NEXUS
Üye
o samsung için deniliyorHatta baya stabilyok rehber geç aciliyomusta falan filan yok onlar fikir fikir aciliyo
![]()
ve samsung'ta öle ama nexusta öle birşey yok 
o samsung için deniliyorHatta baya stabilyok rehber geç aciliyomusta falan filan yok onlar fikir fikir aciliyo
![]()
ve samsung'ta öle ama nexusta öle birşey yok 
bildirim paneli'ni aşağı çekince sadece bildirimler olur , iki parmakla çekersen o menüye ulaşabilirsinBeyler nexus a isindim yahu nexus alacagim da su ustte neden sarj gostergesi yok %50 felan yazio cogu telde
Bide bildirim panelinde asagi cekince neden orda wifi data acma yeri yok illa ayarlarami gircez
Bide home tusu ortada sag tarfa coklu uygulama sag tus geri ya bunlarin yeri degisiyomu ?? Edit g2 de degisiodu cevaplayin su kardesinize yardim edin lo![]()

Derleme numarasına arka arka tiklayinca ne cikiyo denedinmi ben korktum ne cikacagini bilmediğimden sizde geliştiricisinin falan diyoyaŞarj göstergesi için 2x battery kur gitsin gülüm sorun mu bu şimdi![]()
Birşey çıkmıyor.KurcalaDerleme numarasına arka arka tiklayinca ne cikiyo denedinmi ben korktum ne cikacagini bilmediğimden sizde geliştiricisinin falan diyoya

Ayni durumu bende yaşadimBen nexus 5 aldim güya ne yukleyecegimi bilemedim ahah eski telefon kasiyo diye yuklemiyodum bunu alincada ne yuklesemki dedim hepsini acinca bi amaci kalmadi![]()

Neler var sizde simdi ozelden ekran görüntüsü atsanozAyni durumu bende yaşadim![]()

Onda neler var önemli biseymi neler ekleniyor7 kere tıklayınca geliştirici seçenekleri bölümü ekleniyor![]()

aynen bendede galaxy tab 3 vardı uygulama yükledikçe kasmaya başlıyordu sonra nexus 4 aldık ondada aynısı olur diye korktum yavaş yavaş bi baktım telefonun hafızası kalmış 1 gbBen nexus 5 aldim güya ne yukleyecegimi bilemedim ahah eski telefon kasiyo diye yuklemiyodum bunu alincada ne yuklesemki dedim hepsini acinca bi amaci kalmadi![]()
telefonda gram kasma yok 
Nenyukledin be hocam o kadar babada söyleyin bende yukleyim ;Daynen bendede galaxy tab 3 vardı uygulama yükledikçe kasmaya başlıyordu sonra nexus 4 aldık ondada aynısı olur diye korktum yavaş yavaş bi baktım telefonun hafızası kalmış 1 gbtelefonda gram kasma yok
![]()
.Onda neler var önemli biseymi neler ekleniyor![]()

üyeliğini bize verirsin artık.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız205 GB lık disk at at bitmez![]()