Telefon Tavsiyesi Max 2000 TL ye telefon

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Max 2000 TL ye telefon
Selamin aleykum arkadaslar ben telefon degistirmek istiyorum bu agustos gibi falan suanda YGS ye hazirlaniyorum ve sinav sonucuna gore telefon alcam eger istedigim yeri kazanirsam sinavdan bi gun sonra 2000 liraya bisey almayi dusunuyorum ha kazanamassamda 1000 tl lik bisey alcam fakat ne alcagim konusunda en ufak fikrim yok bundan iki yil once android aldim 500 tl ye overclock tu romdu derken biktim simdi androidden ios yada windows dusunuyorun gerci android agustosa kadar stabil olursa oda olur ama kisaca uzun sure bikmadan stabil kullanabilecegim bisey dusunuyorum bu iki fiyata fikirlerinizi yazin nedenleriyle lutfen

alical33

alical33

Üye
ağustosa kadar daha çok model çıkar şimdiden bişey söylemek zor lumia 1520 düşünebilirsin ekran boyutu sorun olursa o zamana 5" yüksek donanımlı lumialar çıkacak muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Lumia beni yari yolda birakirmi ondan korkuyorum samsung aldim birdaha samsung almam android iyi hos ama stabil degil donanim cok onemli wp de oylemi wp yada ios a yogunlastim ama ikisinide tam bilmiyorum android kullanicisi oldugum icin

alical33

alical33

Üye
Lumia beni yari yolda birakirmi ondan korkuyorum samsung aldim birdaha samsung almam android iyi hos ama stabil degil donanim cok onemli wp de oylemi wp yada ios a yogunlastim ama ikisinide tam bilmiyorum android kullanicisi oldugum icin
valla ne yalan soyliyim beni yarı yolda bırakmadı ama senin beklentilerin neler bilemem ağustasa kadar wp8.1 de verilmiş olur muhtemelen ozaman dener bakarsın bence şuan için o tarihi düşünmek çok erken

sekajmer

sekajmer

Üye
ne için kullanacaksınız ? bir telefondandan beklentileriniz nedir?
oyun?uygulama?internet?sosyal ağ ?

• Beğen
Tepkiler: avast ve Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Max 2000 T.L telefon arıyorsunuz çok güzel çünkü telefon max 2000 T.L satılır burayı geçelim Anroid, İOS, Windows Phone 8 üçünden birini seçtikten sonra araştırma yapmanızı öneririm. Seçiminizi yaptıktan sonra Windows Phone 8 i seçtiyseniz fotoğrafçılık merakınız varsa Lumia 1020 eğer yoksa donanım istiyorsanız Lumia 1520 6 inç ekran sorun olur diyorsanız lumia 929 global beklemeniz sağlıklı olacaktır. Seçtiğiniz işletim sistemi Windows Phone 8 olmazsa da forumun diğer ilgili kısımlarından model danışırsınız saygılar.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan beklentim yeni ve storymodu olan oyunlari acacak veri kaybi olmayacak zirt birt rom wipe gibi gibi internet taraticisi onemli hizdan ziyade flash player gibi herseyi acmali ve on kamera onemli kisaca telefon elimde takilmasin aksin internet ve. Oyun onemli bide cok mesajlasirim forumlari falan cok takip ederim bu tarz suan mini2 kullaniyorum androidden o yuzden biraz sogudum :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Telefondan beklentim yeni ve storymodu olan oyunlari acacak veri kaybi olmayacak zirt birt rom wipe gibi gibi internet taraticisi onemli hizdan ziyade flash player gibi herseyi acmali ve on kamera onemli kisaca telefon elimde takilmasin aksin internet ve. Oyun onemli bide cok mesajlasirim forumlari falan cok takip ederim bu tarz suan mini2 kullaniyorum androidden o yuzden biraz sogudum :D

Flash Player desteklemez Windows Phone.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İnternet hızı önemli sizin için oyun sonradan geliyor anladığım kadarıyla akıcılık istiyorsanız nette gezinme konusunda tüm lumia serisi işinizi görür oyun için üst modellere bakmanız gerek Flas Player da Maalesef desteklenmiyor.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hadii flash yokmu :D koca microsoft dae film siteleei falannasi aciliyo java script gerektirenler falan oyunda sart benim icin destek kesilmemeli o yuzden samsunga hic bakmiycam

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hadii flash yokmu :D koca microsoft dae film siteleei falannasi aciliyo java script gerektirenler falan oyunda sart benim icin destek kesilmemeli o yuzden samsunga hic bakmiycam
Koca Microsoft flaşsız hiç olur mu ne kadar ayıp değil mi? hiç bir şey bilmeyen dandik bir şirket saten, çok fazla bir şey beklememek gerek siz bence S3 falan alın.

• Beğen
Tepkiler: By_Aximan, Aybin.Kilic ve sekajmer
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak flash player zaten şuan hiç bir telefon için yeni güncelleme yayınlamıyor diğer sistemlerde olan flashlar eski süürmleri yani birde html5 dene bir şey var ve ona geçilirse flash hiç gerek kalmıyacak ve şuan buna geçen sitelerde sorunsuz filim falan izliyebilirsiniz java scrip zaten html ye geçildiği sitelerde açıyor yani web tarayaıcı üzerinden oyun oynuyabiliyorsunuz ama html5 gerekli

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anladim simdi peki ben bi ogrenciyim seneye universiteyw gecicem aklimda bukadar pahali telefon almak yanlismi acaba sorulari var 1000 tl ye falan beni 4 5 sene goturecek herseyi eksiksiz yapabilecegim birsey olamazmi

sekajmer

sekajmer

Üye
internette video izler, süper hızlı girer, face,twitter dolaylı olsa da halledilebiliyor,
şu an ki lumialar 820,920,925,1020 mağazadaki her oyunu kaldırıyor fakat kasmalar var eğer oyun bağımlısı isen yapacağın şey şimdiki lumialarin 2 katı gücündeki lumia 1520 yada lumia 929'ü beklemen olacaktır

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
1020 eledim kamera onemli degil on kamera onemli 525 820ve 920 farklari ne fiyatlar ne

sekajmer

sekajmer

Üye
1020 eledim kamera onemli degil on kamera onemli 525 820ve 920 farklari ne fiyatlar ne
525 ve 820 elemen gerek ön akmeraları pek iyi değil sanirim 525'te ön kamera yok siz en az 920 alın fiyatları karşılaştırın.
920 ve üzerinin ön kameraları 1.2 mp 1280x768 çözünürlüğünde fotoğraf , HD 720p(1280x720) çözünürlüğünde video çekiyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anladim peki 920 nekadar gider 4-5 sene cikarirmi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adobe firması yaklaşık 2yıldır mobil telefon sektöründen çekildi. Ve halen Flash Player diyorsunuz ya daha ne diyeyim size bilmiyorum. Ezber klişe sözler ile konuşmayın bence. Html5 tabanlı bütün video sitelerden dizi film izliyoruz Youtube dailymotion gibi siteleri de açıyoruz. Yeterli değil mi.?