk once uyarmasını istiyorsan uyarıyor
İs
İslam pro sessizde titreme özelliği var mı ?
1500 para saymışım bir daha ne çalar saat alacağımSen En iyisi Bir Çalar Saat Al.
Yok kardeşim ya çok uykum olsa bile telefonun alarm sesiyle kalkabiliyordum ama şimdi çok kısık sesle çalıyor kalkamıyorum. Bugün de kalkamadım.Normalde 2 hafta öncesine kadar kalkabiliyormussun namaza. Allah kabul etsin. Ama iki haftadır zor kalkıyorsan bedeni veya beyin olarak çok yoruluyorsun demektir. O telefonun alarm sesi ne kadar kısık olsada gece herkez uyurken etraf çok sessizken bando çalıyor gibi gelir. Ben çok yorulma kardeşimTekrar Allah kabul etsin.
Yazılımsaldır zaten de onlara telefonu versem de alacaklar kaç gün vermeyeceklerBulunduğun şehirde olan Nokia Care yada Teleservice ile bi konuş derim , yazılımsal bir problemdir büyük ihtimalle çünkü hoparlörün falan bozuk olacağını zannetmem sen bi Nokia Care a baş vur derim
Telefonun alarm uygulaması silinmiyor. Telefona da format atmak istemiyorum her şey gidecekO halde geriye tek bir seçenek kalıyor, alarm olarak kurduğunuz uygulamayı silip, yeniden yükleyin, yada alarm sesini başka bir ses yapın vs. Daha da olmadı telefonu sıfırlamanız gerekebilir, çünkü alarm ses seviyesi ile ilgili bir ayar yok sanırım ...
1500 para saymışım bir daha ne çalar saat alacağım
Yok kardeşim ya çok uykum olsa bile telefonun alarm sesiyle kalkabiliyordum ama şimdi çok kısık sesle çalıyor kalkamıyorum. Bugün de kalkamadım.
Yazılımsaldır zaten de onlara telefonu versem de alacaklar kaç gün vermeyecekler
Telefonun alarm uygulaması silinmiyor. Telefona da format atmak istemiyorum her şey gidecek
Yok ya hayatta vermem ne servisi..En iyisi servise vermek..
Cidden öyle. Bu gece arkadaşa söyledim beni arayacak sabah namazındaGünahı MS'nin boynuna.![]()