06.02.2011- 5800 c6v20.0.042 -BOMBA- İLK KEZ Tuş Kilit süresi seçmeli,müzik player atmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
son sunrice fw sinden tekrar buna dönecem ama alper kardeş cidden GPS de sorun var aynı sorun sunrice tada vardı acaba fw ile ilgili bir sorun mu çünkü daha önce istisnasszı 5-10 sn de bağlanıyordu...?
kardeş nerden girdim şu fw işine bilmiyorum, eskiden bulurdum bi tane fw kullanırdım, şimdi yok gps çekmiyor, yok şu olmuyor vs. tabi içten içe kendimde duramıyorum :d:. wifi çekmiyormuş, bazı oyunlar açılmıyormuş vs.şu an sıfırdan yeniden fw hazırlıyorum, bakalım sonuç nasıl olacak, adım adım yapıyorum, daha önceden 1 saatte bir fw hazırlardım, şimdi adım adım diye 1 saat oldu yarısına bile gelemedim ya.

marco2000

Üye
hadi bakalım başarılar :) ya ben de sıkıldım artık fw yüklemekten sorunsunz bir tane bulsam onda dıuracam artık mesela seninkinde ben gps haricinde sorun yaşamadım...

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
hadi bakalım başarılar :) ya ben de sıkıldım artık fw yüklemekten sorunsunz bir tane bulsam onda dıuracam artık mesela seninkinde ben gps haricinde sorun yaşamadım...
kardeş bugün çok yoruldum, adım adım yapayım derken 2.5 saat oldu hala fw bitmedi, yarın sabah toparlar upload ederim inşaallah. bugünlük bu kadar, tele yokledim şu an yaptığımı, genel olarak iyi ama bir toparlamam lazım, hayırlı geceler sana ve bana

AlpReis

AlpReis

Üye
kardeş bugün çok yoruldum, adım adım yapayım derken 2.5 saat oldu hala fw bitmedi, yarın sabah toparlar upload ederim inşaallah. bugünlük bu kadar, tele yokledim şu an yaptığımı, genel olarak iyi ama bir toparlamam lazım, hayırlı geceler sana ve bana
bekliyoruz bakalım, şöyle çok sade olsun,rompatcher, ramblow, killme, falan bunları ekleme bence, isteyen istediği programı sonradan yüklesin, olabildiğince sade yaparsan iyi olur bence çoğunun istediği bu, bu arada n series 2 temasını unutma o süper,

--------------- Ekleme ---------------

-Conversation (Sohbet) Türkçe eklendi.
-T9 çalışıyor,
-ovi maps son sürüm 3.06 beta eklendi
-Müzik çalarda seçeneklere tıklayınca atma hatası giderildi (15.2 elle kuruldu.)
-Filebrowser Türkçe
-Ramblow 2.3 Türkçe
-Btswitch
-Keylokc (Tek dokunuşla tuş kilidi programı)
-Killme Türkçe

bunların hiçbirine gerek yok bence sonra yükler isteyen, emeğine sağlık bu arada

t9 ve oi maps hariç unutmuşum:ehe

Bellatricc

Bellatricc

Üye

bekliyoruz fw yi ellerine saglık:yuru

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Öncelikle teşekkür ederim yükledim kullanıyorum yalnız benim bir sorunum var diğer fwlerde de olmuştu. Telefonu kapatıp yeniden açtığımda Nokia yazısı geliyor tam pin kodu soracakken kapanıyor sürekli böyle oluyor açılmıyor telefon ancak telefona format atınca açılıyor sebebi ne olabilir lütfen yardım edin deli olacağım telefonun kapanmasından korkar oldum

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim yükledim kullanıyorum yalnız benim bir sorunum var diğer fwlerde de olmuştu. Telefonu kapatıp yeniden açtığımda Nokia yazısı geliyor tam pin kodu soracakken kapanıyor sürekli böyle oluyor açılmıyor telefon ancak telefona format atınca açılıyor sebebi ne olabilir lütfen yardım edin deli olacağım telefonun kapanmasından korkar oldum
fw yüklemeden önce hafıza kartınızdaki sys, system, private, resource klasörlerini silin, ondan sonra yükleme yapın, sanki eski fw.lerden kalıntılar ile çakışma yapıyor gibi geliyor

cqer

cqer

Üye
kardeşim cwf hazırmı

Utk4n*

Utk4n*

Üye

TeLefon açıLıp kapanıyorSa seRviSe götüRün kesinLikLe.

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
fw yüklemeden önce hafıza kartınızdaki sys, system, private, resource klasörlerini silin, ondan sonra yükleme yapın, sanki eski fw.lerden kalıntılar ile çakışma yapıyor gibi geliyor

her yaptığımda o dosyaları mutlaka siliyorum kardeşim

marco2000

Üye
4x5 tam ekran modunu da isteriz :) mesajım alper0642 ve tayyip34' e :))

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
mesajlar 1 saat geç geliyor diye gösteriyormu?

marco2000

Üye
biri şu fw nin 5x4 tam ekran modunu yapsada yüklesek, ya da nasıl yapıldığını öğretse...?

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
biri şu fw nin 5x4 tam ekran modunu yapsada yüklesek, ya da nasıl yapıldığını öğretse...?
çok yoğunum kardeş ya, bunu da söz verdiğim için zaman ayırdım, 6 ya kadar yetişirse dur başlıyorum, yoksa yarın akşama kalır

5x4 tam ekran link, ilk sayfayada ekliyorum

5800 cı

5800 cı

Üye
valla en güzel fw virgo2000 in yapmış olduğu fw onda bunlar gibi ne programdan atma var nede gps sorunu ben sadece aranırken sest kesilme sorunu vardı ama fazla değildi ben yeniden ona geçicem bugün

Utk4n*

Utk4n*

Üye

NFE iLe rofs2 doSyaSını açıyorSun. 5x4 modunu buLuyorSun zaten 5x4 ü buLunca anLarSın neReye atacagını çok baSit biR iş yani ^^.

marco2000

Üye
çok tşk alper hocam 5x4 modu için

Alıntı: marco2000 göndermiş. >

NFE iLe rofs2 doSyaSını açıyorSun. 5x4 modunu buLuyorSun zaten 5x4 ü buLunca anLarSın neReye atacagını çok baSit biR iş yani

utkan öyle açıklayıcı yazmışsın ki hiç bilmeyen bile hemen yapar valla :))

ya bende rofs2 açık şimdide 4x5 modunu nerden bulacam nasıl bulacam nereye ekleyecem daha açıklayıcı yazsan sevinirim gerçekten insanları uğraştırmamış oluruz...

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
valla en güzel fw virgo2000 in yapmış olduğu fw onda bunlar gibi ne programdan atma var nede gps sorunu ben sadece aranırken sest kesilme sorunu vardı ama fazla değildi ben yeniden ona geçicem bugün
msn çalışıyormu onda? facebook çalışıyormu, mail hesaplarını, hotmail, gmail vs. açabiliyormusun?

5800 cı

5800 cı

Üye
msn çalışıyormu onda? facebook çalışıyormu, mail hesaplarını, hotmail, gmail vs. açabiliyormusun?
msn ve facebook programlarını kullanmıyorum ama ikisini birden nimbuzz ile açıyorum hotmail imide açıorum

Üst Alt