Byr4m Üye Flasha Basıyorummm Telefn AÇma Kapamayada Basıyorum Buluyo Sonra Cmd 17 diye bi hata verio Error Diyo
Flasha Basıyorummm Telefn AÇma Kapamayada Basıyorum Buluyo Sonra Cmd 17 diye bi hata verio Error Diyo
Utk4n* Üye Konu Sahibi qw12erty' Alıntı: Flasha Basıyorummm Telefn AÇma Kapamayada Basıyorum Buluyo Sonra Cmd 17 diye bi hata verio Error Diyo Genişletmek için tıkla ... Usb kabLonu kaSanın aRkaSındaki giRişLerden biRine tak.
qw12erty' Alıntı: Flasha Basıyorummm Telefn AÇma Kapamayada Basıyorum Buluyo Sonra Cmd 17 diye bi hata verio Error Diyo Genişletmek için tıkla ... Usb kabLonu kaSanın aRkaSındaki giRişLerden biRine tak.
Byr4m Üye Ondan Değilmiş Başka bi EmuLatör İndirdim Oldu Eyw. Genede --------------- Ekleme --------------- Offf Bu Ne Ya ... Şimdide Flashı Atıyo Telefonda Dil Seçme yeri gelmiyo ışıklar Sönüyo Jafda bi Hata Çıkıyo Evet Yada Hayır Diye ...
Ondan Değilmiş Başka bi EmuLatör İndirdim Oldu Eyw. Genede --------------- Ekleme --------------- Offf Bu Ne Ya ... Şimdide Flashı Atıyo Telefonda Dil Seçme yeri gelmiyo ışıklar Sönüyo Jafda bi Hata Çıkıyo Evet Yada Hayır Diye ...
blue2112 Üye ya türkçe dil desteği yoku jafta türkçe dil yazmıyor flaş atmadım tam öğreneyim dedim. :S edit: pardon arkadaşlar karıştırmışım. yükledim tmmdır
ya türkçe dil desteği yoku jafta türkçe dil yazmıyor flaş atmadım tam öğreneyim dedim. :S edit: pardon arkadaşlar karıştırmışım. yükledim tmmdır
Utk4n* Üye Konu Sahibi 4x3 normaL menü teRcihim. bazıLarı 4x4 fiLan seviyoR zevk meseLesi ^^. --------------- Ekleme --------------- powercocuk15' Alıntı: Hocam Hoş Güzelde . Special Edition Daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... Ne faRk waR ki .
4x3 normaL menü teRcihim. bazıLarı 4x4 fiLan seviyoR zevk meseLesi ^^. --------------- Ekleme --------------- powercocuk15' Alıntı: Hocam Hoş Güzelde . Special Edition Daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... Ne faRk waR ki .
Byr4m Üye Hocam MesajLar Geç Geliyor.. Hemde Baya Bi Geç... Örnegin 20:15 De Nerdesin Diyorum 20:30'da Anca Geliyor Cevabı... Acil Bi Çözüm...
Hocam MesajLar Geç Geliyor.. Hemde Baya Bi Geç... Örnegin 20:15 De Nerdesin Diyorum 20:30'da Anca Geliyor Cevabı... Acil Bi Çözüm...
Utk4n* Üye Konu Sahibi qw12erty' Alıntı: Hocam MesajLar Geç Geliyor.. Hemde Baya Bi Geç... Örnegin 20:15 De Nerdesin Diyorum 20:30'da Anca Geliyor Cevabı... Acil Bi Çözüm... Genişletmek için tıkla ... KuLLandıgın opeRatöRLe cfw nin aLakaSı ne? Ben sabahdan akSama kadaR mesajLasıyoRum suan biLe meSajLasıyoRum öyLe biR pRobLem yok TurkceLL heRyeRden çekiyoR .
qw12erty' Alıntı: Hocam MesajLar Geç Geliyor.. Hemde Baya Bi Geç... Örnegin 20:15 De Nerdesin Diyorum 20:30'da Anca Geliyor Cevabı... Acil Bi Çözüm... Genişletmek için tıkla ... KuLLandıgın opeRatöRLe cfw nin aLakaSı ne? Ben sabahdan akSama kadaR mesajLasıyoRum suan biLe meSajLasıyoRum öyLe biR pRobLem yok TurkceLL heRyeRden çekiyoR .
achie Üye qw12erty' Alıntı: Hocam MesajLar Geç Geliyor.. Hemde Baya Bi Geç... Örnegin 20:15 De Nerdesin Diyorum 20:30'da Anca Geliyor Cevabı... Acil Bi Çözüm... Genişletmek için tıkla ...
qw12erty' Alıntı: Hocam MesajLar Geç Geliyor.. Hemde Baya Bi Geç... Örnegin 20:15 De Nerdesin Diyorum 20:30'da Anca Geliyor Cevabı... Acil Bi Çözüm... Genişletmek için tıkla ...
Utk4n* Üye Konu Sahibi TeLefonum çekmiyoR diyoR bana yazıyoR . Yanında baz iStaSyonu taşı ne diyim sana baSka .
achie Üye Ehehe komik yahu,valla kardeş dünden beri kullanıyorum daha bi sorunla karşılaşmadım.Msn,facebook,opera vs vs herşey güzel çalışıyor.
Ehehe komik yahu,valla kardeş dünden beri kullanıyorum daha bi sorunla karşılaşmadım.Msn,facebook,opera vs vs herşey güzel çalışıyor.