["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

happyayaz

Üye
İz[Mir]Kan;3122489' Alıntı:
Hayır dostum :) yandan açarsan sürüklemeli çıkmıyor ama menü açma tuşuna(beyaz ışıklı ortadaki tuş) ona basarsan ve telefonda tuş kilidindeyse o ekran çıkar..Arkaplan da çalışmaz gömülüdür :)
Menü tuşuna basınca o ekran çıkıyo sürükleyince açılıyo kenardan tekrar mandalla uğraşmıyoruz yani ya da normalde oldugu gibi sadece mandalla açıyoruz doğru anladım değil mi :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3122501' Alıntı:
Ee nası eBuddy dediğim kadar değişmiş di mi? Sanki 2011 :)

Harbiden baya güzeL oLmuS ^^. Ben msn yada face fiLan kuLLanmadığım için hiç meRakLı degiLim öyLe programLara dikkat etmiyoRum pek ^^.

stazz15

stazz15

Üye
link eklendi mi

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Menü tuşuna basınca o ekran çıkıyo sürükleyince açılıyo kenardan tekrar mandalla uğraşmıyoruz yani ya da normalde oldugu gibi sadece mandalla açıyoruz doğru anladım değil mi :)

Mandalı anlamadım ama dediğim gibi sürgüden yaparsan direk açılır ama menü tuşuna basarsan(nUnLock gibi) gelir ve onu kenara çekince sürgüyü çekmiş gibi olur :)

Bunun arkada çalışmayanı ve resimlerdeki gibi olanı olarak düşünürsen eminim daha iyi anlıycaksın.. :)
Not: Videonun ilk saniyelerindeki olay :)

happyayaz

Üye
Tmm mirkan tşk ederim mandal sürgü işte aklıma ilk o kelime geldi :))

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bu cfwyi yüklediğimden beri bazı mesajlar gelen saatinden 1 saat erken gözüküyor..Ona bi çözüm bulabilir misin Utkan?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3122537' Alıntı:
Bu cfwyi yüklediğimden beri bazı mesajlar gelen saatinden 1 saat erken gözüküyor..Ona bi çözüm bulabilir misin Utkan?

vaLLaha bende hiç öyLe biR soRun yok yada ben hiç saate bakmıyoRum :D. Bi upLanSın bi çözümüne bakaRız ^^.

Tarih ve SaatLeri otomatik oLarak ayarLanSın yaptın mı ?

tecman

Üye
usb kablom ve telefonum sabırsızlanmaya başladı umarım güzelolmuştur.dört gözle bekliyorum

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
usb kablom ve telefonum sabırsızlanmaya başladı umarım güzelolmuştur.dört gözle bekliyorum

4x3 ü upLuyoRum 4x4 upLandı. 4x4 Ekran GörüntüLerini koyucam 4x3 upLandıkdan sonRa aynı anda yayınLıcam.

Yüklendi: 30%

20.36MB of 66.63MB
17 dakika kaldı

Black_Paw

Üye
kurdum SÜPER

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
vaLLaha bende hiç öyLe biR soRun yok yada ben hiç saate bakmıyoRum :D. Bi upLanSın bi çözümüne bakaRız ^^.

Tarih ve SaatLeri otomatik oLarak ayarLanSın yaptın mı ?

Evet yaptım onuda.5800 olan arkadaşımın attıklarında hiç olmazken başkalarıyla saat mi uyuşmuyor nedir?

--------------- Ekleme ---------------

Ekran görüntüsü konularında yine yardımımı ederim :)

stazz15

stazz15

Üye
bişey sorucam bazı cfwlerde favorilere kişi ekleyince rehberde bi sorun oluyormuş bu cfwdede öyle bi sorun var mı?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
UpLoad TamamLandı.

tecman

Üye
bişey sorucam bazı cfwlerde favorilere kişi ekleyince rehberde bi sorun oluyormuş bu cfwdede öyle bi sorun var mı?

Benimde başıma gelmişti eski fw de dosya yönetisinden yedekle ile aldığım rehber yeni fw de geri yükleyince ana ekranda favoriye ekleyemiyordum ama onunda çözümü var.yeni fw yi yükleyelim sorun olursa çözümü kolay

happyayaz

Üye
Mesaj saatlerindeki 1 saatlik kayma yaklaşık 2 3 aydır yapılan bütün cfwlerde var en az 5 tane değişik firmware denedim ben hep o sorun oluyo sebebini bilmiyorum ustaların yorumunu ve çözümünü beklicez;)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ben bunları görmedim :(
+ Adobe Reader ve Quickoffice

tecman

Üye
ben indiremiyorum invalit link diyor acep nedendir

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3122603' Alıntı:
Ben bunları görmedim :(
+ Adobe Reader ve Quickoffice

Cfw ye baSka bişi ekLedim yeR kaLmadı :D.
Bir dahakine ekLicem kafam gidiyoR biR süRü şey üSt üSte geLince kuSura bakma :D.

--------------- Ekleme ---------------

ben indiremiyorum invalit link diyor acep nedendir

LinkLerde soRun yok.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Kardeş sadece rofs değişti değil mi?Diğer indirdiklerimiz kalcak?

yasin054

yasin054

Üye
Bütün yorumları okudum.Daha önce 5 tane c6 yazılım yükledim ama hepsinden şarj sorunu yüzünden vazgeçtim.Devamlı seyahat halinde olduğumdan hem ebuddy hem gps hem face açık tabii bu arada telefon görüşmeleri de var.Halen @kotukoylu Blackstar kullanıyorum.Tekrar c6 ya dönmek de istiyorum güzel yönleride var .Dosyaları indiriyorum deneyeceğim.Çünkü @kotukoylu arkadaşdan sonra ilk defa çok olumlu yorumlar alan bir modifikasyon.(ee nede oolsa onunda parmağı da varmış bu yazılımda).

Üst Alt