["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

rhketum

Üye
emeğin için cok teşekkürler kötü köylüyü sıkı takip ederdim ondanda onay alınca artıkıp takip listeme sen girdin daha 2 gün önce fw atmıştım ama bu fw yigörünce hiç düşünmeden seninkini kullandım kardeşim tekrar ellerine sağlık

su an yeni attım ve incelemeden hemen yazdım şimdi inceleme zamanı başarılarının devamı dilerim :)

Buldum bir sürü fw sağdan soldan
Saygısızlık etmem Allah razı olsun olardan
Emek bu gönül işi zamandır harcanan
Sıkı takipçin oldum artık kardeşim utk4n

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
emeğin için cok teşekkürler kötü köylüyü sıkı takip ederdim ondanda onay alınca artıkıp takip listeme sen girdin daha 2 gün önce fw atmıştım ama bu fw yigörünce hiç düşünmeden seninkini kullandım kardeşim tekrar ellerine sağlık

su an yeni attım ve incelemeden hemen yazdım şimdi inceleme zamanı başarılarının devamı dilerim :)

Buldum bir sürü fw sağdan soldan
Saygısızlık etmem Allah razı olsun olardan
Emek bu gönül işi zamandır harcanan
Sıkı takipçin oldum artık kardeşim utk4n

kotukoylu abim'e teşekkürLer çok yaRdımcı oLuyor o da bana hayırLı günLerde kuLLan biR yemek yiyim ben yeni sadece sade ve hız oLarak cfw yapıcam :).

rhketum

Üye
Bu efendiliği hiç kaybetme
Gönülleri sakın terketme
4 elle sarıl herzaman işine
Güzel çalışmalarından bizi mahrum etme :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bu efendiliği hiç kaybetme
Gönülleri sakın terketme
4 elle sarıl herzaman işine
Güzel çalışmalarından bizi mahrum etme :)

Forumda biR süRü şaiR vaR heraLde siz buRda yıpRanıyorSunuz kaRdeSim :D.

rhketum

Üye
yok kardeşim şu 33 yıllık hayatımda sadece içimden geldii zaman yazrım :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim şu 33 yıllık hayatımda sadece içimden geldii zaman yazrım :)

EyvaLLah çok sagoLasın abi :). Ben biR yemek yiyim sonRa cfw yapıyım sonRa derS caLıSıyım bugün çok yoğunum :D.

rhketum

Üye
afiyet olsun ama ilk önce ders çalış sonra devam ikinci işe :)

--------------- Ekleme ---------------

ya bişi sorcam bu n8 şeysi nerde bulduramaımda :)

drlee

Üye
Süper olmuş eline sağlık...

TheRock72

Üye
autoinstaller gibi önemli ve kullanışlı bir uygulamayı cfw ye gömmemiş olman garip. ki bu uygulama hemen hemen tüm cfw lerde gömülü olarak geliyor.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bu daha iyi kesinlikle.. :) Kattığın modlar neler peki bunda?

marco2000

Üye
şu java sorununuda halletsen çok güzel olacak gerçekten. Javayi sonradan yükleyince bütün jar programlarını tel hafızasına kuruyor...

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
şimdi bu sürümünü yükleyeyimmi ? daha eksiği veya bugu varmı ona göre yükleyeceğim.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
şu java sorununuda halletsen çok güzel olacak gerçekten. Javayi sonradan yükleyince bütün jar programlarını tel hafızasına kuruyor...

Hafıza kaRtına kuRmuyoR. ORda javayı kuRaRken aşağıda biLgiLeri göSteR seçeneğine tıkLarSan oRda seçiyorSun neReye yükLemek iStediğini.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
şu açılış kapanış orjinal olsa eli öpülecek adamsın derim gardaş ;)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Şuana kadaR hiç biR bug yokdu zaten. Sadece yeniLiyoRum o kadaR.

--------------- Ekleme ---------------

işte neden yeniliyorsun ben ha bira fw atamam telefona. (yenilediğin zaman değişikler büyük olursa yani )

redspawn

redspawn

Üye
yükledim ama ekranı beğenmedim kardeş saol. kaldırdım.

wadegame

wadegame

Üye
utku kardeş 10 numara olmuş sağol hatta 4x4ü indirdim süper yalnız şu web olayı hala beni üzüyor nedeni bir siteye girdiğimde hafıza dolu hatası alıyorum devamlı sonrada atıyor şuna bir çözüm bulunsa süper olacak yinede ellerine sağlık çok teşekkür ederim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utku kardeş 10 numara olmuş sağol hatta 4x4ü indirdim süper yalnız şu web olayı hala beni üzüyor nedeni bir siteye girdiğimde hafıza dolu hatası alıyorum devamlı sonrada atıyor şuna bir çözüm bulunsa süper olacak yinede ellerine sağlık çok teşekkür ederim

ön beLLeği e ye taşıyınca düzeLicek haLLediyoRum ^^.

Üst Alt