Öneri Lg g2 nereden almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

badmus

badmus

Üye
Kardeşim ben ilk zamanlarinda almistim. Aslinda sansima denk geldi diyeyim. 32'si 1800'dü. Fakat Gaziantep'de bir alisveris merkeziydi tam hatirlamiyorum indirim varmış. 32'yi 1700'e almistim. Bana kalirsa distribütor garantilileri bosver basin agriyabilir. Bilinen Teknosa Mediamarkt Vatan ya da Lg'nin kendi magazalarindan al

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
media markt teknosa gibi mağazalarda zaten 1500 lira civarı büyük olasılıkla verdiğim linkten gitti gidiyordan alacağım

ks53ks

ks53ks

Üye
Samsun piazza avm migrosundan aldım

ÖEY

ÖEY

Üye
Merhaba arkadaşlar ben cihazı alalı 2-3 hafta oluyor. Teknosa internet sitesinden 1490tl ye aldım, 32gblık modeli aldım. LG Türkiye garantili cihaz. Üstüne 150tllik hediye çeki aldım. Almadan delta vb ithalatçı firma garantilileri araştırmıştım, o tarz cihazlara hiç bulaşmayın derim ben, ileride cihaz herhangi bir arıza çıkardığında çok problem yaşarsınız servis sürecinde, benden söylemesi.

Bu arada cihazın tek ama bence en büyük kusuru akşam veya gündüz fotoğraf çekerken ortam ışığı yetersizse kameranın odaklanması ve fotoğrafı çekmesi çok uzun sürüyor. Abartısız 10saniyeyi geçtiği oldu bende. Bu durumda karşı taraftaki insanlar flaş ışığı işkencesine maaruz kalıyor: )

Bunların dışında gerek stabillik gerekse pil ömrü olarak gerçekten iyi bir cihaz.

sasua42

sasua42

Üye
Şu an delta garantili lg g2 kullanıyorum çok güzel garantisi de telefon sa
Garantiden memnunum sarj aletim bozuldu yenisini yolladilar batarya değiştirdiler ve sadece kaego ücreti ödedim

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar verdiğim linkten ayın 15'inde almayı planlıyordum stoklar tükenmiş n11 de tükenmek üzere bizdeuygun da da tükenmiş hem delta garantili hemde 408 k serisiydi şu an içim içimi yiyor inş tekrar stoklara koyar ama koyacağını sanmıyorum çok sinir oldum :duvar2:

cortex47

cortex47

Üye
arkadaşlar verdiğim linkten ayın 15'inde almayı planlıyordum stoklar tükenmiş n11 de tükenmek üzere bizdeuygun da da tükenmiş hem delta garantili hemde 408 k serisiydi şu an içim içimi yiyor inş tekrar stoklara koyar ama koyacağını sanmıyorum çok sinir oldum :duvar2:

Sormam gerek, 408k serisi ne demektir? Yani önceki serilerle farkı ne?