Hacı bunu anlamış olmanız lazım artık. SP alıyor çünkü daha yeni cihaz. Bu işler zamanla alakalı. Cihaz eskiyince üstüne 2 yeni model çıkınca artık firma desteği kesiyor.
Hacı bunu anlamış olmanız lazım artık. SP alıyor çünkü daha yeni cihaz. Bu işler zamanla alakalı. Cihaz eskiyince üstüne 2 yeni model çıkınca artık firma desteği kesiyor.
Şuanda o fiyat aralığında 4.4 kullanan varmıdır yokmuur bilmiyorum ama kasım ayında nexus 4 harici android 4.4 kullanan varmıydı ona bak (Nexus 5'i sayma )
cumartesi-pazar teknosa da 1200 e düşüyor diye biliyorum arada 200 tl fark var galiba ben nexus 4 ü aldığımda nexus 5 in sızıntıları filan yoktu ağustos ta bende aldım 1 ay sonra nexus 5 sızıntıları ardından 2 ay sonrasındada nexus 5 çıktı
Yahu o değilde nexus 5 gerek özellik gerek tip olarak cezbetti beni diyebilirim. Fiyat olarakta fazla bi uçurum yok aslında. Onuda listeye yazdım.
Kardeş sende taktın 2. Ellere
Of windows phone off ne dertlere soktun bizi. Bi marketi geliştiremedinki şimdi düştük androidin eline. Aslında çok seviyorum windowsu ama sabırda bi yere kadar.