Galaxy W alacağına aynı özellikleri olan Huawei Vision alırsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKampanya güzel.
kafamda galaxy nexus war ama kamerası ıyı degıl dıyorlar + radyo su yokmus :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş sana önerim hiç beklemeden git xperia arc s al..şuan gittigidiyorda indirimde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
galaxy w yada neo v falan hiç düşünme bi müddet kullandıktan sonra çok yavaş hiçbişey açmıyor tırtıl gibi cihaz diye yakınmaya başlarsın..şuan inidirimdeki ürünü bence kaçırma
S2 daha iyi nexustan
nexus u bosver sd kart girişi yok 16 gb yetmiyor
hem diyosunki avrupadan gelme cihazda garanti sorunu yaşarım şimdide androidtelefonları..com daki ithalatcı firma garantili s2 yi gösteriyorsun..o zaman gidip ya teknosa,bimeks vs yerlerden distirübör garantili cihaz alacaksın
- - - Eklendi - - -
bide s2 görüntü olarak hiç hoş ve estetik değil![]()
| GARANTİ | 24 Ay Türkiye genelinde garanti |
| Tüm ürünlerimiz garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca garanti altındadır. Garanti servis hizmeti, kendi teknik servisimizde sağlanmakta olup, Türkiye'nin Android konusunda en deneyimli ekibi olan AndroidTürkiye.net tarafından teknik ve donanımsal olarak garanti kapsamındadır. AndroidTurkiye.net'in ayrıcalıklarını ve size sağladığı üst seviye yardım ve diğer hizmetleri sizde göreceksiniz. Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır. Ürünlerin Garanti servis hizmeti, distribütörlerin servislerinde ve/veya kendi teknik servisimizde yapılmaktadır. Garanti servis hizmeti için kendi teknik servisimizde, Türkiye'nin Android konusunda en deneyimli ekibi olan AndroidTelefonları tarafından teknik ve donanımsal olarak servis hizmetleriniz yapılmaktadır. AndroidTelefonlari.com'un ayrıcalıklarını ve size sağladığı üst seviye yardım ve diğer hizmetleri sizde göreceksiniz. dıye yazıyor?? |

tamam zaten mecbur yasa gereği sanayi bakanlığından 2 yıl garanti vermek zorundalar...ama oradan aldığın telefonu distribütör servislerine gönderemezler orasını sallıyorlar kendi servislerinde yaparlar..bende xperia s i ithalatcı firma garantisi altında aldım ekranda sarı lekeler oldu kendi servislerinde yaptılar daha doğrusu yapamadılar aynı şekil geri gönderdiler bende sony firmasıyla iletişime geçtim baya bi mail trafiği yaptım bişey yapamayacaklarını söylediler sorununuzu firma ile halletmek zorundasınız dediler bizim yetkili servislerimize gönderemezsiniz dediler...alacağıma bin pişman oldum![]()
Bu sıteden mı almıstın ??
atrix i beğenmedinmi yaw