["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
yani reklam derken sonuçta bir emek var imzanı atman gerek güzelde olmuş fw. (daha yüklemedim yorumlar ve resimlerden gördüğüm kadarıyla) yani sadece açılış ekranında ve *#0000# yapınca oradaki gibi başka yerlerde varmı ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye

Bunlarda benden :)

PriZm

PriZm

Üye

Bunlarda benden :)[/QUOTE]
Bu güzel:ehe
bende bir resim yapacam ve duvar kağıdına koyacam çünkü sunrice benimde teli bozmuştu:ehe

pusatbeyturk

Üye
arkadaşlar ovi suite ile baglantı kuramayan varmı aranızada ben baglanamadım ne yaptıysam...

cankadir

Üye
nokia pc suite bağlanmıyor program tanımıyor telefonu tüm dosyalarımı depolamıştım şimdi onlara nasıl telefona atacam inşallah yeni sürümde düzelir yada bir çözüm bulur...

fatih982

fatih982

Üye
müzik çalarda problem var şarkıların tümünü görmüyor

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
cesur24

cesur24

Üye
4x4 menü düzeni ile şu genel tercihini düzeltirsen ve telefonu tanımıyomuş vs bu tür sorunları var diyo arkadaşlar daha denemedim ama 4x4 menü çıksın deniycem bunları göz önünde bulundurursan sevinirim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
4x4 menü düzeni ile şu genel tercihini düzeltirsen ve telefonu tanımıyomuş vs bu tür sorunları var diyo arkadaşlar daha denemedim ama 4x4 menü çıksın deniycem bunları göz önünde bulundurursan sevinirim

Şuan 4x4 ü yapıyoRum geneLi değiştiRdim. Benim pc tanıyoR teLefonu anLamadım onu nasıL oLuyoR ^^.

cesur24

cesur24

Üye
geliyomu bide ne zaman koyarsın 4x4 ü fln ?

PriZm

PriZm

Üye
Ram sizde kac civarı? bende en az 35 ile en fazla 45 oluyor:hmmm

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle fw güzele benziyo ve bunu kurucam heralde ama bir sorum var msn ile face programları çalışıyomu bunda.Şuana kadar yüklediklerimde hiç biri çalıştırmadı artık ne alakası varsa bununla ???

ÇaLışıyoR ss koydum. Deneyen aRkadas da ss koymus çaLışıyoR.

stazz15

stazz15

Üye
utkan kardeşim sana bikaç sorum olcaktı yardım edersen sevinirim
1-) fwyi telefona kurunca telefonun garantisi fln gidermi?
2-) daha sonra orjinal fwye geçebilirmiyim
3-)orjinal fwye geçerken navifirmden 5-6 tane dosya iniyo ama sanırım 3 tanesiyle fln flash atılıyo bunların hangilerini kullancaz.
4-)telefonum v52.0.007 sorun çıkmaz dimi

çok soru sordum ama içimde şüphe kalmasın istiyorum ltfn yardımcı ol

cesur24

cesur24

Üye
utkan bide ram o undertaker in dediği gibimi ( çok az bence )sende ortalama kaç oluyo ram benim için en önemli şeyler hız ve ram sadece bide sorunsuz olması . bi cvp verirsen sevinirim.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utkan kardeşim sana bikaç sorum olcaktı yardım edersen sevinirim
1-) fwyi telefona kurunca telefonun garantisi fln gidermi?
2-) daha sonra orjinal fwye geçebilirmiyim
3-)orjinal fwye geçerken navifirmden 5-6 tane dosya iniyo ama sanırım 3 tanesiyle fln flash atılıyo bunların hangilerini kullancaz.
4-)telefonum v52.0.007 sorun çıkmaz dimi

çok soru sordum ama içimde şüphe kalmasın istiyorum ltfn yardımcı ol

1- Garanti dışı kaLmaz. Servise götüRünce yazıLım at diyorSun atıyoR kuLLandığın yazıLıma bakmıyoR.
2- GeçebiLirSin tabi :).
3- Sen hepSini indiRip adam akıLLı kurarSın öteki türLü kaRıştıRıRsın :).
4- Çıkmaz rahatLıkLa kurabiLirSin.

Biraz bekLe 1-2 bişi var LinkLeri günceLLeyecem Rofs2 yi indiRme şimdi :).

stazz15

stazz15

Üye
tamam rofs2 harici indiriorum kardeş senden allah razı olsun tam aradığım gibi bi fw başınıda ağrıttık kusura bakma

happyayaz

Üye
ben şu tuş kilidini merak ediyorum sonradan kurulan flash uygulamalar gibi ekrandan sürükledikten sonra bir de yandan açmak zorunda kalıyor muyuz yoksa sadece sürüklemek yetiyor mu tuş kilidini açmak için ??

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utkan bide ram o undertaker in dediği gibimi ( çok az bence )sende ortalama kaç oluyo ram benim için en önemli şeyler hız ve ram sadece bide sorunsuz olması . bi cvp verirsen sevinirim.

Ram düşük diyen aRkadasLara soRuyoRum. TeLefonuzun yavaş mı? Hiç kasıyoR mu? Bunu cevapLayın.

cesur24

cesur24

Üye
ram sadece hız değil ama ben opera nimbuzz ve müzik çaları aynı anda kullanıyorum yani orjinal fw kaldırıyodu :D sunrise de biraz zorlayınca kapatıyo bu kaldırırmı :D çok zorluyorum telefonu belki ama bana ramı yüksek hızlı cfw lazım :)

Üst Alt