Telefon onerısı max 1000 tl

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Telefon onerısı max 1000 tl
Arkadaslar s4 mınımden yaklasık 5 ay once ayrıldım ablama verdım. Bende suan nokıa c3 var. Ben yaza max 1000 tllık telefon almayı dusunuyorum. Yaza fıyatlar daha da dusecegınden ummutluyum. Ben g4 beat dusunuyorum suanlık, sız ne onerırsınız. Yazın alacagım telefonu.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yaza daha çok cihaz çıkar. Fiyatlar düşer. Ama g4 beat alma. Şarj sıkıntısı mevcut batarya çok az. Kullanan sayısı çok az. Doğru dürüst yorum bile yok cihaz hakkında. Güncelleme gelmeyecek. Yaza kadar Türkiye ye gelirse. Meizu pro 5 mini diyorum. Onun yanında xiaomi Mi4, tt175, galaxy j7, başkada cihaz gelmiyor aklıma

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Kardesım oyle cıhazlar almam bılındık marka ıstıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
:D senin bilmediğin markalar dünya genelinde Lg den daha popüler. Türk kafası nolacak. Git g4 beat al

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Yaw surda adamca bı onerı ıstedık. Sen gelmıssın turk kafası bılmem ne. O markayı turkıyede 100 kıısye sor 10 bılen cıkmaz. Dunya genelınden bana ne. Turkıyede yasıyorum. Lg fanboyu degılım eskı telefonum s4 mıın. Yardım etmek ıstemıyorsan cık konudan tartısma cıkarma burda tamam mı?

savaza

savaza

Üye
bak bu na aga 4.5 g destekler ...

Emre

Üye
Galaxy Alpha,LG G3 32GB

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam g3 32 gb baya pahalı. Grand prıme dusunmuyorum.
Huawı g7 nasıldır. Benım ıstedıklerım, hafıza 16 gb olsun. Bataryası ıyı olsun

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
g3 al ama g4 beat alınmaz
j7 alınabilir
a7 alabilirsin o zamana fiyat düşer herhalde
alpha alınabilir
g7 boşver bence 5.5 inch e düşük gibi çözünürlük ve özellikler yakında eskir

Emre

Üye
@baskahmet G7 yerine M4 Aqua al. Android 6.0 güncellemesini alacak.

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
O telefon güzel midir? 6.0 Güncellemesi alıyor vay be, bi bakayım hemen,
Edit: 4.5 G , 8 Gb hafıza , 2400 mah biraz sıkıntı gibi , ekran boyutu 5'' buda güzel. Bataryası hakkında bi bilginiz var mı? Bataryası tamamsa yaza bu telefonu alacağım, herşeyi karşılıyor. Kamerasıda güzel hem de biraz daha fyatı düşmüş olur ( 8 gb imiş ya bu sıkıntı işte :( )

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
M4 aqua da alınmaz. Burdaki inceleme videosunu izlemeni tavsiye ederim

Sony telefonları kamera yönünden hep sınıfta kalmıştır. Hafıza olarak da sıkıntılı ve cihazdan çok sıkıntı çekenler var. Arayüz kasma vs.

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
ee ne kaldı ne alacam yaw herşeye hayır yok böyle yok şöyle ne kaldı :close_tema::agla2:

Emre

Üye
Ben kullandım kasma vs. yaşamadım Allah Allah bende mi bir sorun var ? Hafıza artık sorun değil android 6 güncellemesi ile uygulamalar hafıza kartına taşınabilecek.

byAndroid

byAndroid

Üye
Huawei ascend g7 alınabilir
sorunsuz cihazdır. Yinede sen bilirsin.

Emre

Üye
G7 büyük ihtimalle 6 güncellemesini almayacaktır.

byAndroid

byAndroid

Üye
Huawei açıklamasinda alacak gözüküyor. Bilemeyiz

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
g7 nin şarjı iyi hemde 16 gb , ama m4 aqua biraz daha şekil ve 6 güncellemesini alıyor
6 güncellemesiyle birlikte uygulamalar hafıza kartına taşınmaz, kesinlikle bir hurafedir
m4 aqua karşılaştırmada her yönden neredeyse önde gibi

Emre

Üye
g7 nin şarjı iyi hemde 16 gb , ama m4 aqua biraz daha şekil ve 6 güncellemesini alıyor
6 güncellemesiyle birlikte uygulamalar hafıza kartına taşınmaz, kesinlikle bir hurafedir
m4 aqua karşılaştırmada her yönden neredeyse önde gibi
6 güncellemesi ile uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
m4 aqua daha ince daha hafif , işlemcisi daha güçlü , çekirdeği daha fazla ve daha hızlı karşılaştırmada böyle görünüyor.
tamamı taşınabilecek mi?