Telefon Tavsiyesi 1300 tl ye alinabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
:D memnunum yani

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Beyler nexus a isindim yahu nexus alacagim da su ustte neden sarj gostergesi yok %50 felan yazio cogu telde

Bide bildirim panelinde asagi cekince neden orda wifi data acma yeri yok illa ayarlarami gircez

Bide home tusu ortada sag tarfa coklu uygulama sag tus geri ya bunlarin yeri degisiyomu ?? Edit g2 de degisiodu cevaplayin su kardesinize yardim edin lo :)
bildirim paneli'ni aşağı çekince sadece bildirimler olur , iki parmakla çekersen o menüye ulaşabilirsin :)
şarz göstergesi malesef saf android'de yok bunun için bildirim çubuğu yandan hızlı ayarlar iconuna tıkla şarzı görebilirsin çok büyütelecek şeyler değil :tebessüm:

tuşların yerini root atarak değiştirebilirsin aynı şekilde diğer bütün özelliklere ulaşabilirsin :tebessüm:

avast

avast

Üye

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
mihrimah :D

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5
NeXus 5

NeXus 5

Üye
Şarj göstergesi için 2x battery kur gitsin gülüm sorun mu bu şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel ve .NeXuS.
avast

avast

Üye
Annecigimin israri uzerine :D pekte önemli değil acikcasi çok sağlam sifrem var ama :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve NeXus 5
avast

avast

Üye
Şarj göstergesi için 2x battery kur gitsin gülüm sorun mu bu şimdi :)
Derleme numarasına arka arka tiklayinca ne cikiyo denedinmi ben korktum ne cikacagini bilmediğimden sizde geliştiricisinin falan diyoya

NeXus 5

NeXus 5

Üye
avast

avast

Üye
Deneyimmi :D

avast

avast

Üye
Ben nexus 5 aldim güya ne yukleyecegimi bilemedim ahah eski telefon kasiyo diye yuklemiyodum bunu alincada ne yuklesemki dedim hepsini acinca bi amaci kalmadi :p

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
7 kere tıklayınca geliştirici seçenekleri bölümü ekleniyor :D

NeXus 5

NeXus 5

Üye
Ben nexus 5 aldim güya ne yukleyecegimi bilemedim ahah eski telefon kasiyo diye yuklemiyodum bunu alincada ne yuklesemki dedim hepsini acinca bi amaci kalmadi :p
Ayni durumu bende yaşadim :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
aynen bendede galaxy tab 3 vardı uygulama yükledikçe kasmaya başlıyordu sonra nexus 4 aldık ondada aynısı olur diye korktum yavaş yavaş bi baktım telefonun hafızası kalmış 1 gb :D telefonda gram kasma yok :D

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5
avast

avast

Üye
aynen bendede galaxy tab 3 vardı uygulama yükledikçe kasmaya başlıyordu sonra nexus 4 aldık ondada aynısı olur diye korktum yavaş yavaş bi baktım telefonun hafızası kalmış 1 gb :D telefonda gram kasma yok :D
Nenyukledin be hocam o kadar babada söyleyin bende yukleyim ;D

• Beğen
avast

avast

Üye

• Beğen

Üst Alt