06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

Kartepe41

Üye
Çok pil yediğinden orjinal roma dönmek istiyorum fakat dowloanding modunda telefonu bağladığımda usb cihaz tanınmadı diyor. Oysa telefon açıkken yada Arm modunda usb bağlantı sorunu gibi bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çok pil yediğinden orjinal roma dönmek istiyorum fakat dowloanding modunda telefonu bağladığımda usb cihaz tanınmadı diyor. Oysa telefon açıkken yada Arm modunda usb bağlantı sorunu gibi bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 8.1 ile uğraşıp duruyordum, win 7 de hiç bi sorun çıkmadan orjinal romu yükledim.

exleron

Üye
yardım edermisiniz videolu kurulum atarmısınız detaylı yapamıyorum veya detaylı kurulumu anlatırmısınız

dreamhacker

Üye
08/11/2013 güncel version nightly ama gio için yok sanırım sitesinde...

oOzan1903

Üye
Arkadaşlar bende romu yükledim telefonu açıyorum kendisi yeniden başlatıyor telefonu çözümü ne ?

Androidci1

Üye
Konu Güncellenmiştir...
Yapımcı:Erikcast-Jenkıns
Karnel:2.3.6.35
Sürüm:4.2.2
Cyanogen Mod Versiyonu:CM10.1.4
İndirme Bölümünde Verdiğim Scripti Kurun &15 Daha Hızlandığını Fark Edeceksiniz Scripti Kurun Telefon Hızdan Uçsun !!!!
Yazılım Tamemen Stabildir Hiç Bir Sorunu Olmayıp Menü Geçişleri Tepkime Süresi Son Derece Hızlıdır GPay Sorunsuz Çalışmaktadır

Cyanogen Mod 10.1 Android 4.2.2 Samsung Galaxy Gio>>>
Çalışanlar:
Kamera
Video
GPS
SMS
RIL
Video Oynatıcı
Galeri
Data-3G
Wifi
Wifi PAylaşım
Usb
Çalışmayanlar: Yok
Pürüzler:
SIM Ekran Boyutu (Çözüldü)
BNL (Beklenıyor)

28.08.2013;
Tam Stabil
GPS Tam Çalışıyor
GPlay Sorunsuz
Menü Geçişlerinde Kasma Yoktur
Tepkime Hızı Son Ayar++++
Call List Çok Hızlı
Menü Çok Hızlı
Kamera Sorunsuz
Youtube sorunsuz
Web Browser Sorunsuz ve Akıcı
Ram iyileştirmeleri
Batarya İyileştirmeleri

Android 4.2.2 İle Gelen Yenilikler:

360 Derecelik Tam Ekran Sorunsuz Video Çekimi Yapabilen Kamera
MultiTouch Yakınlaştırma
Kronometre
%100 Değişen Alarm Uygulaması
Sim Kilit Ekranı
Hafif Uyku Modu
Kilit Ekranı
Kilit Ekranına Uygulama Koyma Özelliği
Analog Saat
Ekran Görüntüleri:

Yükleme Talimatı >> Romu Hafıza Kartına Atıyoruz CMW den yüklemeden önce wide data cache yapıyoruz sonra romu yüklüyoruz tekrardan wipe cache factory reset yapıyoruz hayırlı olsun :)
Cmw 5 İndir:
İNdirmek için: (28-08-2013)
Telefondan Daha Çok Verimlilik Almak İçin Şu Scripti İndirin (CWM ile yükleme yapın)

Cmw Nasıl Yükleniyor Diyekecek olursanuz Aşağıdaki Videoyu İzleyin

Kardes ben indircem 1 yil kullancam isallah bi sorunu yok deilmi sikinti cikarmasin acmeyim rom yuklemede bisi olmasin tele

serhat2049

Üye
error tmp/sideload/package.zip hatası böyle bir hata alıyorum ? Srun ndir telefon açılmıyor

dreamhacker

Üye
CM11 yani 4.4 kitkat versiyonu çıktı ama bir türlü yüklenmiyor cwm 5.0.2.6 ile denedim. Ama olmadı. Sanırım başka bir cwm istiyor ama hangisi. Ne yapmalıyız acaba?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Askerlik Görevimi Yaptığımdan Dolayı Malesef Konuyla İlgilenemiyorum Dağıtım İznimde Herşeyi Değiştirecem Yeni Rom Var CM11 Eklenecek ve En Son Tam Stabil Olan Yazılım Eklenecektir.

• Beğen
Tepkiler: dreamhacker

dreamhacker

Üye
Arkadaşlar Askerlik Görevimi Yaptığımdan Dolayı Malesef Konuyla İlgilenemiyorum Dağıtım İznimde Herşeyi Değiştirecem Yeni Rom Var CM11 Eklenecek ve En Son Tam Stabil Olan Yazılım Eklenecektir.

Hayırlı teskereler şimdiden kardeşim.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
romu indiremiyorum link hata veriyo yardımcı olun lütfen acil ???

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yazılımı güncellicem merak etmeyin takipte kalınYazılım Tekrardan İlk Mesajda Güncellenmiştir.Cm 11 eklenmiştir

question555

question555

Üye
Çok pil yediğinden orjinal roma dönmek istiyorum fakat dowloanding modunda telefonu bağladığımda usb cihaz tanınmadı diyor. Oysa telefon açıkken yada Arm modunda usb bağlantı sorunu gibi bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum.[DOUBLEPOST=1379578473,1379334071][/DOUBLEPOST
kamera yüklü değil diyo ne yapcam ?

emrekiren

Üye
CM 10.1 başarılı bir şekilde kurdum.Ayarlardan android sürümü 4.2.2 olarak gözükmekte.Google Play Store den Clash Of Clans uygulamasını indirmek istediğimde Cihazınız uyumlu değil diyor ? Neden

falot

falot

Üye
ben de bunu yükledim çok beğenmiştim yalnız şarj su gibi akıp gidiyor. bu benim için çok önemli 3 gün giden şarj 1 günde bitiyor. telefon boştayken bile şarj gidiyor. başka önerisi olan var mı gio için. yoksa yine 2.3.6 ya dönecem

huso4545

huso4545

Üye
gapps var mı gapps?

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
gabs dosyası kurmalımıyız

Üst Alt