1000 TL ye Android Telefon Almayı Dusunuyorum Yardım edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lBrainl

lBrainl

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL ye Android Telefon Almayı Dusunuyorum Yardım edermisiniz ?
Evet arkadaslar baslık gayet acık onceden nokia c6-01 kullanıyordum artık ıyıce sıktı 1000 tl cıvarında telefon almaya karar verdım
bazı arkadaslar galaxy w almamı onerdıler ama sız ne onerırsınız sımdıden tesekkurler.

badmus

badmus

Üye
androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/

1000 tl nin ustune 144 tl daha koy. bu telefon senin olsun. bu siteden alanlar memnun.

lBrainl

lBrainl

Üye
    Konu Sahibi
androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/

1000 tl nin ustune 144 tl daha koy. bu telefon senin olsun. bu siteden alanlar memnun.

Yorumun ıcın tesekkurler ama sımdı o sıtenın guvenılır olup yada olmadıgını bılmıyorum her sıteden de kredı kartı ıle alısverış yapmakta ıstemıyorum hepsiburadakı fıyatı 1500 orda nasıl 1150 anlamıs degılım

hotlock

hotlock

Üye
madem 1000 tl vericeksin biraz daha imkanın varsa one x al derim. galaxy w alcan 2 ay sonra bu telefon bişy açmıyor diye yakıncan. En azından çift çekrdkli olsun yani ;)

lBrainl

lBrainl

Üye
    Konu Sahibi
madem 1000 tl vericeksin biraz daha imkanın varsa one x al derim. galaxy w alcan 2 ay sonra bu telefon bişy açmıyor diye yakıncan. En azından çift çekrdkli olsun yani ;)

2000 tl o :D

hotlock

hotlock

Üye

hepsi buradaya ne bakıosun kazıklıyorlar adamı teknosa da farkı yok. git telefonculara falan sor yada sahibinden com a bak 1300 civarı piyasası var.

lBrainl

lBrainl

Üye
    Konu Sahibi
hepsi buradaya ne bakıosun kazıklıyorlar adamı teknosa da farkı yok. git telefonculara falan sor yada sahibinden com a bak 1300 civarı piyasası var.

başka yerede guvenemıyoruzkı sahibindende olanlarda avrupadan gelme cıhazlar walla kafam karıstı ıyıce

hotlock

hotlock

Üye
garantili arıyorsun o zamn . diycek bişy yok.

lBrainl

lBrainl

Üye
    Konu Sahibi
Başka onerısı olan ?

reaurora

reaurora

Üye
sendeki cihazı da ortaya koyup galaxy s3 almaya çalış.

gokay1989

gokay1989

Üye
Bzamana kadr aldgim hc bir tlefon garntili deyldi galaxy s kullandm s2 kullandm smdide htc one x kullaniyrm 1200tl ye sifir kaytli garanti kagidiyla aldim sana tavsyem garantisiz al 1000tlye alamicagin tlf yok hemen hemen
S2 ikinci el trmiz 800-850civari satiliyor git incwle elden al

lBrainl

lBrainl

Üye
    Konu Sahibi
sendeki cihazı da ortaya koyup galaxy s3 almaya çalış.

bendekı cıhazı dun hedıye ettım s3 e gelıncede fıyatı malum 2000 tl ..

Bzamana kadr aldgim hc bir tlefon garntili deyldi galaxy s kullandm s2 kullandm smdide htc one x kullaniyrm 1200tl ye sifir kaytli garanti kagidiyla aldim sana tavsyem garantisiz al 1000tlye alamicagin tlf yok hemen hemen
S2 ikinci el trmiz 800-850civari satiliyor git incwle elden al

o kadar para vermısken 2.el de almak ıstemıyorum almısken 0 alalım

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Teknosa dan htc EVO 3D öneririm. Hem çift cekirdekli hemde 1 gb ram daha ne olsun.

hotlock

hotlock

Üye
evo 3d nin kamera kalitesi iyi değl ve ekran renkleri faln pek canlı değl.

enes122

enes122

Üye
Yorumun ıcın tesekkurler ama sımdı o sıtenın guvenılır olup yada olmadıgını bılmıyorum her sıteden de kredı kartı ıle alısverış yapmakta ıstemıyorum hepsiburadakı fıyatı 1500 orda nasıl 1150 anlamıs degılım

androidtelefonlari.com uzun suredir yayin yapan bi site guvenilirlegine bakmak icin sikayetvar.com a bi bak bu site icin sikayetler neler diye

alonsof1

alonsof1

Üye
Biraz daha beklersen, Huawei Honor öneririm: batarya ömrü ve sistem iyi.Ayrıc İCS 4.0 sürümü mevcut.Türkiye'de Türkcell t30 Adıyla 2-3 ay içerisinde olması bekleniyor.fiyatı 900-1000 civarı beklenmekte. Kolay gelsin.

lBrainl

lBrainl

Üye
    Konu Sahibi
androidtelefonlari.com uzun suredir yayin yapan bi site guvenilirlegine bakmak icin sikayetvar.com a bi bak bu site icin sikayetler neler diye

ustekı arama yerıne
androidtelefonlari.com yazdımda pek te ıstah acıcı seyler cıkmadı :SS

- - - Eklendi - - -

Biraz daha beklersen, Huawei Honor öneririm: batarya ömrü ve sistem iyi.Ayrıc İCS 4.0 sürümü mevcut.Türkiye'de Türkcell t30 Adıyla 2-3 ay içerisinde olması bekleniyor.fiyatı 900-1000 civarı beklenmekte. Kolay gelsin.

2-3 ay cok uzun bır zaman bayrama kdar bı tel almam lazım bayram da tatıle cıkacagım.

enes122

enes122

Üye

ustekı arama yerıne
androidtelefonlari.com yazdımda pek te ıstah acıcı seyler cıkmadı :SS

- - - Eklendi - - -

2-3 ay cok uzun bır zaman bayrama kdar bı tel almam lazım bayram da tatıle cıkacagım.

hmm mobil oldugum icin bakamadim kardesim. ama xperia arc s onerebilirim sana 1000 tl ye bulabilirsin hatta gittigidiyorda 900 e garantili satanda vardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...