06.02.2011- 5800 c6v20.0.042 -BOMBA- İLK KEZ Tuş Kilit süresi seçmeli,müzik player atmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

5800 cı

5800 cı

Üye
abimiz scriptini doSyaSına ThinkChange satıRını giRmeyi unutmuS sanıRım. Sen hafıza kaRtına ThinkChange diye biR kLasöR aç.
Açtım ama yine olmuyo off yaa bari 4c5 menüyü indireyim bu belki düzgündür pişman oldum haa kaç saattir uğraşıyorum yaa :(

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa Alper şu 4*3 tam ekranı bir yüklesenizde link verseniz, halen 4*5 duruyor, ben düzelmiştir diye indirdim yine 4*5 çıktı :ehe, 4x4 kurdum çok sıkışık diye sevemiyorum, en iyisi 4*3 tam ekran, bekliyorum linki,

--------------- Ekleme ---------------

Açtım ama yine olmuyo off yaa bari 4c5 menüyü indireyim bu belki düzgündür pişman oldum haa kaç saattir uğraşıyorum yaa :(
4*5 te aynı kardeş, ThinkChange dosyasını oluşturunce içine birde c ve d diye klasör oluşturup yüklemen gerekenleri içerisine atman gerek ancak d ye atınca yüklemiyor c ye atıncada c sürücüsüne kuruyor bende onun için elle kuruyorum, ayrıca 4*3 linki bekliyoruuuuuuum:P:

ahmet.220

Üye
teşekkürler çok güzelmiş efektler bile herşey çok güzel ellerine kollarına sağlık

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
kardeş özür dilerim 4x4 menü haricindekileri tayyip kardeşimiz oluşturmuştu ve onun linklerini ekledim, kardeşimiz baya uğraştı, nerede ne yaptığını bilemiyorum çünkü ben test etmedim. sadece istekler olduğu için kardeşimizde yaptığını söylediği için eklemiştim. tam sorun nedir senin.

thinkchange klasörünü hafıza kartına elle kendiniz oluşturun, içine bir C birde E klasörü oluşturun, C ye kurulmasını istediğiniz programları C ye , E ye (hafıza kartına) kurulmasını istediğiniz programları da e ye kopyalayın, daha sonra fw yükleyeceğiniz zaman bu thinkchange klasörünü silmenize gerek yok, bir kez oluşturun, programlarınızı atın, her fw yükleme sonrası yüklenecek programlarınız hazır olur.

teşekkürler çok güzelmiş efektler bile herşey çok güzel ellerine kollarına sağlık

güle güle kullanın, beğenmenize sevindim

Yaa Alper şu 4*3 tam ekranı bir yüklesenizde link verseniz, halen 4*5 duruyor, ben düzelmiştir diye indirdim yine 4*5 çıktı :ehe, 4x4 kurdum çok sıkışık diye sevemiyorum, en iyisi 4*3 tam ekran, bekliyorum linki,

4*5 te aynı kardeş, ThinkChange dosyasını oluşturunce içine birde c ve d diye klasör oluşturup yüklemen gerekenleri içerisine atman gerek ancak d ye atınca yüklemiyor c ye atıncada c sürücüsüne kuruyor bende onun için elle kuruyorum, ayrıca 4*3 linki bekliyoruuuuuuum:P:

4x3 normal ekran
4x3 tam ekran hazırlayıp linklerini ekledim 1.sayfaya.

ARKADAŞLAR bu arada Autoinstaller kullanımı için hafıza kartınızda ThinkChange isimli bir klasör oluşturun, bu klasörün içine bir C birde E klasörleri oluşturun. D klasörü olmaz, olamaz, çünkü D Ram7'dir. Daha sonra C ye (telefon hafızasına) kurulmasını istediğniz programları C,ye, Hafıza kartına yani E ye kurulmasını istediğiniz programları da E ye kopyalayın, daha sonra gidip autoinstalleri çalıştırın hepsini tek seferde kurmuş olursunuz. şahsen ben her fw.den sonra kendimce kullandığım 11 program var, bu şekilde tek seferde kurmuş oluyorum.

Dip not, oluşturmuş olduğunuz Thinkchange ve içeriğini her fw öncesinde silmenize GEREK YOK, bir kez oluşturun ve öylece kalsın, yeni fw için engel bir klasör değildir. fw.sonrası yükleyeceğiniz dosyaları buraya atıp yükleyin, size tavsiyem MSNLive, Java ve ovi mağaza bu üçünü bu yolla değil, elle kurun, geri kalan program, tema oyun vs. ne varsa böyle kurabilirsiniz.

blueedeep

Üye
emeğinize sağlık çok güzel bir cfw olmnuş. yanlız otomatik tuş kilidi zamanlamasını ayarlayamıyorum.sadece açık ve kapalı olarak değiştirebiliyorum. benim bilmediğim birşey mi var acaba? teşekkürler

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
emeğinize sağlık çok güzel bir cfw olmnuş. yanlız otomatik tuş kilidi zamanlamasını ayarlayamıyorum.sadece açık ve kapalı olarak değiştirebiliyorum. benim bilmediğim birşey mi var acaba? teşekkürler
c6 ların hepsinde otomatik tuş kilidinin ilk gelişindeki ayarı değiştirdiğin zaman, tuş kilidi ekran bölümünde ekranın kararma süresini alır. bende fw.de varsayılan tuş kilidi süresini 41 saniye olarak ayarlamıştım, bunu değiştirdiğiniz an, açık ve kapalı konumuna geçer. tuş kilidi süresi olarakta ayarlardaki ekran bölümünde ekranın kararma süresi olmuştur artık. fw.nin bir özelliği değil, c6 ların kendi yazılımsal özelliğidir bu.

