["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ram sadece hız değil ama ben opera nimbuzz ve müzik çaları aynı anda kullanıyorum yani orjinal fw kaldırıyodu :D sunrise de biraz zorlayınca kapatıyo bu kaldırırmı :D çok zorluyorum telefonu belki ama bana ramı yüksek hızlı cfw lazım :)

Ben muzik oyun msn aynı anda giRiyoRum hiç bişi oLmuyoR.

cesur24

cesur24

Üye
iyi tmm saoL 4x4 ü bi denicem sonra gözlemlerimi yazarım zaten ;)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Foruma bakamıcam şimdi. 4x4 ü telefonuma yükLüyecem biR deniyim bakıyım.

nurisim

nurisim

Üye
saol

PriZm

PriZm

Üye
Ram düşük diyen aRkadasLara soRuyoRum. TeLefonuzun yavaş mı? Hiç kasıyoR mu? Bunu cevapLayın.
evet ram düşük ama düşükken bile ram 50 lerdeymiş gibi hızlı yani anlayacağınız hız kaybı olmuyor:oke:

ahmet meço

ahmet meço

Üye
utku 4*4 dü yaparken internette şu sorunu da bir gözden geçir (object htm ımage element is not ımage img maxicep pi açınca böyle yazıyor te telefon kilitleniyor

--------------- Ekleme ---------------

utku 4*4 dü yaparken internette şu sorunu da bir gözden geçir (object htm ımage element is not ımage img maxicep pi açınca böyle yazıyor ve telefon kilitleniyor

stazz15

stazz15

Üye
rofs2 linkini ne zmn yeniliceksin

happyayaz

Üye
Kullanan arkadaşlar ben şu tuş kilidini merak ediyorum sonradan kurulan flash uygulamalar gibi ekrandan sürükledikten sonra bir de yandan açmak zorunda kalıyor muyuz yoksa sadece sürüklemek yetiyor mu tuş kilidini açmak için ??

ahmet meço

ahmet meço

Üye
ram açılışta 55 şi gördüm simdi 40 -45 arası telefonda kasma yok hız iyi :hmmm

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utku 4*4 dü yaparken internette şu sorunu da bir gözden geçir (object htm ımage element is not ımage img maxicep pi açınca böyle yazıyor te telefon kilitleniyor

utku 4*4 dü yaparken internette şu sorunu da bir gözden geçir (object htm ımage element is not ımage img maxicep pi açınca böyle yazıyor ve telefon kilitleniyor

maxicep i kaLdırdım.

ram açılışta 55 şi gördüm simdi 40 -45 arası telefonda kasma yok hız iyi :hmmm

TeLefon kaSmıyoR sadece değerLer düşük gösteRiyoR.

4x4 ü tükledim teLefonuma gayet güzeL hiç biR soRunu yok siteye upLuyoRum şimdi.

cesur24

cesur24

Üye
4x4ü bitirdiysen test ettiysen koyarmısın sabırsızlıkla bekliyorum da

ilkertürkmen

Üye
teşekkürler birkaç tane modifiye kullandım fakat hiçbirinin aklına gelmediği düşünmediği kutsal kitabımızı kuran ı kerimi modifiyeye eklemişsiniz sizden Allah razı olsun çok güzel olmuş inşallah böyle dini programlar modifiyelerin içinde görürüz diyer dini programlarıda modifiye ye eklerseniz ve ya ayrı olarak verirseniz seviniriz mesela hadisi şerifler kütübu sidde kuran meali gibi programlar şimdiden teşekkürler

stazz15

stazz15

Üye
aynen ilk fw atışım olcak sıkılmıştım orjinal fw den sabırsızlıkla bekliyorum

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
WinrarLandıkdan sonRa upLuyacam.

alper0642

Üye
kardeş eline sağlık güzel bir fw olmuş, bende yeni yayınlayacağın çalışmayı bekliyeceğim ve test etmek istiyorum. pnht yöneticisi adonix tarafından yayınlanan c6v20 nin 041 sürümünü kendim kafama göre uyarladım ve onu kullanıyorum. senin bu çalışma c6v20.nin hangi sürümü üzerine 041 mi, 042 mi? (olumsuz görüşler yıldırmasın, ben yıldım ama sen yılma kardeş, tebrikler)

soruma bir cevap alamadım...... senin bu çalışma c6v20.nin hangi sürümü üzerine 041 mi, 042 mi?

cankadir

Üye
ev ekranı eklemişsindir inşallah :)) eklemediysende indirecem de ama eklediysen sevinçle indirecem...

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Kullanan arkadaşlar ben şu tuş kilidini merak ediyorum sonradan kurulan flash uygulamalar gibi ekrandan sürükledikten sonra bir de yandan açmak zorunda kalıyor muyuz yoksa sadece sürüklemek yetiyor mu tuş kilidini açmak için ??

Hayır dostum :) yandan açarsan sürüklemeli çıkmıyor ama menü açma tuşuna(beyaz ışıklı ortadaki tuş) ona basarsan ve telefonda tuş kilidindeyse o ekran çıkar..Arkaplan da çalışmaz gömülüdür :)

cesur24

cesur24

Üye
hadi artık ya beklemekten kendimi yedim burda annemde beni :D 4x4 gelmiyomu :S

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranı eklemişsindir inşallah :)) eklemediysende indirecem de ama eklediysen sevinçle indirecem...

maLesef ekLemedim şuan sadece 1-2 değişikLik yaptım.
MesajLardaki Conversation'u türkçeLeştirdim @kotukoylu abim yardım etti sagoLsun.
4x4 Menu ekLedim ayRı bir Link oLarak.
Utk4n* tercihini Genel olarak değiştirdim.
Bir kac tanede mod ekLedim.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ee nası eBuddy dediğim kadar değişmiş di mi? Sanki 2011 :)

Üst Alt