ben yükledim bu fwyi çok iyi olmuş ama tuşları mandaldan kilitlediğimde bazen titriyo bazen titremiyo ve ışıkları yavaş yavaş sönüo ve biraz daha sade olsaydı bana göre daha iyi olurdu ama çok iyi bi fw olmuş ram 45 mb fln gösterio ama çok hızlı eline sağlık
. Bende sadeLikden yanayım ama heRkes çok doLu ve şık oLsun iStedi bende öyLe yaptım benim bi hatam yok
.evet şarj olayıda iyi olmuş rahat 1,5-2 gün gider fazla kurcalanmazsaBen titreşimi kapatıyoRum ondan soRun oLmuyoR. Sarjda fazLa yemiyoR o yüzden rahatım ^^.
GüLe güLe kuLLn kardeSim. Bende sadeLikden yanayım ama heRkes çok doLu ve şık oLsun iStedi bende öyLe yaptım benim bi hatam yok
.
evet şarj olayıda iyi olmuş rahat 1,5-2 gün gider fazla kurcalanmazsa
.yeni fw yapmayı düşünüyormusun
.0 dan ayrı bi fwmi yaptın yoksa buna bikaç şey mi ekledin?
.kota sorunum olmasa denerdim ama inş bi daha ki aya denerim tabi o zmna kadar başka fw çıkarmazsansade göSteRişSiz fw iStiyenLer vaRdı onLar için yaptım. sadece hızLı ve şaRj uzun gidiyoR.

kota sorunum olmasa denerdim ama inş bi daha ki aya denerim tabi o zmna kadar başka fw çıkarmazsan![]()
Ben titreşimi kapatıyoRum ondan soRun oLmuyoR. Sarjda fazLa yemiyoR o yüzden rahatım ^^.
GüLe güLe kuLLn kardeSim. Bende sadeLikden yanayım ama heRkes çok doLu ve şık oLsun iStedi bende öyLe yaptım benim bi hatam yok
.
(((utku bu tuş kilidi titreşimini nasıl kapatabiliriz?rof2 dosyasını açtım senden cvp bekliyorum![]()
. profile gir kişiselleştir de TitreşimLi uyarıyı kapat
.ne rofs u dayı yau. profile gir kişiselleştir de TitreşimLi uyarıyı kapat
.
olmuyor öle bi dene bakalım sen de gör 
kardeşim eline emeğine sağlıkta RM-356_EMEA_52.0.007_v13a_5800 programını koymamışın sanırım bunu nerden bulcaz nasıl indircez?