lBrainl
Üye
androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/
1000 tl nin ustune 144 tl daha koy. bu telefon senin olsun. bu siteden alanlar memnun.
madem 1000 tl vericeksin biraz daha imkanın varsa one x al derim. galaxy w alcan 2 ay sonra bu telefon bişy açmıyor diye yakıncan. En azından çift çekrdkli olsun yani![]()

abartma1200-1300 arası sıfırları
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hepsi buradaya ne bakıosun kazıklıyorlar adamı teknosa da farkı yok. git telefonculara falan sor yada sahibinden com a bak 1300 civarı piyasası var.
sendeki cihazı da ortaya koyup galaxy s3 almaya çalış.
Bzamana kadr aldgim hc bir tlefon garntili deyldi galaxy s kullandm s2 kullandm smdide htc one x kullaniyrm 1200tl ye sifir kaytli garanti kagidiyla aldim sana tavsyem garantisiz al 1000tlye alamicagin tlf yok hemen hemen
S2 ikinci el trmiz 800-850civari satiliyor git incwle elden al
Yorumun ıcın tesekkurler ama sımdı o sıtenın guvenılır olup yada olmadıgını bılmıyorum her sıteden de kredı kartı ıle alısverış yapmakta ıstemıyorum hepsiburadakı fıyatı 1500 orda nasıl 1150 anlamıs degılım
androidtelefonlari.com uzun suredir yayin yapan bi site guvenilirlegine bakmak icin sikayetvar.com a bi bak bu site icin sikayetler neler diye
Biraz daha beklersen, Huawei Honor öneririm:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbatarya ömrü ve sistem iyi.Ayrıc İCS 4.0 sürümü mevcut.Türkiye'de Türkcell t30 Adıyla 2-3 ay içerisinde olması bekleniyor.fiyatı 900-1000 civarı beklenmekte. Kolay gelsin.
ustekı arama yerıneandroidtelefonlari.com yazdımda pek te ıstah acıcı seyler cıkmadı :SS
- - - Eklendi - - -
2-3 ay cok uzun bır zaman bayrama kdar bı tel almam lazım bayram da tatıle cıkacagım.