Telefon Tavsiyesi 1500 lira bütçe

Sponsorlu Bağlantılar

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
1500 lira bütçe
Başlıkta da söylediğim gibi 1500tl bütçe var nakit. Önemli olan ekran çözünürlüğü, tabi kağıt üzerinde yazan çözünürlükle telefondan yansıyan çözünürlük bir olmuyor çoğu markada bunuda göz önünde bulundurarak bi tavsiyede bulunursanız sevinirim. Ayrıca aşırı ısınma işlemci sıkıntısı kasma sorunu vs artık bunlardan bıktım usandım. Xperia NeoV kullanıyorum yıllardır artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşündüm :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
Sony z3 compact m5

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Dünyanın en iyi ekranları amoled ekranı ona göre kararını ver işte ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
Bütçeyi zor la g4 al

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 ün kamera performansı ile ilgili reklamı gerçekten cezbedici aklım bi kaydı gibi bu telefona :D

elmacıadam

elmacıadam

Üye
pili tatmin etmez m5 al

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
ya da iphone 5s mi alsam ekran küçük geldi gözüme ama ne dersiniz.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
5s geçti artık

elmacıadam

elmacıadam

Üye
1 ekranı çok küçük
2 hala çok pahalı
3 donanıma önem veririm yazılımla gözümü boyayamazlar

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
sonny ninde alt ve üst kısmında ki boşluklar çok kaba geliyor gözüme yeni modellerinde çok geniş yer kaplıyor yani, g4 konusunda da artılarını anladık eksileri nedir?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4'ün eksisi yok.Neyle ne konuda kıyasladığına bağlı olarak iyi yanları artıp azalabilir.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
LG g4'ün bir eksiği ve en önemlisi bataryasının bir günü çıkaramama gibi bir şeyi var.2k ekran3000 pil bence az.Tabikide ne yapacağına bağlı ben oyun oynamayıda içine katarak soyluyorum ki çıkarmaz bence bir günü

mTalk'tan gönderildi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
4 saate yakın ekran süresi alabiliyor G4.

Bu da yeterli bir değer.1.500 civarına G4 gibi bir telefon harika bir alışverş bunu da düşünmek lazım.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Lenovo vibe p1 nasıl sence? Fiyat 1300.Özelliklerine bak istersen.Belki kullanan vardır sitede.

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
özellik olarak v3 ün tanıtımında yer aldım mesela telefonu kurcalama zorlama fırsatım oldu en ufak bir oyunda kasmalar ateş gibi ısınmalar vs yani demek istediğim kağıt üzerinde yazan değer çoğu zaman bize yansımıyor. tabi belki işlemcisi vs düşüktür o kadarını bilemem vibe p1 den uzak durmamın sebebide bu ne olacağı belli değil teknik desteği hakkında bilgim yok. bu arada g4 ü neyle kıyasladığına bağlı demiş arkadaş, kıyaslamadan ziyada konu şu 1500 civarı g4 ten daha iyi bi telefon var mı?

yeumyang

yeumyang

Moderator
G4 1700 1800 eğer 1500 e bulabilirseniz tabiki o fiyata en iyisi

Peocawe

Peocawe

Üye
bunu neye dayanarak söylüyorsun uzaklaştır beni şu iphone sevdasından :D
çok basit. ios 10 geldikten sonra kaderi yavaş yavaş 4s gibi olacak. ne demek istediğimi anlamadiysan youtube da ios 9 kurulu 4s videolarina bak. :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
Emrevitus

Emrevitus

Üye
samsung galaxy s5 al bence