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
Wlan sorunu bir benmi yaşıyorum arkadaşlar bi tek ben yazmışım anormal olan benmiyim yani :D

marco2000

Üye
navigasyona bağlanamıyorum ben. hala cevap veren yok bana ??? konumlanma yöntemleri ayarları da tamam ama yarım saat bekliyorum bağlanamıyor...eskiden 20 sn de bağlanıyordu en çok...bence tek sorunu bu başka hiç bir sorunu yok bu fw nin...???

blueedeep

Üye
c6 ların hepsinde otomatik tuş kilidinin ilk gelişindeki ayarı değiştirdiğin zaman, tuş kilidi ekran bölümünde ekranın kararma süresini alır. bende fw.de varsayılan tuş kilidi süresini 41 saniye olarak ayarlamıştım, bunu değiştirdiğiniz an, açık ve kapalı konumuna geçer. tuş kilidi süresi olarakta ayarlardaki ekran bölümünde ekranın kararma süresi olmuştur artık. fw.nin bir özelliği değil, c6 ların kendi yazılımsal özelliğidir bu.

çok teşekkürler bilgilendirme için.

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
navigasyona bağlanamıyorum ben. hala cevap veren yok bana ??? konumlanma yöntemleri ayarları da tamam ama yarım saat bekliyorum bağlanamıyor...eskiden 20 sn de bağlanıyordu en çok...bence tek sorunu bu başka hiç bir sorunu yok bu fw nin...???

kardeş yemin ederim ki sabah gelirken denedim. haritalar açıldı, konumumu buldu, navigasyon için be yer yazdım, beni oraya götürmek için rota hesapladı ve yol tarifini gösterdi. ücretsiz kullanımda hava şartlarını gözardı etmemek lazım, şebekenin ücretli ayarını yaparsanız anında nasılda bağlanıyor, kış ayında olduğumuz için hava durumunu (bulutlar vs.) gözardı etmeyin.

marco2000

Üye
ücret ayar yapılı zaten. praogramları yüklemeden önce denedim bende buldu ama sonra programları yükledikten sonra bulmamaya başladı. sanırım bir programla çakışıyor daha önce smart setting programı ile de aynı sorunu yaşamıştım. şimdi ise nimbuz veya google maps ten şüpheleniyorum...deneyecem bakalım...yine de tşk...

webersin

webersin

Üye
Alper hocam bugün tarihli güncellemede sadece "4x3 Tam ekran ve 4x3 normal ekran fw.link eklendi" bu eklendi dimi her hangi bir değişiklik yapılmadı fwde?

dr_jones12

dr_jones12

Üye
İki sorum var:

1- Bunlardan birini kurduktan sonra Quake 2 kasmaya başladı.

2-Scumm emülatöründen çok az ses çıkmaya başladı.

3-Bazı kurduklarımda video galerileri çalışmadı.

Bellatricc

Bellatricc

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5acıyorum go y Basıyorum error hatası veriyor ??

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Alper hocam bugün tarihli güncellemede sadece "4x3 Tam ekran ve 4x3 normal ekran fw.link eklendi" bu eklendi dimi her hangi bir değişiklik yapılmadı fwde?
hayır kardeş, herhangi bi ekleme çıkartma olmadı, sadece menü değişikliği o kadar.
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5acıyorum go y Basıyorum error hatası veriyor ??
win7 kullanıyorsan program özelliklerinde önce uyumluluk Wn XP Service pack 3 seçip sonra çalıştırmalısın. aksi halde evet win7 de çalışmıyor

Bellatricc

Bellatricc

Üye

Kardes yükledim cok güzel oldu emeginize saglık

peki uda ve core ne yüklememiz lazımmı ve rompatcher nasıl yapcaz

ahmet.220

Üye
slm benim bi sorum olacaktı web browserden facebook a girdiğimde dokunmatik ekran tüm ekran yok yazmıyor bunu nasıl pc görünümü yaparım facebook unormalde vardı yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Kardes yükledim cok güzel oldu emeginize saglık

peki uda ve core ne yüklememiz lazımmı ve rompatcher nasıl yapcaz

hayır kardeş, yüklemişsen core ve uda ile işin bitmiş demektir. core uzantısı c0r uda ise fpsx dosyasıdır. rompatcher için ise rompatcher kendi yüklü, çalışması için hafıza kartınızda patches klasörü olması lazım. eğer yoksa 1.sayfadaki linklerde mevcut, indirip hafıza kartına atın, sonra rompatcher çalışır, aksi halde program açılmaz geri atar.

patches klasörü için link

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Gerçekten süper bi fw..
Fw de hiçbir sorun yok..
Yalnız ana ekranda Seçenek ve rehber arasındaki tuş bölümü bazı temalarda rengi değişik çıkıyor..Tema renginden başka bi renkte oluyor bunu anlayamadım...
Sizlerde de böyle bi sorun var mı acaba arkadaşlar?

Üst Alt