06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Benim yardımın olduysa rica ederim kendin yaptıysanda tebrikler

Senin yardımın kardeş.Teşekkürler. Selamlar

Arkadaşlar kesinlikle bu sürüme geçmeyin. Valla OFF olursunuz ben denedim sonucu gördüm...

bunu nasıl kaldıracağım peki yükledim ama kaldıramıyorum. bazı kelimeler ingilizce tam olarak türkçe pack yok eski orjinal sürüme nasıl geçebilirm?

- - - Eklendi - - -

kardeş nasıl kaldırabilirim? ben de yükledim ama beğenmedim. yardımcı olur musun

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kesinlikle bu sürüme geçmeyin. Valla OFF olursunuz ben denedim sonucu gördüm...

nasıl kaldırabilirm peki kardeş acil yardım edin kurdum ama beğenmedim fabrika ayarlarına da sıfırladım ama aynı yardım edin !

- - - Eklendi - - -

nasıl kaldırabilirm peki kardeş acil yardım edin kurdum ama beğenmedim fabrika ayarlarına da sıfırladım ama aynı yardım edin !

Arkadaşlar bu ROM u yükledim. Gerçekten güzel. Ancak bir şey sormak istiyorum. "3.0.31 #3 kernel 4.2.2.zip" isimle indirdiğimiz 5 mb lık dosya nedir? Bunu hiç kullanmadım ben. Kullanmamız gerekiyor mu?

Bu sürümden sonra galaxy gio için hiç güncelleme yapılmadı mı acaba 10.2 (4.3 jelly bean) çıktı. Gio için gelmeyecek mi acaba?

Konu Sahibi
arkadaşlar yazılımı en kısa zamanda en stabil haliyle güncelleyecem emin olun sunaım yazılım bundan çok daha stabil sadece sabır

Mamita

Üye
hocam bunda root çalışıyor mu?Çünkü 4.0.4 superuser olmasına rağmen çalışmıyor

hocam bunda root çalışıyor mu?Çünkü 4.0.4 superuser olmasına rağmen çalışmıyor
Çalışıyor kardeşim rootda hiçbir sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yazılımı en kısa zamanda en stabil haliyle güncelleyecem emin olun sunaım yazılım bundan çok daha stabil sadece sabır
Emeğine sağlık kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz maclaw ın 20130726 sını denedim buna göre + ları var ama - si de çok.DSP Manager, Apollo, Radyo da var ama bluetooth açmadan çalışmıyor mesela şarja takıldığında sesli uyarı falan ayarlanyor ama en büyük - si market yok ve googleplay telefonu görmüyor.

emhotmz

Üye
emeğine sağlık kardeş

Konu Sahibi
yazılım ilk mesajda tamamen güncellendi...

coskunay

Üye
Arkadaslar bataryayi su gibi iciyo

Sim karttaki kişileri göstermiyor oyüzden 2.3.3 talim

Raund Satürn, bataryayı su gibi içiyor demişler pil kullanımı bir öncekine göre nasıl? Öncekinin üstüne kurunca kernel da güncelleyecek miyiz acaba?

seqoww

Üye
şarjı çok çabuk bitiyor. Yok mu bunun bi yolu? Rehber'den içe dışa aktar ile sim kartından alabiliyorsunuz numaraları ama ben geç fark ettim tek tek ugrastım sarjı iyi giden güzel bir rom önerebilir misiniz?