["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

stazz15

stazz15

Üye
ben yükledim bu fwyi çok iyi olmuş ama tuşları mandaldan kilitlediğimde bazen titriyo bazen titremiyo ve ışıkları yavaş yavaş sönüo ve biraz daha sade olsaydı bana göre daha iyi olurdu ama çok iyi bi fw olmuş ram 45 mb fln gösterio ama çok hızlı eline sağlık

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim bu fwyi çok iyi olmuş ama tuşları mandaldan kilitlediğimde bazen titriyo bazen titremiyo ve ışıkları yavaş yavaş sönüo ve biraz daha sade olsaydı bana göre daha iyi olurdu ama çok iyi bi fw olmuş ram 45 mb fln gösterio ama çok hızlı eline sağlık

Ben titreşimi kapatıyoRum ondan soRun oLmuyoR. Sarjda fazLa yemiyoR o yüzden rahatım ^^.
GüLe güLe kuLLn kardeSim :). Bende sadeLikden yanayım ama heRkes çok doLu ve şık oLsun iStedi bende öyLe yaptım benim bi hatam yok :).

stazz15

stazz15

Üye
Ben titreşimi kapatıyoRum ondan soRun oLmuyoR. Sarjda fazLa yemiyoR o yüzden rahatım ^^.
GüLe güLe kuLLn kardeSim :). Bende sadeLikden yanayım ama heRkes çok doLu ve şık oLsun iStedi bende öyLe yaptım benim bi hatam yok :).
evet şarj olayıda iyi olmuş rahat 1,5-2 gün gider fazla kurcalanmazsa

stazz15

stazz15

Üye
yeni fw yapmayı düşünüyormusun

stazz15

stazz15

Üye
0 dan ayrı bi fwmi yaptın yoksa buna bikaç şey mi ekledin?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
stazz15

stazz15

Üye
sade göSteRişSiz fw iStiyenLer vaRdı onLar için yaptım. sadece hızLı ve şaRj uzun gidiyoR :).
kota sorunum olmasa denerdim ama inş bi daha ki aya denerim tabi o zmna kadar başka fw çıkarmazsan :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
kota sorunum olmasa denerdim ama inş bi daha ki aya denerim tabi o zmna kadar başka fw çıkarmazsan :)

hayırLısı neySe o oLsun(:. bakaLım çıkaR yada çıkmaz biLemem ^^.

--------------- Ekleme ---------------

Yeni LinkLer upLanmıştıR.

drcslm

Üye

ilk fw yi yüklediğin günden bu yana diyorum sade hızlı+ şarjı fazla +hızlı gps bulan bir fw yüklermisin spb mobile programı benim için yeteri derecede ekran ve görünümü var zaten. hala bi el atmadın sade ve hızlı bir fw işine :((((

regasoft

regasoft

Üye
utku bu tuş kilidi titreşimini nasıl kapatabiliriz?rof2 dosyasını açtım senden cvp bekliyorum :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bende biR soRun yok abi :D. Ben bütün titreşimLeri kapattığım için sadece ses yetiyoR :D. c6Larda oLuyoR o probLem :).

marco2000

Üye
utkan Bu son yastığın sade mi ?

mertcany0

Üye
eski haline çevirebiliyoz mu

huzun34

Üye
kardeşim eline emeğine sağlıkta RM-356_EMEA_52.0.007_v13a_5800 programını koymamışın sanırım bunu nerden bulcaz nasıl indircez?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline emeğine sağlıkta RM-356_EMEA_52.0.007_v13a_5800 programını koymamışın sanırım bunu nerden bulcaz nasıl indircez?

bak koymusum (:.

huzun34

Üye
ordamıydı pardon ben onu indirmemiştim bende jaf vardı die nyse tşk.ederim emeğine sağlık deneyip hemen bilgi vercem :)

Üst Alt