Telefon Tavsiyesi Maximum 2000 Tl ye telefon alcam bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Maximum 2000 Tl ye telefon alcam bakarmisiniz
Selamin aleykum arkadaslar ben telefon degistirmek istiyorum bu agustos gibi falan suanda YGS ye hazirlaniyorum ve sinav sonucuna gore telefon alcam eger istedigim yeri kazanirsam sinavdan bi gun sonra 2000 liraya bisey almayi dusunuyorum ha kazanamassamda 1000 tl lik bisey alcam fakat ne alcagim konusunda en ufak fikrim yok bundan iki yil once android aldim 500 tl ye overclock tu romdu derken biktim simdi androidden ios yada windows dusunuyorun gerci android agustosa kadar stabil olursa oda olur ama kisaca uzun sure bikmadan stabil kullanabilecegim bisey dusunuyorum bu iki fiyata fikirlerinizi yazin nedenleriyle lutfen

phasan

phasan

Üye
5s al derım senı 4 sene rahat ettırır guncelleme 4 yıl alır en az 7 yıl yada 10 yıl kullanırsın 3gs 2009 cıktı daha yenı bıttı yazılım destegı

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Diger platformlara bakma diyosunuz yani peki 5s in donanimi falan sorun yaparmi malum wp stabil dediler 512 yeter dediler optimize edemediler

phasan

phasan

Üye
oyun oynarsan ps3 ıle aynı dıyebılırım hem sana sadece apple uzun zaman gıder wp desen aldıgın telefon 2 sene sonra destek bıter senede 3 yada 4 telefon cıkarıyor dıye bılıyorum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anladim bu siralar apple da hizlandi acaba destegi kesermi diye dusunmustum bide agustos yada temmuzda alcam 5s in ustune yeni model cikmaz degilmi

phasan

phasan

Üye
5s ustune cıksa bence iphone 6 cıkar oda eylul de cıkar turkıyeye aralıkta gelır o fıyata suan en az 5 yıl 5s destek kesılmez

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
2000 den fazla vermem zaten 6 2500 olur heralde androidden sogudum zirt birt sifirliyorum bi sorun cikinca ios ta oyun mesaj ve sosyallik onemli ve asla takilmamali

phasan

phasan

Üye
onun icin sana 5s onerırım onu al ama kendı onlıne sıtesınden al orda daha uygunwp kotu demıyorum ama daha onu alman ıcın erken bıraz daha gelısmelı bı guncelleme ıcın 1 yıl bekleyen ler olmus ama ios oyle degıl cıkdımı yenı yazılım hemen guncellersın sun 4 4s 5 5c 5s bunlar guncelleme aldı genelde ios bellıdır yenı yazılım eylul aylarında cıkar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum mantikli peki ios tarayicisinda flash player ve javascript varmi

phasan

phasan

Üye
javascript safarıde var bu uygulama ama flaş player yok hiç bır ios bastan berı yoktu zaten html5 var flım ızlemek ıstersen onun icin iphone ozel siteler var ben iphone 4 izliyorum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Peki dusuk 5 yada 4s alsam simdi ben ogrenciyim sinava gircem ygs ygsden sonra alcam tabi sinavi nasil gectigi onemli eger iyi gecerse 2000 tl direkt verebilirim ama kotu gecerse uc 4 ay bekleye bilirim sizce beklemeden 4s falanmi alayim yoksa 8-10 ay bekleyim adam akilli para biriktirip 5s mi alayim

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anladim simdi peki ben bi ogrenciyim seneye universiteyw gecicem aklimda bukadar pahali telefon almak yanlismi acaba sorulari var 1000 tl ye falan beni 4 5 sene goturecek herseyi eksiksiz yapabilecegim birsey olamazmi

Apo19051

Üye
5s şu anda en stabil telefon bence 1 gb ram bile fazlasıyla yetiyor kameradesen çok iyi bir kamerası ve işlemcisi zaten 64 bit hız ve kalite = apple ;)

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Anladim simdi peki ben bi ogrenciyim seneye universiteyw gecicem aklimda bukadar pahali telefon almak yanlismi acaba sorulari var 1000 tl ye falan beni 4 5 sene goturecek herseyi eksiksiz yapabilecegim birsey olamazmi
onu bilmıyorum