5800 cı
Üye
ya benim sorunum ne autoinstaller ile nede normal şekilde java yüklenmiyor haliyle java uygulamaları açmıyo sırf bu yüzden başka fw ye geçtim nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatırsam bu fw ye geçerim yoksa bi işime yaramaz yanikardeş özür dilerim 4x4 menü haricindekileri tayyip kardeşimiz oluşturmuştu ve onun linklerini ekledim, kardeşimiz baya uğraştı, nerede ne yaptığını bilemiyorum çünkü ben test etmedim. sadece istekler olduğu için kardeşimizde yaptığını söylediği için eklemiştim. tam sorun nedir senin.
thinkchange klasörünü hafıza kartına elle kendiniz oluşturun, içine bir C birde E klasörü oluşturun, C ye kurulmasını istediğiniz programları C ye , E ye (hafıza kartına) kurulmasını istediğiniz programları da e ye kopyalayın, daha sonra fw yükleyeceğiniz zaman bu thinkchange klasörünü silmenize gerek yok, bir kez oluşturun, programlarınızı atın, her fw yükleme sonrası yüklenecek programlarınız hazır olur.
güle güle kullanın, beğenmenize sevindim
--------------- Ekleme ---------------
4x3 normal ekran
4x3 tam ekran hazırlayıp linklerini ekledim 1.sayfaya.
ARKADAŞLAR bu arada Autoinstaller kullanımı için hafıza kartınızda ThinkChange isimli bir klasör oluşturun, bu klasörün içine bir C birde E klasörleri oluşturun. D klasörü olmaz, olamaz, çünkü D Ram7'dir. Daha sonra C ye (telefon hafızasına) kurulmasını istediğniz programları C,ye, Hafıza kartına yani E ye kurulmasını istediğiniz programları da E ye kopyalayın, daha sonra gidip autoinstalleri çalıştırın hepsini tek seferde kurmuş olursunuz. şahsen ben her fw.den sonra kendimce kullandığım 11 program var, bu şekilde tek seferde kurmuş oluyorum.
Dip not, oluşturmuş olduğunuz Thinkchange ve içeriğini her fw öncesinde silmenize GEREK YOK, bir kez oluşturun ve öylece kalsın, yeni fw için engel bir klasör değildir. fw.sonrası yükleyeceğiniz dosyaları buraya atıp yükleyin, size tavsiyem MSNLive, Java ve ovi mağaza bu üçünü bu yolla değil, elle kurun, geri kalan program, tema oyun vs. ne varsa böyle kurabilirsiniz.