Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbak koymusum (:.
İpuçları ;
~ Boot Ekranını değiştirmek
Rofs2'nin içinde buLunan "boot" kLasörünün içindeki Startup.gif i değiştirin.
Utkan öncelikle çalışma için teşekkürler emeğine sağlık, Fakat şu konuyu tam anlamıyla açarsan boot ekranındaki sıkıntıyı düzeltmiş olacağım.
Reklamı zaten yeterince yapmışsın açılışta bari yapmasaydın..
Neyse umarım bu konuyu resimli olarak verirsin. Pc den göremiyorum.. Sırf bu yüzden fw yi değiştireceğim ve değiştirmek zorunda kalan arkadaşlar olacaktır...
kardeşim onu indirdim şimdi ama onda jafla emu var onlar bende vardı zaten bizim naviden idirdip kurduğumuz RM-356_EMEA_52.0.007_v13a_5800 programı olması gerekmezmi sora bunun klasörünün içini boşaltım senin düzenlediklerini içine atmamız gerekmiyormu acaba benmi yanlış yapıyprum yoksa ilkkez yapmadım cunku kotukoylu cafer arkadaslarımızın CFW lerini kullanmıştım 2 sinin kide 10 numaraydı şimdi bunuda denemek istiyorum ama yanlışmı yapişyorum anlamadım ....
Dostum bu FW yi attığımda Ovi sutie ile telefona bağlanamıyorum.. Bunun için private içerisine bi dosya falan atmam gerekiyor mu.. Yardımcı olun lütfen. Aksi halde kullanamayacağım FW'yi. Halbuki çok hoşuma gitmişti..
ayarlar telefon telefon yönetimi güvenlik ayarları seritifika yönetiminde yetki sertfikalarına giriyor mu ve içi dolu mu
buna cevap verin de ona göre yükleyeyim girmiyorsa ve içi boşsa fuzuli yüklemeyeyim bendeki girmiyor çünkü
ya bende IM+ programı vardı onla msne bağlanırdım daha bağlanmıyor bağlanırken sertifika gönderirdi şimdi daha göndermiyor kesin oranın bozuk olmasından kaynaklanıyor o kısmı düzgün çalışan bitane cfw yok buda aynıysa boşuna yüklemeyeyim benim program yüklemeyle sıkıntım yok
Ben bağLanıyoRum sen nasıL bagLanamıyorSun. HoSuna gitmediySe değiştirebiLirSin yapabiLeceğim biRŞey yok.
ovi suit e bağlanmıyor :S