["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
emeğine sağlık.. boot ekranı nasıl değiştiriyoruz tarif edermisin?

huzun34

Üye
bak koymusum (:.

kardeşim onu indirdim şimdi ama onda jafla emu var onlar bende vardı zaten bizim naviden idirdip kurduğumuz RM-356_EMEA_52.0.007_v13a_5800 programı olması gerekmezmi sora bunun klasörünün içini boşaltım senin düzenlediklerini içine atmamız gerekmiyormu acaba benmi yanlış yapıyprum yoksa ilkkez yapmadım cunku kotukoylu cafer arkadaslarımızın CFW lerini kullanmıştım 2 sinin kide 10 numaraydı şimdi bunuda denemek istiyorum ama yanlışmı yapişyorum anlamadım ....

ByWorth

ByWorth

Üye
Ovi suite ile telefona bağlanamıyorum.. yardımcı olabilecek var mı acaba?

gazman86

Üye
benim sormak istediğim bi konu var c6 n8 deki gibi 3 ekran olayı var mı

1907hsk

Üye
İpuçları ;

~ Boot Ekranını değiştirmek

Rofs2'nin içinde buLunan "boot" kLasörünün içindeki Startup.gif i değiştirin.

Utkan öncelikle çalışma için teşekkürler emeğine sağlık, Fakat şu konuyu tam anlamıyla açarsan boot ekranındaki sıkıntıyı düzeltmiş olacağım.
Reklamı zaten yeterince yapmışsın açılışta bari yapmasaydın..
Neyse umarım bu konuyu resimli olarak verirsin. Pc den göremiyorum.. Sırf bu yüzden fw yi değiştireceğim ve değiştirmek zorunda kalan arkadaşlar olacaktır...

Black_Paw

Üye
ovi suit e bağlanmıyor :S

qpel

Üye
ayarlar telefon telefon yönetimi güvenlik ayarları seritifika yönetiminde yetki sertfikalarına giriyor mu ve içi dolu mu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
İpuçları ;

~ Boot Ekranını değiştirmek

Rofs2'nin içinde buLunan "boot" kLasörünün içindeki Startup.gif i değiştirin.

Utkan öncelikle çalışma için teşekkürler emeğine sağlık, Fakat şu konuyu tam anlamıyla açarsan boot ekranındaki sıkıntıyı düzeltmiş olacağım.
Reklamı zaten yeterince yapmışsın açılışta bari yapmasaydın..
Neyse umarım bu konuyu resimli olarak verirsin. Pc den göremiyorum.. Sırf bu yüzden fw yi değiştireceğim ve değiştirmek zorunda kalan arkadaşlar olacaktır...

Nokia Firmware editor indiriyoRuz. Forumda mevcut anLatımı da var. onunLa rofs2.V01 doSyaSını açıyoRuz ve boot kLasörünün içindeki reSmi değiştiRiyoRuz o kadaR.

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim onu indirdim şimdi ama onda jafla emu var onlar bende vardı zaten bizim naviden idirdip kurduğumuz RM-356_EMEA_52.0.007_v13a_5800 programı olması gerekmezmi sora bunun klasörünün içini boşaltım senin düzenlediklerini içine atmamız gerekmiyormu acaba benmi yanlış yapıyprum yoksa ilkkez yapmadım cunku kotukoylu cafer arkadaslarımızın CFW lerini kullanmıştım 2 sinin kide 10 numaraydı şimdi bunuda denemek istiyorum ama yanlışmı yapişyorum anlamadım ....

onLarınkiyLe benimkinin yapıLışı faRkLı reSimLere göRe git kaRdeSim.

ByWorth

ByWorth

Üye
Dostum bu FW yi attığımda Ovi sutie ile telefona bağlanamıyorum.. Bunun için private içerisine bi dosya falan atmam gerekiyor mu.. Yardımcı olun lütfen. Aksi halde kullanamayacağım FW'yi. Halbuki çok hoşuma gitmişti..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu FW yi attığımda Ovi sutie ile telefona bağlanamıyorum.. Bunun için private içerisine bi dosya falan atmam gerekiyor mu.. Yardımcı olun lütfen. Aksi halde kullanamayacağım FW'yi. Halbuki çok hoşuma gitmişti..

Ben bağLanıyoRum sen nasıL bagLanamıyorSun. HoSuna gitmediySe değiştirebiLirSin yapabiLeceğim biRŞey yok.

qpel

Üye
ayarlar telefon telefon yönetimi güvenlik ayarları seritifika yönetiminde yetki sertfikalarına giriyor mu ve içi dolu mu

buna cevap verin de ona göre yükleyeyim girmiyorsa ve içi boşsa fuzuli yüklemeyeyim bendeki girmiyor çünkü

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

buna cevap verin de ona göre yükleyeyim girmiyorsa ve içi boşsa fuzuli yüklemeyeyim bendeki girmiyor çünkü

seRtifikayı napıcan?

qpel

Üye
ya bende IM+ programı vardı onla msne bağlanırdım daha bağlanmıyor bağlanırken sertifika gönderirdi şimdi daha göndermiyor kesin oranın bozuk olmasından kaynaklanıyor o kısmı düzgün çalışan bitane cfw yok buda aynıysa boşuna yüklemeyeyim benim program yüklemeyle sıkıntım yok

1907hsk

Üye
Nokia Firmware editor bulamadım forumda yardımcı olurmusun utkan

--------------- Ekleme ---------------

Utkan mümkünse sen yaparmısın? 2 gündür bekliyorum valla.. Eğer yaparsan bi çok arkadaşım bunu kurmak istiyor.

1907hsk

Üye
Link için teşekkür ederim utkan fakat önerim burdakinide kaldırman daha iyi olacak bilgin olsun...Forumlarda genellikle bu yüzden cfw ler yüklenmemekte.. Sonrası emin ol bal dök yala..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ya bende IM+ programı vardı onla msne bağlanırdım daha bağlanmıyor bağlanırken sertifika gönderirdi şimdi daha göndermiyor kesin oranın bozuk olmasından kaynaklanıyor o kısmı düzgün çalışan bitane cfw yok buda aynıysa boşuna yüklemeyeyim benim program yüklemeyle sıkıntım yok

ebuddy programı iLe face msn vs vs. heRyeRde heRşeyde chat yapabiLiyorSun. çaLışıyoR. çoğu c6 fwde çaLışmaz zaten.

ammarakca

ammarakca

Üye
Çok güzel ellerin dertgörmesin kardeşim Allah razı olsun bu ilk yüklemem olacak inş a.e.o

emmi

emmi

Üye
hotfile haricinde başka bir yere upload edermisin ? ;)

Üst Alt