["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
çok güzel görünüyor teşekkürler eline sağlık denemek gerek

tylol_26

Üye
Büyük bir hüsranla orjinal fw ye geri yükledim tabiki emeğe saygı ama yok en stabil yok hatasız gibi başlıklar atmazsanız sevinirim bu fw gerçekten çok güzeldi ama pc suite bağlanmıyor ve birçok kişide bu yüzden yüklemiyor. Genede bu fw yi düzenleyen arkadaşa teşekkürler inşallah düzelmiş halini yüklemek nasip olur. Herkese iyi akşamlar..

1907hsk

Üye
Büyük bir hüsranla orjinal fw ye geri yükledim tabiki emeğe saygı ama yok en stabil yok hatasız gibi başlıklar atmazsanız sevinirim bu fw gerçekten çok güzeldi ama pc suite bağlanmıyor ve birçok kişide bu yüzden yüklemiyor. Genede bu fw yi düzenleyen arkadaşa teşekkürler inşallah düzelmiş halini yüklemek nasip olur. Herkese iyi akşamlar..

Pc suite ihtiyaç duyulacağı zaman yapılabilir aslında, eski fw ye dönmeyi düşünmüyorum ama bundaki sorunu çözerler inşallah diye temenni ediyorum..

--------------- Ekleme ---------------

Yazılım Güncelleme menüsüne girdim... Telefon yazılımı ( ÖNEMLİ) diye bildirmekte bilgisayar ile güncelleme mi istiyor fakat pc suit programı çalışmamakta??? Yardımcı olurmusun utkan ... Gerekirse pc suit kullanılabilir hale getirmeyi dene.. YOKSA KİMSE BU FW yi kullanamaz... ve KULLANMAK İSTEMEZ..?

TheRock72

Üye
bu fw pcsuite veya ovisuite a bağlanmadığı sürece ki bağlanmıyor. beş para etmez. sunrise 2.1 e geri döndüm. şu ana kadar görülen en stabil fw o

ammarakca

ammarakca

Üye
Kardeş Tşk eder dün telefona yükledim süper oldu...

okeane3110c

okeane3110c

Üye
dayıı linkleri bi tazele 1,2 sinde problem var :oke:

dayıı linkleri bi tazele 1,2 sinde problem var :oke:

birde usb ile bağlanmada problem yasıyorum çözüm olarak ne yapa bilirim ?

1907hsk

Üye
bu fw pcsuite veya ovisuite a bağlanmadığı sürece ki bağlanmıyor. beş para etmez. sunrise 2.1 e geri döndüm. şu ana kadar görülen en stabil fw o

Link alabilirmiyiz kardeş bizde ona geri dönelim..

okeane3110c

okeane3110c

Üye
beyler ayıp etmeyin :nono: gidin ozaman siz yapın daha ıyısını manalar bulmayın fw ye

lg2005

Üye
Ben çok sevdim...Hazırlayan arkadaşa,emeği geçenlere maxcep'e teşekkürler

teknogenc33

teknogenc33

Üye
utkan arkadaşımıza tşkler ediyorum eğer bu fwyi yüklicekseniz hafıza kartına yedekleme yapabilirsiniz ;) ben öyle yaptım rehber mesaj ajanda ws hepsi yedeklenebiliyor :)bence gayet iyi olmuş açılıştaki boot ekranını kolayca değiştirebiliriz xplore veya filebrowser sayesinde yakında onu paylaşırım :) neyse utkan kardeşim emeğine sağlık bundan iyisi şamda kayısı Hacı :D

0sergen0

Üye
bu ilk resimlerdeki tema yok nereden bulabilirim

keansue

keansue

Üye
Fw yi kurdum ve 2 gündür kullanıyorum gercekten hiçbir sorunla karsılasmadım telefona ayrı bır hava gelmıs ben v5.2 yi de yeni kurdugum ıcın dokunmatıgı harıka oldu tesekkurler calısmalarının devamını beklıyoruz .! :nazar::nazar::nazar: :dance:

marco2000

Üye
birde ana ekran sayısı 3 olsa ve diğerlerine de widget ekleyebilirsek n8 ayarında olacak...utkan yapamazmıyız bunu ?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
link kırık yenilermisin :ağlarım:

neden sadece hotfile den veriyorsun ki hep sorun :nono:

kemal_gs

Üye
Hocam benim bi sorunum var SAHADAN uygulamsını yukledim açılıyor ama donuyor javadanmı acaba bi yardım edermisiniz fw szin surum yuklu...

huzun34

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bu dosyaları sen kendin aççaksın

tşk.ederim klaörleri açtım o çıkan CFW dosyalarınıda bu kalsöre attım burdan tek tek jafa gösterdim ama en son flas dediğim de telin açma kapama düğmesine 1 kez dokunuyor search diyor arıyor telefonu ama bulamıyor neden bulamıyor anlamadım daha önce aynı şekildeyken hemen buluyordu ve atma işlemi başlıyordu acaba ben genemi biyerde hata yaptım yaw:(

o taktığım usb calısıyor tel acıkken takıyorum dosya alışverişi yapıyorum pc nin arakasındaki usb lere takıyorum sanırım bu bi engel olmaz....

drlee

Üye
Neredeyse tüm FW leri denedim. En iyisi bu ama utkan kardeşimizden reklamsız olarak nokia orjinal açılımlı aynı Fw yi istiyoruz bence reklama gerk yok. Gerçekten en iyi FW yenisi çıkana kadar değiştirmem heralde. Orjinal Nokia karşılama ekranıyla yenisini yayınlarsan çok süper olur. Eline sağlık...

tylol_26

Üye
pc suit sorunu çözüldümü acaba...

kemal_gs

Üye
Neredeyse tüm FW leri denedim. En iyisi bu ama utkan kardeşimizden reklamsız olarak nokia orjinal açılımlı aynı Fw yi istiyoruz bence reklama gerk yok. Gerçekten en iyi FW yenisi çıkana kadar değiştirmem heralde. Orjinal Nokia karşılama ekranıyla yenisini yayınlarsan çok süper olur. Eline sağlık...

Hocm iyi diyorsunda ben Sahadan Yada MAÇKOLİK UYGULAMASINI YUKLEDİM açmıyor program donuyor javadamı sorun war..

bahadiralp

Üye
ya Kimse cahiL gözüyLe bakmasın Ama iLk defa yapacam Bana yardımcı olabilirmisiniz.. NasıL yapacam Ne gerekiyor... büyükLerimden ve biLgisi oLan küçükLerimden Yardım istiyorum .. Şimdiden Herkese Teşekkür Ederm... Msnden Daha DetayLı anLatabiLecek varSa o daha iyi oLur...

Üst Alt